Tak tak, dnes doobeda mi volal kolega (tiez tam ma auto) ze to zacalo klesat :) takze ak vsetko pojde takto dalej, tak snad v piatok bude mozne auto odtial zobrat
Ach, mi ale spadol kamen zo srdca, sice este neviem v akom je to stave, lebo v noci mohlo byt viac vody ako ked som tam bol pozret, takze este nieje iste ci je auto suche, no ja dufam,ze ano
No bolo to len o vlasok uff Toto uz nechcem zazit nikdy v zivote, ani to nikomu neprajem, fakt nervy dpc
5. E91 320d 4. E39 530d - EX (skvelé auto) 3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si) 2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....) 1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)
"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..." BMW song
no pani, dnes som sa stavil vo Vrabloch, siel som do BA tak mi to nedalo to ceknut, je to nieco hrozne, a pred sodapom dole klobuk ja by som uz asi osedivel keby som bol v tvojej situaciii, aj ked som tvoje afto nevidel musis prezivat pekne nervy... dufam ze to uz bude len klesat a voda odtial rychlo ustupi.
Kolega mi volal (parkoval pri mne) ,ze uz sa to da prejst, on uz auto zobral a ze je vsetko v poriadku :)
Jaj, taku mam radost dpc
5. E91 320d 4. E39 530d - EX (skvelé auto) 3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si) 2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....) 1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)
"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..." BMW song
najprv nechcelo naskocit, ani motor nepotocilo,len tak akobi sicalo (bateria ok) ,skusil som hodit 1-tku a trochu ho potlacit a pomohlo, asi bol len "zalepeny" starter alebo nieco takeho.
Cesta domov bola bez problemov, takze predpokladam,ze je vsetko ok :)
Jaj, slava este to pocasie nech sa umudri a bude dobre :)
Dakujem za psychickú podporu !
no tomu ver, som uz nad vseliakymi hovadinami uvazoval heh ale utuzilo to vztah medzi mnou a autickom (znie to trochu cudne,ale snad rozumiete)