... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 23
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
rarko

Sobota, 17. Novembra 2007, 11:32

k tomu radiu : kamarat ma 46-ku a menil som mu tam radio mal tam original BMW cd-cko dal som mu tam nejake lepsie jvc co mal zo stareho auta a vysledny zvuk bol o 100% lepsi ako pred tym /repraky ostali original/ nikdy by som to nepovedal ze v tom bude taky rozdiel

daweed

Sobota, 17. Novembra 2007, 13:57

:D tak staci sa pozriet na to super original radio ked ho vymontujes a nic ine sa asi neda ani cakat :lol:

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi
Kraj: Žilinský

Sobota, 17. Novembra 2007, 14:59

rarko napísal:
k tomu radiu : kamarat ma 46-ku a menil som mu tam radio mal tam original BMW cd-cko dal som mu tam nejake lepsie jvc co mal zo stareho auta a vysledny zvuk bol o 100% lepsi ako pred tym /repraky ostali original/ nikdy by som to nepovedal ze v tom bude taky rozdiel

no ale jvc nieje ziadna vyhra, to by som tam radsej nechal povodne na CD.... to tam aspon po dizajnovej stranke pasuje ;) ...

ale ak je spokojny zo zvukom, tak nieje o com ;)
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

slamec

Sobota, 17. Novembra 2007, 20:54

Miro525 napísal:
Tak tato posledna verzia nebude hrat asi najlepsie kufor je trosku velka ozvucnica na ten reprak :wink:
Celkom ani nie, ak použiješ "freeair", ten kufor mu bude objemovo vyhovovať. NAo horšie to bude s vytlmením. :twisted:

bure9

Piatok, 23. Novembra 2007, 21:22

cawte chalani...ja mam napriklad taky problem ze ked som dal nove radio tak som to nejako nedomyslel a momentalne nemam kam zapichnut kabel od antenneho zosilovaca ktory isiel do povodneho radia...takze ked dam radio tak pocujem iba tazky sum :)) neviete mi s tymto nejako poradit?

slamec

Piatok, 23. Novembra 2007, 21:34

bure9 napísal:
cawte chalani...ja mam napriklad taky problem ze ked som dal nove radio tak som to nejako nedomyslel a momentalne nemam kam zapichnut kabel od antenneho zosilovaca ktory isiel do povodneho radia...takze ked dam radio tak pocujem iba tazky sum :)) neviete mi s tymto nejako poradit?
Nové rádio asi nieje origo, že?
Na rádií je iso konektor a v bawu je orig. Dostať kúpiť taký medzikus, ktorý tam dáš a malo by to fachčiť.

bure9

Piatok, 23. Novembra 2007, 21:43

noo len problem je ze uz ta ani vemi nemam kam napixnut to ma na tom trosku zaraza :))

slamec

Piatok, 23. Novembra 2007, 21:46

bure9 napísal:
noo len problem je ze uz ta ani vemi nemam kam napixnut to ma na tom trosku zaraza :))
To chceš povedať, že na rádií nieje vstup na anténu? :shock:

bure9

Piatok, 23. Novembra 2007, 21:48

slamec napísal:
bure9 napísal:
To chceš povedať, že na rádií nieje vstup na anténu? :shock:

no takto...asi je tam ten iso konektor ale tam je teraz zapixnuty nejaky kabel tiez co bol v original radiu...a to je asi jediny otvor kam to mozem pixnut ale neviem co to spravi ked kupim ten medzikus a pixnem tam namiesto hentoho kabla ten antenny zosilovac...som z toho na nervy co ti poviem

slamec

Piatok, 23. Novembra 2007, 21:50

Skús to odfotiť (aj mobilom) a fukni to sem. Potom budem múdrejší. :lol:

bure9

Piatok, 23. Novembra 2007, 21:55

slamec napísal:
Skús to odfotiť (aj mobilom) a fukni to sem. Potom budem múdrejší. :lol:

no dobre pokusim sa idem do auta a idem to odfotit...dufam ze to bude dobre vidiet

no nazdar tak som naspat...aj som to nafotil ale asi to uz je nepodstatne...zistil som totiz ze ten kabel co tam je pixnuty je pravdepodobne ten antenny zosilovac pretoze ked som s nim pohybal tak hned sa aj radio ozvalo:) tak tam asi bude len nejaky zly kontakt tak sa asi na to budem musiet pozriet...ale teraz to fici :)) jaaaj este sa mam veeeeela co ucit o tom aute

el salvadore

BMW radio Business CD

Piatok, 30. Novembra 2007, 17:15

Zdravim panove,

Vie mi niekto poradit? Potrebujem popis konektora pre toto ORIGINALNE bmw radio v E46, chystam sa zapojit aux in a aktivny sybwoofer, aux in uz som nasiel ale stale neviem najst kde je Low voltage vystup z tohto radia (pre zosik alebo subwofer),popripade ako to je s kablami od radia co su od vyroby natiahnute v kufri (este som to nemal cas rozobrat),najlepsie by bolo tahat z kufra kable pre subwofer myslim,lepsie ako z predu skrz cely interier... Takze ak by niekto nasiel popis na ten ISO konektor, ci uz v radiu alebo v kufri, budem vdacny...

slamec

Sobota, 1. Decembra 2007, 16:49

Aké je to rádio?

pgrno
Auto: Mercedes A
Kraj: Bratislavský

Sobota, 1. Decembra 2007, 16:51

nasiel som nejake pdf na zapojenie bmw konektora. mozno ti to pomoze.

no neviem ci maju origo radia nizkourovnove vystupy na repro a uz asi vobec nie oddelene na sub kanal.
ale zas to hovorim vseobecne. radio z e46 zozadu som este nevidel. tak pardon ked sa mylim.

priklanam sa k nazoru ze ked uz robit audio instalaciu do auta tak s fabrickym radiom to nebude ono. nerozumiem sice preco su tie radia take slabe (hlavne kvalitativne) ked ako priplatkova vybava nie su dvakrat lacne, ze tam nedaju nieco s kvalitnejsimi obvodmi.
staci porovnat s nejakym beznym modelom alpine alebo clarion. nemusi byt ani najvyssia rada a aj tie bezne fabricke repraky uplne oziju a cele to ma zrazu ovela cistejsi zvuk.
jasne ze dalsi krok je vymena tych papierovych 13cm za nieco rozumne.
Prílohy
bmw_radiostecker.pdf
(7.17 KiB) 291 stiahnutí
Mercedes A-Class
ex E36 Touring

slamec

Sobota, 1. Decembra 2007, 17:03

pgrno napísal:
no neviem ci maju origo radia nizkourovnove vystupy na repro a uz asi vobec nie oddelene na sub kanal.
ale zas to hovorim vseobecne. radio z e46 zozadu som este nevidel. tak pardon ked sa mylim.

priklanam sa k nazoru ze ked uz robit audio instalaciu do auta tak s fabrickym radiom to nebude ono. nerozumiem sice preco su tie radia take slabe (hlavne kvalitativne) ked ako priplatkova vybava nie su dvakrat lacne, ze tam nedaju nieco s kvalitnejsimi obvodmi.
staci porovnat s nejakym beznym modelom alpine alebo clarion. nemusi byt ani najvyssia rada a aj tie bezne fabricke repraky uplne oziju a cele to ma zrazu ovela cistejsi zvuk.
jasne ze dalsi krok je vymena tych papierovych 13cm za nieco rozumne.
... nízkoúrovňové výstupy isto nemajú (dá sa to spraviť, ale nemá to význam) a výstup na subík? - kde žiješ? (možno ak "HK", ten som ešte nemal rozobratý)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 23

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných