... všetko o BMW ...
Cabuko137 napísal:omg ako moze niekto porovnavat oktaviu s bmw.. to skutocne ber tu oktaviu, pretoze bmw nieje pre teba..
birki napísal:najviac sa mi pacia ty ktori su tu aj s cestou zaregistrovani pol roka... a maju mudre reci cmuk
Duffy napísal:polovica z vas co tu pisete o tom ,ake je BMW najlepsie auto a ani sa neda vobec porovnavat stebud v octeII ani nesli ,alebo na nu proste nemate a budete tu hrat svaly.a ze sa to pytal prave na bmw fore , vsak ide o bmw nie ?
Mimo napísal:myslím,že nebol. všetko je to o tom čo človek od auta čaká..
l_Kubko_l napísal:
a co mi teda neponukne bmw, a skodovica ano???
l_Kubko_l napísal:
a co mi teda neponukne bmw, a skodovica ano???
venox napísal:Poloz si otazku, kto kupuje nove BMW za "1.000.000 korun" aby ho za tri roky predal za menej ako polovicu? Vacsinou firma!
Tak ver tomu, ze to auto nesetria! K dobremu kusu sa dostanes tazko - tomu ver.![]()
95% vozidiel su stocenky, pokial nemas istotu km nekupuj nic! BMW ci SKODA!![]()
Ja som si vyberal podla kriterii: Rodina,Spotreba,Spolahlivost,Konfort,Vzhlad, Najazdene KM rocne.
Odvez sa na kazdom jednom a uvidis sam, nechcem nikoho urazit, ale BMW bude vzdy nakladnesie ako Octavia, je to proste ina trieda auta!
Pozri si ceny orig. nahradnych dielov - nie polskych a cinskych kokotin.
Ked Octavku tak - nekupuj TDI 2.0 ale osvedcenu PD 1.9 TDI 130.
Motor 2.0 TDI - poruchovost je vacsia
Ked BMW - musis riadne hladat dobry kus, ako som pisal - auto za melon ludia v dobrom stave len tak nepustia a zvlast "setrilkovia nemci"
BMW - je najvysia trieda imidzu a luxusu, nemozes porovnavat pracovnika "OCTAVIU" s "IMIDZOM".