... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
chefino napísal:Hmmm. Zaujímavé... Žeby fakt stačilo raz za 10-15 tisíc vymeniť filter, doliať oleja čo ubudlo z filtrom a jazdiť?
patres napísal:Taka tema jak keby som ja odteraz prestal pit vodu a namiesto toho si dam vzdy nieco pod jazyk. Co s toho vznikne?? Odpoved necham na Vas
BMino napísal:
vraj dlsie vydrzis nepit, ak budes drzat vodu v ustach
patres napísal:
Ale zevraj meditaciou vydrzis nepit a nechodit na toaletu viac ako 70rokov ake ten starec co som videl vcera v TV
BMino napísal:
myslis toho z indie, co ani nejedava, len prijima energiu zo slnecneho ziarenia?
BMino napísal:vraj dlsie vydrzis nepit, ak budes drzat vodu v ustach
palo napísal:tak to vratim trosku spat k oleju.skor si myslim ze niekto zasa vymyslel trosku lepsi olej a tymto si chce urobit reklamu a podla mna je vymena nutna. redaktor tam spomina ze v podstate kazdy lepsi olej by mal vydrzat stale tak nech mi potom niekto vysvetli ako je mozne ze po cca 15000 km je motor znacne hlucnejsi,mozno sa aj zvysi spotreba,zacnu troska cvakat hydra,a tiez je citi v motory spaleny zapach.a nehovorim o tom ze ak ma auto vela nabehane tak pri konci serv.intervalu zacne auto ten spinavy olej aj papat.
takze by som moc neveril takymto dristom.ja dokonca neverim ani tym predlzenym intervalom 30 az 50 tisic km.kto ma auto rad tak mu dopraje aspon raz doroka alebo kazdych 15-20 novy olej.ja mojim autam urcite ano.
spider207 napísal:co pozeras Beara Gryllsa?