Sobota, 24. Apríla 2010, 18:03
A čo čakáte páni? Chcete si kúpiť BMW. Nenapíšete aké? Či trojkové, alebo 5er, či kombík alebo kabrio... či automat alebo manual. Jediné čo sem dáte je nejaký pofidérny inzerát s ,,trojkovým BMW 2001 za 7500 euro,, .. Ak si idem kupovať auto je jedno či za 1000 alebo 5000 euro, tak si sadnem, googlim popozerám recenzie, nájdem niekoho kto také auto má a idem sa osobne pozrieť, dať kávu... Potom skočím za svojim mechanikom a opýtam sa na jeho skúsenosti. Potom ak ma napadne sa zaregistrovať na fórum, tak si prečítam pravidlá fóra a prispievania na ňom.
Ak založím tému, tak ju založím podľa pravidiel. Potom sa niet čo čudovať keď je niekto ostrejší a podobne. Ak tu budeš dlhšie, tak zistíš že je tu strašne veľa podobných ZBYTOČNÝCH tém.
Ak mám mesačný plat 500 euro, ak mám hypotéku či úver na dom. Tak ja osobne by som nerozmýšľal na nejakým starším ale aj novším BMW, ale obhliadol by som sa po dostupnejšom aute. BMW nie je to naj.. zvlášť potom keď prídu komplikácie v práci a rodine. BMW sú aj budú, tak radšej počkať.
Tož môj názor.
Ondro