... všetko o BMW ...
Ico2311 napísal:
Financií je vždy málo,ale dačo by sa našlo ,poprípade by sa došporilo ...Myslel si predný náraznik,nie?
Ico2311 napísal:Poradte daku stranku alebo predajcu ...
gerente napísal:
milos0000 napísal:odporucam bmwstyle.sk..perfektny pristup a ceny..mam s nim super skusenosti..je to chalan z klubu :)
Ico2311 napísal:Páni a teraz som rozmýšlal , kebyže dám iba 18-ky elektróny ,znížim ho trošku a ostatok necham tak ?Či to asi nie ? Ešte poprípade sa mi páči karbónová fólia na predok,ale nie na celý, ale len cez vrchný falec proste pôjde to do šípky ...Čo vy nato?
gerente napísal:tu foliu daj bud celu alebo ziadnu,neviem ci by svedcal iny geometricky tvara podla mna by ti stacili 17"tky
Ico2311 napísal:
OK,čiže fólia asi nie vôbec a už som to riešil na str.2 s tými 17-nackami.Vieš zase po pól roku budem špekulovať nad väčšími,neviem ako budú vyzerať tie 17-ky ,či je to veľký rozdiel ...hm?
gerente napísal:stryko ma e46 a ma 17" bbs,oem podvozok a vyzera to fajn len nemam foto v kompe tych diskov
Ico2311 napísal:
Skús dáko odfotiť, keď budeš s ním , som zvedavý ako to vyzerá ...
gerente napísal:
http://autobazar.hyperinzerce.cz/bmw/in ... c-nabidka/ zatial len pre predstavu lebo nebol doma dnes
Ico2311 napísal:
Je to určite lepšie,ako moje 15-ky