... všetko o BMW ...
lionlion napísal:viem co je zotrvacnik (som mechanik s autami zijem uz 20r, ale v poho nic sa nestalo) mna len zmietol ten nazov ze dvojhmotny tak preto ale uz som si to poobzeral,
Bracho hovoril ze sa sklada s dvoch casti ktore oproti sebe maju volu (odpruzenie) a je zle az vtedy ked s autom trasie na volnobehu (vtedy uz sa jedna casto oproti druhej nehybe vobec)
BMW to urobilo dost blbo, lebo ostatne auta maju odpruzenu lamelu spojky, a BMW ma lamelu pevnu.
A ze vraj to ste sposobuje, ze pri vypinani auta to tak zabuchoce
lionlion napísal:Asi sa ho budem zbytocne pitat, lebo urcite to tak ako aj ja, presne nevie aky to ma vplyv na motor ked to funguje a ked nie.
Poviem ti len tolko ze ten co som menil, tak stary som rozobral so zvedavosti. Je s polovice plny olejom, cize by sa dalo povedat ze na tlmenie narazov sa pouziva aj guma aj olej a tym vzduchom si to asi auto uz len doladuje, ale urcite to neaky extra vplyv ten vzduch nema.
Keby si mal silent DEAD tak by bol mokry od toho oleja co je vnutri, pokial je suchy je v pohode a je podla mna zbytocne ho menit.
chembos napísal:konkretne som to nepozeral, musim to rozbrat, ale mam tam dost velku volu uz vcelku, pekne mi to bucha oproti tebe...sak to uz ma pol mega zasebou![]()
pozrem to asi uz dnes bo budem mat cas a ak nieco zistim tak to sem vecer postnema ak nieco zistis ty tiez to sem supni
lionlion napísal:silent je od spodu az skoro do polovice kovovy, preto je ta guma popraskana lebo je jej tam len tenka vrstva. Podla mna niako inak sa poskodit nemoze len tak ze ten vrch sa roztrhne a bude s neho vytekat olej.
Ale ked sa ty zda ze velmi sedi tak skus s neho vytiahnut tu hadicku ci tam nebude olej, lebo mozno praska ta vnutorna membrana ktora oddeluje olej od vzduchu