... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
rarko napísal:k tomu radiu : kamarat ma 46-ku a menil som mu tam radio mal tam original BMW cd-cko dal som mu tam nejake lepsie jvc co mal zo stareho auta a vysledny zvuk bol o 100% lepsi ako pred tym /repraky ostali original/ nikdy by som to nepovedal ze v tom bude taky rozdiel
bure9 napísal:Nové rádio asi nieje origo, že?cawte chalani...ja mam napriklad taky problem ze ked som dal nove radio tak som to nejako nedomyslel a momentalne nemam kam zapichnut kabel od antenneho zosilovaca ktory isiel do povodneho radia...takze ked dam radio tak pocujem iba tazky sum :)) neviete mi s tymto nejako poradit?
slamec napísal:bure9 napísal:To chceš povedať, že na rádií nieje vstup na anténu?noo len problem je ze uz ta ani vemi nemam kam napixnut to ma na tom trosku zaraza :))
slamec napísal:Skús to odfotiť (aj mobilom) a fukni to sem. Potom budem múdrejší.
pgrno napísal:... nízkoúrovňové výstupy isto nemajú (dá sa to spraviť, ale nemá to význam) a výstup na subík? - kde žiješ? (možno ak "HK", ten som ešte nemal rozobratý)no neviem ci maju origo radia nizkourovnove vystupy na repro a uz asi vobec nie oddelene na sub kanal.
ale zas to hovorim vseobecne. radio z e46 zozadu som este nevidel. tak pardon ked sa mylim.
priklanam sa k nazoru ze ked uz robit audio instalaciu do auta tak s fabrickym radiom to nebude ono. nerozumiem sice preco su tie radia take slabe (hlavne kvalitativne) ked ako priplatkova vybava nie su dvakrat lacne, ze tam nedaju nieco s kvalitnejsimi obvodmi.
staci porovnat s nejakym beznym modelom alpine alebo clarion. nemusi byt ani najvyssia rada a aj tie bezne fabricke repraky uplne oziju a cele to ma zrazu ovela cistejsi zvuk.
jasne ze dalsi krok je vymena tych papierovych 13cm za nieco rozumne.