Nedeľa, 25. Apríla 2010, 17:26
Mam rovnaky motor ale neVanos.
Par rad: Motor je skoro nesmrtelny, Auto ma podla tacho 230tis, podla mna nerelanych, ale motor slape uplne bez problemov zvuk je naozaj krasny. Treba ale najlepsie skusit ist do kopca na co najvyssi stupen co najpomalsie, a pokial sa nezdvihne teplota, takj by malo byt tesnneie aj hlava OK, tieto motory maju dost ucinne chladenie a len ciste vytacanie neni tak namahjuce ako podtacanie motora a este do zataze.
Co sa tyka faceliftu. V septembry 1992 dostali 1.facelift, ine spetaky, dizajn e36, nie su cele spojene s dverami ale len na palicke. a M50kove motory dostali Vanos. 2.facelift niekedy koncom 94 alebo zaciatkom 95 netusim presne, vtedy az prisla siroka maska, ktoru mali v serii V8mi uz od 92.
CO sa tyka spotreby, vzdy ide o tazku nohu. Ale tiez som spozoroval aspon na mojom hodne zalezi na teplote, pod 10 stupnov ta spotreba ide v priemere o dost hore, v zime jazdim aj s o liter vyssou. A to na 195kach zimnych. Teraz mam 225ky letne a moja jazda, tych 90 na okreskach mesto normalne 50, asi 3,4 rychle starty a kratke trasy a spotreba okolo 8l. Ono pri 90ke mas pri tepmomate na ekonomery aktualnu spotrebu 7l cize sa da spravit na dlhsiu jazdu do tych 120km/h za 8l. A Vanos este o kus nizsie.
Nur Original ist Legal.