krstna ma ford focus mala menit olej, no nejak na to zabudla

a spravila este nejakych 40 tisic na tom istom oleji... nepoviem vam co sa jej tam pokazilo, lebo to bolo asi pred 5 - 6 rokmi, tak jedna vec, ze uz si nepamatam a druha vec ze som mal nejakych 15 rokov... no oprava ju vysla myslim do 50 tisic SK... druha vec, z vlastnej skusenosti viem ( nosil som a aj nosim auta z anglicka na predaj ) ked mala byt vymena oleja, nikdy som nemenil a robil som cca 5 - 10 tisic naviac... islo vzdy len o mitsubishi pajero a nissan terano... no olej som nemenil preto, lebo som tie auta predaval a zbytocne som do nich neinvestoval... no vzdy som upozornil kupujuceho na to, ze olej treba vymenit... a myslim si ze svetozname znacky, ktore predavaju olej, len tak pre srandu neuvadzaju, ze olej sa ma menit na taky a taky pocet km... viem, ze sa nic nestane ked to presvihneme o 5 tisic km, no vo svojom aute by som to v ziadnom pripade nerobil... pripajam sa k nazoru, auto papa olej, auto dymi, smrdi, nejde ako ma, a vieme co z neho vyjde ked robime vymenu vtedy ked mame, tak co z neho potom vyjde ked sa meni po 2x tolko km ... ? hmmm