... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
heroe napísal:Pozor teraz sa bavíme o kubatúre 1596 cm3, tak to nepreháňaj, papierová spotreba v meste je 10.8 tak mi nehovor,že sa to nedá. A hovorím o normálnej jazde a nie o nevybláznenom puberťákovi čo na každých semafóroch a križovatkách točí do 5000. Okrem toho ukáž mi jedného človeka čo jazdí s 1.6i len mesto a sťažuje sa, že má spotrebu 10litrov. Mal si si kúpiť kadetta 1.6d a bol by si rád. Ruku na srdce nikto z vás tu nejazdí iba mesto. V podstate je to jedno....... takže to neriešte, ja viem koľko to žerie mne, za 10 eur spravím teraz v zime 120 km iba po meste (Martin), tankujem shell a jazdím podľa predpisov takže cca 7 - 7,5 litra a viem že to čo to žerie jemu je veľa....... v Žilinskom kraji (má to v popise sa nachádza iba jedno MESTO a to je Žilina a tam tiež neviem ako by musel jazdiť aby mal 10l spotrebu)
RudinkoNR napísal:nechcel som reagovat(kedze som aj minule reagoval na podobnu temu ohladom spoterby a pustilo sa tu do mna zopar ludi ) ,ale neda sa to.
1.riesite tu spotrebu na BMW![]()
2.riesite tu spotrebu na 1,6 kubature (motor jak na kosacku v tazkom aute)![]()
3.ako bolo povedane nie je mesto ako mesto,ale nie je ani den v tyzdni kazdy rovnaky![]()
4.myslim , ze spotreba 10l je OK![]()
316i je slaby motor na to auto ako je E36. Brat ma 316i a robi spotrebu ako ja. (mam 320i coupe).![]()
![]()
jednoducho musis aj mat nohu na spotrebu ,co je jedna vec.
Musis pocitat s tym ,ze ked ty chces ist 50km/h ,tak ten motor sa viac namaha a musis mu davat bohatsiu zmes ako ja na mojej 320i.
Pravdaze ,ked chem spravim na nej aj spotrebu okolo 8l (ked sa moc snazim), ale da sa na nej spravit aj 16l spotreba .
PANI NOHA JE TU DOLEZITA..darmo tu budete rozoberat spotrebu ,ked kazdy z Vas ma inu nohu,ine prostredie --atd atd tu je vela faktorov .![]()
podla mna je 10l mesto a mimo kombinovana priemrna spotreba. neutocim iba konstatujem (pre tych co maju pocit , ze znova provokujem).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ZebraZV napísal:ja ked jazdim krizom krazom cez mesto (Zvolen) tak mam spotrebu takmer vzdy okolo 10 (skor 10.5).. ako uz bolo povedane, studeny motor, kratke vzdialenosti atd... ak idem velmi mierne, mesto mam za 8-9l. (verim tomu ze keby som mal este o kus lahsiu nohu, bolo by to 8 ). Ta spotreba je plus minus rovnaka za tie skoro dva roky, co to auto mam. Ked som siel do Slovinska a spat a naozaj som sa neponahlal, siel som 90, max 100kmh (obcas nejake to predbiehanie), tak som mal spotrebu 5.7l po 1800km (4ja ludia a komplet nalozeny kufor). Myslim si ze spotreba 10l v meste je na toto auto uplne ok, teda aspon co som sa ludi co maju rovnake auto pytal. Holt, stvorvalec 1.6 sa musi kus viac namahat ako 6 valcove dva aj pol litre... (ktore zeru to iste plus minus). Ak chce clovek nizsiu spotrebu, musi sa viac snazit
johnyfly1 napísal:5l?pri akej rychlosti? to dokazem ist na 4rke pri 50tke a musi byt totalna rovina a zohriaty motor
![]()
mas super auto .. nevymenis?