... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dumdum napísal:Ludia dakujem za prispevky aj ked som za zatial moc toho nedozvedel ... takze este raz.. E46 320 coupe, bez zadnych sedaciek a bez akych kolvek zbytocnosti ... auto idem dat upravit polozavodne .. ked ho budem predavat budem ho predavat jedine autickarom nie beznemu clovekovi .. K tej hudbe .. ja mam nakupene od reprakov cez zosiky, kabelaz , kapacitor , poistiek a vsetky tieto veci .. okrem tlmiacich materialov a tu je este RAZ moja otazka, akym sposobom mam vytlmit auto ? a ake tlmiace materialy mam pouzit .. na cene ani tak nezalezi .. uprednostnujem kvalitu ... DAKUJEM VSETKYM
birki napísal:heroe davas tu sracky......... a potom to zaklincujes otazkou co vobec to tlmenie znamena....... ty si tomu vobec nepochopil zjavne.. aby si dosiahol v e46ke coupecku orchester je to cena dvojnasobku toho auta . A to je taka zasadna prerabka auta, ze sneho spravis priam nepredajny kus v takej oktavii sa da spravit tato prerabka za stvrtinovu cenu ako v e46ke
dumdum napísal:a na konci tej brozurky je peknym cervenym WARNING : subac nedavajte do uzavreteho priestoru..![]()
dumdum napísal:Dalej k tej hudbe kapacitor mam 5 faradovy .. ked som tak pocital celkovu hudbu zo vsetkym tak mi vychadzalo nieco pod 4,5 kw .. baterku uvidm mozno .. asi ... to si necham este poradit .. ale asi hej ...
birki napísal:nej Jl audio slash je maly zakzrak :) vie dat ten jeden kw aj pri 10 voltoch tusim... ak sa nemylim..