... všetko o BMW ...
johnyfly1 napísal:podla mna je cena dobra.... podla mna sa tu na slovensku predavaju tieto bmw pod cenu a v cechach ani nehovorim![]()
ked taky vrak stoji 1000e tak za lestenku by bolo tak 4000e lezne niee ludia by ju chceli za 2000ea nezalezi na tom ako bolo o to auto sratane
rase napísal:cavte, vcera som sa vybral do nr pozret e36 coupe a poviem vam vecsi srot bmw som esce nevidel,interier humus,tapacire posrobovane samorezkami,chybali tam aj krytky ,motor nesiel po pridani skapinal vraj treba vahu vzduchu,chladic tecie,chalan nemal od auta vobec ziadne doklady ,jedny dvere sa otvarali dohora-zhrdzaveny mechanizmus,vrzgalo to zle sa stoho vystupovalo, proste strasna raroha a on ze chce zato 1000e a to mi nvedel odtoho ukazat ziadne doklady...esce som zabudol bol to premudreli "automechanik" ,tvrdil ze chladic kupinato novy za 30eur vahu novu 50eur a ze vsetko original bmw, ale ked sme sa ho pitali preco to teda nevimenil a nedal auto doporiadku ked vie zohnat take lacne diele tak ,ze on to dava v takomto stave za 1000 e
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/e36-318is-id1656864.html
rase napísal:jj vizeralo zle uz na foto ale to som si esce poveal ze sak pohram sa stym aspom budem mat co robyt , no bolo to fakt o 110 percent horsie... uz som kupil vcera e34 tdsko v plnej vybavicke, pomali to davam dokopy je to pojazdne ale treba porobyt par malickosti ako navarit novy drziak chladica, geometria, niektora elektronika nefunguje, chybaju niektore listy atd...ked som prisiel domov tiekla mi voda cez expanzku ,vcom je problem ?dufamze nie hlava..
xtreme napísal:dufam ze nie moje td![]()
no ale k veci.. tipujem to na zavzdusnenie, na kryte termostatu bol odvzdusnovak, aspon na td, dufam ze je to tam tak isto.. tiez ked som to mal zavzdusnene sa to podobne prejavovalo.. dakde som cital ze by sa to malo aj samo odvzdusnit, na expanzke ten vrchnak ma ventil, skus pozriet ten, ci sa otvara, cez ten by sa to malo odvzusnit, ale to neviem isto..
len odstranit pricinu zavzdusnenia.. chladic? hlava? tesnenie pod hlavou? hadice?
podla toho co pises to musi byt fakt cukrik![]()