Zdravim vsetkych, ktori venuju svoj drahocenny cas citaniu tohto prispevku.
Mam jednu dilemu, ktoru sa pokusam riesit a kedze vidim, ze na tomto fore su slusne prispevky a rady od skusenych & vzdelanych ludi, obraciam sa na Vas..
Od malicka ma silne pritahovali bavoraky, pri mojej prvej jazde na kamosovom e36 325tds som bol plne presvedceny, ze v tychto strojoch je dusa.
Momentalne stojim pred zalezitostou kupi svojho prveho auta.
Moje soferske skusenosti su na dvoch kolesach istejsie, no na styroch poznam dobre len svoj favorit

Jazda na silnejsom aute sa mi zda byt bezpecnejsia a celkovo nie som posran, ktory by sa necitil na 200koni.
Dilema ktorou prechadzam a potrebujem v nej poradit je zlozita...a to - co kupit?
Mal by som zaujem o e46 po facelifte resp aj pred s vanosom.
Co sa tyka pohonu, najradsej by som bral 4x4 a najradsej benzinak.
No pred kupou by som uvital radu zameranu pre moju situaciu a to je - aky motor resp rocnik je najidealnejsi?
Zatial to vyzera na 325Xi alebo 328i, no z dieselovych motorov sa mi pacil 330XD resp 320D po face.
Dufam, ze niekto dobre poradi co je vhodnejsia kupa vzhladom na vyvoj daneho modelu - jeho menej-kazivost.
Uvitam akukolvek radu, len upozornujem : reci typu z favoritu na BMW haha blabla si strc.. .. .... lebo asi sam viem preco to chcem a sam viem ci sa nato citim.
Diky!!!