... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:a ako ti vychádza spotreba? okolo 10l je v poriadku, ak chceš jazdiť za 7 tak kúp 316i alebo TDs
El_Scorpio napísal:Zatiaľ sa s tým autom len zoznamujem. Snažím sa na rovinkách to skosiť aspoň na tých 10 priemer, ale neviem ti povedať koľko mám, lebo som odjazdil len 400 km a natankovať plnú (80 litrov benzínu) len aby som zistil koľko to v reále berie sa mi zatiaľ zdá drahé.
Inak nie som ekojazdec, mám obuté dosť široké gumy (235 vzadu a 225 vpredu, 17tky), čiže neúfam že by som šiel pod 10. A aj 10 by bola fajn hodnota :)
Milosss napísal:To s tou spotrebou u TDS je zaujmave, u mna je to v prospech vyssieho prevodoveho stupna za hocijakej rychlosti, aj pri 50ke aj pri 90ke.
A inac jazdim na 225kach a nejaky rozdiel orpoti 195kam nevidim, v spotrebe myslim, v zime som mal vyssiu, neviem ci s letnymi 195kami by som mal nizsiu spotrebu teraz ako na 225kach.
ViktorDDD napísal:a ten benziňák ti koľko točí cca pri 50 na 5ke? keď idem s TDs 50 na 4ke tak ekonomer ukazuje niečo okolo 4-5l, samozrejme rovinka, a na 5ke je to rovných 6l, pri 50 na 5ke mám otáčky okolo 1000, zrejme sa už ten motor vtedy trochu trápi s tou váhou a 225kami gumami,