... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

EdRyen46
Autor témy
Auto: 36 320i HellRot
Kraj: Banskobystrický

Re: BMW - pomoc s usmernenim

Piatok, 21. Mája 2010, 08:47

dodoIPD napísal:
Chod s tym na brzdu ak tomu veris ze to je nachipovane v BMW..
Moze to byt spravene , niekde inde , ale never tomu ze v BMW, tam to nerobia , ver tomu .

Resp. mal si to na brzde ? Mas od toho papiere alebo ti to len povedali? ;)

Mozno sa v tomto mylim , ale mam silny tusak ze nie :)

ja ho mam reserve nemam cas ist pren este az o tyzden no chalan je jediny majitel, servisoval ho len v bmw , ma novu diagnostiku lebo menil spojku a tvrdi ze od vsetkeho ma papiere.

ked ho odnesiem do bmw na diagnostiku myslis ze dokazu zistit aj taketo zasahy hlavne ci boli dobre?

EdRyen46
Autor témy
Auto: 36 320i HellRot
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 21. Mája 2010, 23:06

zabudol som na tu najpodstatnejsiu vec... sakra ako som mohol... tou je pani vdaka za usmernenie a rozne nazory z praxe ktore pomohli.

spolu s mojim pocitom z jazdy mozem povedat ze som nasiel to, co som tak dlho hladal.
jedina vec ktora predomnou stoji je kontrola. kurva najdolezitejsou vecou pred kupou :)

drzte mi palce lebo bez toho naj 1. si mozem :-"

Užívateľov profilový obrázok
modriblesk
Auto: casto sa menia
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 11. Júla 2010, 09:58

EdRyen46 napísal:

...... Jazda na silnejsom aute sa mi zda byt bezpecnejsia a celkovo nie som posran, ktory by sa necitil na 200koni. .....

neber prosim moje slova velmi osobne, nepoznam ta a netusim ake mas skusenosti ani kolko mas rokov.

ja si myslim ze taketo nieco si clovek zacne uvedomovat ked prezije zopar kritickych situacii. a ovela intenzivnejsie ich budes vnimat ak niektora dopadne zle. hranice svojich schopnosti a moznosti svojho auta najdes az vtedy ked ich prekrocis a to uz byva neskoro.

pamatam si seba pred 10 rokmi, a to som mal iba ziguli 1,3 a dnes uz tiez hladam 200 koni :bmwball:
chrysler voyager
ex: E39 525tds silbermetalic "GREEN ENERGY"
ex: E34 524td Alpinweiss "GREEN ENERGY"
ex: Opel kadett; Peugeot 305; Lada 2104; 2x Wartburg 353 combi; Trabant 601 limousine; Trabant 601 combi

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných