... všetko o BMW ...

ale to auto zazilo jazdu po roli, motocrossovej trati a aj vozik nalozeny 6metrovimi hranolmi, neskôr dostalo mierny tuning vzadu o lampu pri lidli a potom sa to uz len porobilo a auto pracovalo len na stavbe, medzicasom som si zadovazil Subaru Legaci 2,0I ktore ma uz ties vselico zasebou
 ale to auto zazilo jazdu po roli, motocrossovej trati a aj vozik nalozeny 6metrovimi hranolmi, neskôr dostalo mierny tuning vzadu o lampu pri lidli a potom sa to uz len porobilo a auto pracovalo len na stavbe, medzicasom som si zadovazil Subaru Legaci 2,0I ktore ma uz ties vselico zasebou   a momentalne uz len bawo
 a momentalne uz len bawo  
chembos napísal:takze moj zaciatok,teda auto, neni tak davno, este pred par mesiacmi som ho mal bol to Ford Oriom 1.8D 44kWale to auto zazilo jazdu po roli, motocrossovej trati a aj vozik nalozeny 6metrovimi hranolmi, neskôr dostalo mierny tuning vzadu o lampu pri lidli a potom sa to uz len porobilo a auto pracovalo len na stavbe, medzicasom som si zadovazil Subaru Legaci 2,0I ktore ma uz ties vselico zasebou
a momentalne uz len bawo

Arnost napísal:
subaru je ko? na čom budeš blbnúť?
 a kat,stredny tlmic alternator a ine blbosti pojdu prec asi tiez
 a kat,stredny tlmic alternator a ine blbosti pojdu prec asi tiez   

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) potom nasledovala Lada 2105,Skoda 100,Skoda 130,Mazda 626 a teraz mam Skodu pick up,Seat cordoba a Mazdu MX5,coskoro planujem 7mu
  potom nasledovala Lada 2105,Skoda 100,Skoda 130,Mazda 626 a teraz mam Skodu pick up,Seat cordoba a Mazdu MX5,coskoro planujem 7mu 

Podsvietenie palubovky komplet na modro.Predal som ho pred 5timy mesiacmi cca . Ako druhe (už namotaný na bmw po účasti zopar zrazov) som chcel niečo s malou spotrebou,zadným náhonom,v slušnom stave a navyše čo nikto tu u nas nema, odtvtedy mam E36 touring a čierny ako bolo v plane
 Podsvietenie palubovky komplet na modro.Predal som ho pred 5timy mesiacmi cca . Ako druhe (už namotaný na bmw po účasti zopar zrazov) som chcel niečo s malou spotrebou,zadným náhonom,v slušnom stave a navyše čo nikto tu u nas nema, odtvtedy mam E36 touring a čierny ako bolo v plane  pridávam nejake foto
 pridávam nejake foto