... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Re: fotoaparat

Streda, 16. Júna 2010, 10:40

harrvy napísal:

Toto by som nerobil :) Coskoro pride na to, ze SONY uz nedostacuje a bude menit techniku.. Ja osobne mam Canon 40D s 24-75 L f4 objektivom a nemozem vynachvalit:) Osobne by som radsej na zaciatok poradil nejake bazarove telo nizsej rady (canon 400D, 450D) pre zaciatok mozno aj so setovym objektivom a postupne si dokupovat podla toho co mu sadne kvalitne objektivy a potom ak to cloveka chyti casom vymenit telo za lepsie (telo je ta najmensia investicia ;) ) a objektivy a blesky uz vsetko bude nakupene..

tak tak, aj ja som tiez tak zacal... kupil som si canon 450D zo setakom bo do inej znacky by som nesiel aj kvoli kompatibilite.. no ale nevydrzalo mi to ani dva mesiace a uz som snoril po lepsom objektive a tak som si kupil jupiter 9 85mm f2 (:
vsetko je to o objektivoch, nie tak ani o tele...

Užívateľov profilový obrázok
WooDoo
Auto: BMW e34 535iA
Kraj: Banskobystrický

Re: fotoaparat

Streda, 16. Júna 2010, 12:18

Ja mam este stary nikon D40 ... plus nejaky ten trapny teleobjektiv za par eur od tamronu. Staci da sa stym dobre vyhrat ;). Potom co mi preslo dalej cez ruky bol pentax K100D myslim, nevydrzal spravit ani fotky do jednej gigovej flashky a uz sa vybil. Nejaky ten olympus :/ uz oznacenie neviem. Canon EOS 5D to bol kruty fotak, ale aj za ine prachy ;). Najviac mi vyhovuje nikon. Uz snim viem fotit, proste mi sadol. Na novy by som si tazko vzykal.
BMW e36, M3 1/43///BMW e36, 320i ...ex///BMW e34, 535iA...príbeh|in time|

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 272 neregistrovaných