... všetko o BMW ...

nemam rad dizlaka ale toto sa mi paci
  nemam rad dizlaka ale toto sa mi paci  
po_e87 napísal:Marecku krasna najme ta posledna pecka! Furt ked vidim nejake sportove zaznamy v telke tak je reklama KUMHO hned si spomeniem na tvoje auto a kola :) Ten bieli napis na zadnom okienku je bmwklub.sk ..mas na len na tejto strane. Pekny detail ..dam si urobit aj ja take nieco.

, dikes moc, tie biely napis www.bmwklub.sk mam na oboch zadnych sklach a aj na kapote nad svetlom mam taky maly ciernym napisane, tusim dakde to mam odfotene, dal som si to robit na mieru, sam som si to napisal ako chcem a poslal a prisli mi nalepky, nechcel som nic mohutne len taky maly decentny detail, kedze nemam podlozky pod SPZ nech sa vie ze som aj ja v klube
 , dikes moc, tie biely napis www.bmwklub.sk mam na oboch zadnych sklach a aj na kapote nad svetlom mam taky maly ciernym napisane, tusim dakde to mam odfotene, dal som si to robit na mieru, sam som si to napisal ako chcem a poslal a prisli mi nalepky, nechcel som nic mohutne len taky maly decentny detail, kedze nemam podlozky pod SPZ nech sa vie ze som aj ja v klube  

už to nemeň tak je to super
  už to nemeň tak je to super  

Tibi01 napísal:adpoviem za neho
budapest bawaria,presnejsie ti napise on
a k zemi sa to davalo vo zvolene :) taktiez bmw servis

fajny kombajn
 fajny kombajnĎuri320 napísal:škoda že s tebou v Alpách nebol fotoaparát a fotograffajny kombajn

A koli tebe som porozmyslal aj ja o tom ze si kupim diesel 330d.
 A koli tebe som porozmyslal aj ja o tom ze si kupim diesel 330d.  

zmätkar napísal:Kámo pekne fotky a este krajsie auto viem ze to tu uz viacery pisaly ale aj ja mam taky nazor toto je prve komby ktore sa mne osobne paciA koli tebe som porozmyslal aj ja o tom ze si kupim diesel 330d.

Cez vykend idem do Tatier tak aj ja nieco nafotim.
Ale uz dopredu viem ze ma za to ukamenuju a nikoho to nebude zaujimat
A kedy uz dojdes na Sk.?

a vysledok je taky aky je.....este par detailov a bude super .....
 a vysledok je taky aky je.....este par detailov a bude super .....