... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 70
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
macik
Auto: bicykel
Kraj: Banskobystrický

Re: Neserioznost predajcu

Streda, 30. Decembra 2009, 19:40

iso napísal:
"Pepo_E46" posielal som mu bi-xenon,(vonkajšie držiaky zlomené ale vnutro ok), že vraj len požičať kvôli nejakej poistnej udalosti, neriešil som dohodli sme sa,že keď vybaví tak mi ho vráti alebo pošle peniaze, teraz keď mu napíšem pm tak ma ignoruje, písal mu len tak skúšobne "Inscene" a tomu odpísal, takže sa mi vyhýba úmyselne, viem je to moja chyba, ale myslel som, že sa tu členovia nepodrážajú, takisto som poslal ďalší bi-xenon "Inscenemu" zadarmo a tam problém nebol, vyskúšal pasoval mu a peniaze dohodnuté. Takže by som bol rád keby členovia klubu boli upozornení na tohto akože člena "Pepo_E46" :wink:

P.S.1 : dúfam, že sa uvedomí a ozve sa mi
P.S.2 : ide tu o princíp nie o peniaze

a teraz ich isto predava.....
E46----330d po fajseeee----ex

Bmw666
Auto: Tatra
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 31. Decembra 2009, 11:01

iso napísal:
"Pepo_E46" posielal som mu bi-xenon,(vonkajšie držiaky zlomené ale vnutro ok), že vraj len požičať kvôli nejakej poistnej udalosti, neriešil som dohodli sme sa,že keď vybaví tak mi ho vráti alebo pošle peniaze, teraz keď mu napíšem pm tak ma ignoruje, písal mu len tak skúšobne "Inscene" a tomu odpísal, takže sa mi vyhýba úmyselne, viem je to moja chyba, ale myslel som, že sa tu členovia nepodrážajú, takisto som poslal ďalší bi-xenon "Inscenemu" zadarmo a tam problém nebol, vyskúšal pasoval mu a peniaze dohodnuté. Takže by som bol rád keby členovia klubu boli upozornení na tohto akože člena "Pepo_E46" :wink:

P.S.1 : dúfam, že sa uvedomí a ozve sa mi
P.S.2 : ide tu o princíp nie o peniaze

si zabil ze pozicat na poistnu udalost :D treba ho navstivit
PS:kto sa tu necha na klube ojebat tak to je na smiech sory ale treba riesit problem ne pisat o probleme
Blbost je velký dar prírody. Robí človeka šťastným

iso
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 31. Decembra 2009, 12:06

Bmw666 napísal:
si zabil ze pozicat na poistnu udalost :D treba ho navstivit
PS:kto sa tu necha na klube ojebat tak to je na smiech sory ale treba riesit problem ne pisat o probleme

človek sa učí na vlastných chybách :wink:
BMW 5 F10 535i xDrive 225 kW, 306 HP
BMW 3 E46 330D sedan 150 kW, 204 HP
VW Golf IV TDI GTI Exlusive 81 kW, 110 HP

iso

Štvrtok, 31. Decembra 2009, 14:04

vid posledny prispevok: bmw3/e46-318d-bi-xenony-zkw-vypadane-paraboly-t15123-30.html

boha tak toto ma zabilo :evil: ](*,)
BMW 5 F10 535i xDrive 225 kW, 306 HP
BMW 3 E46 330D sedan 150 kW, 204 HP
VW Golf IV TDI GTI Exlusive 81 kW, 110 HP

Mysho46
Auto: E46 330d
Kraj: Žilinský

Pondelok, 8. Marca 2010, 16:43

Tak pripajam sa aj ja... zo staznostou na uzivatela zo Serede bmw5002 tel cislo : 0918324370 Kupoval som od neho CD menic (aj ked nie priamo z fora ale to je jedno, ide o princip co je za cloveka) ze vraj skoro ako funglovka ze vsetko slape... tak sak dobre som zobral a po montazi som zistil ze nefunguje, vela krat som sa snazil dohodnut na stretnuti ze mu to vratim vzdy nieco mal a nedalo sa... a po x-tom upozorneni ze to nefunguje sa zacal chovat ako totalny magor, detinske vyhrazky a urazky na urovni deciek zo zakladky... (chudacik asi ho doma tyrali alebo co ale to je jeho problem ze ho nedokazali rodicia vychovat, takyto ludia patria do lochu a nie do normalnej spolocnosti)

AD.: ku jeho vyhrazkam ten clovek by sa v prvom rade mal pozriet to zrkadla ako vyzera ze tam zbada tucne prasa ktore rozprava ako tu uz niekto napisal co ma dost pobavilo ale mal pravdu "ako keby mu niekto stal na vajcach" :D chodi na starej rozheganej ciernej audine vdaka bohu nerobi hanbu bmw :D co kolko ludi uz ojebal by som sa bal na jeho mieste tu herku rano startovat, alebo brzdit z kopca...

ja len ze davajte si na tohoto curaka pozor radsej kupte inde aj o 10€ drahsie ale hlavne ze to slape

prajem mu vsetko dobre do zivota alebo vsetko sa ti raz vrati :wink:

senti1
Auto: BMW X5

Streda, 10. Marca 2010, 13:32

Ani ja snim nemam dobre skusenosti.... ked som zhanal ramena na e 39 tak povedal ze ma a ze vsetko pasuje...... tvrdil ze je to rok 2002 a nakoniec to bola 97cka..... Kamaratovi nasluboval vyfuk na e 38cku s dvoma koncovkami a ked sme tam prisli tak sa uz vyhovaral ze ho nema doma a odrazu ze je aj hrdzavy a neviem co este... Ked som za nim prisiel na reklamaciu tak nebol ochodny vymenit veci za druhe....ked mi tie predosle nepasovali....... Nabuduce ked budem nieco zhanat urcite nie zo SEREDE...

matyson
Auto: e84 X1

Streda, 10. Marca 2010, 14:46

Ešte teraz mám v pamäti ako sme takéto situácie vybavovali za mlada,nešlo po dobrom?Pokial kokot neležal na podlahe a ešte mu niekto skočil pár krát pohlave sa to považovalo za nevyriešené.Keď už len chrčal bolo to OK.Kokotov uviazať za auto a ťahať po štrkovom parkovisku.

riso321
Kraj: Trnavský

Streda, 10. Marca 2010, 18:31

matyson napísal:
Ešte teraz mám v pamäti ako sme takéto situácie vybavovali za mlada,nešlo po dobrom?Pokial kokot neležal na podlahe a ešte mu niekto skočil pár krát pohlave sa to považovalo za nevyriešené.Keď už len chrčal bolo to OK.Kokotov uviazať za auto a ťahať po štrkovom parkovisku.
tak tak a neviem naco clapci cakaju?vsak jak tu citam ojebal pol klubu...

matyson
Auto: e84 X1

Streda, 10. Marca 2010, 20:23

Doba je nahovno!Kokot čo tá ojebe uda ešte teba!Spravodlivosť je nahovno.Jednomu som pomáhal riešiť,malému asi 8 ročnému chlapcovi ujebal pubertak zlatú dosť hrubú retiazku,skončil v lese kde sa priznal,jeho rodičia si toho hajzla svojho zastali a utekali na krimosku,ešte teraz si pamätám ako má ťahali kuklaci von s auta.Jeden a pól roka som potom prdel do vazenskych madracov.Kokot zmenil komplet výpoveď,aj na sude povedal že sa nič nestalo,ale sudca mal troška iný názor na vec!Takze nedať sa ojebať bude lepšie,ako sa potom naťahovať!!!

Stew
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 11. Marca 2010, 15:52

molotow do auta a je to ...toho seredana poznam este davno nie tunak z klubu ale jak som si precital tlste prasa atd atd že sereď tak toho pozna asi kazdy , tiez som mal raz snim problem nieco dal kamosovy nepasovalo to a nie a nie sa snim stretnut na reklamaciu alebo výmenu.pametam mal vtej jeho záhradke rozobranu bielu e34.vydel som cervene svetla bez oranžádi? vravi hej hej zober si ich dam ti ich za neviem uz ftedy kolko si vypital boli este SK ...ako svetla isli v pohode hej ale potom som zistil ze to oranžove co je na kazdych klassikoch čávo zafarbil takou istou cervenou ako su brzdovky ...tak odftedy som uz nic odneho nebral nikdy je to skurveny ojebavač oblizal mi kakač
BMW e28 520i ex :'(

BMW e34 525td ex :'((

BMW e39 525tds ex :'(((

BMW e46 320i

jankode
Kraj: Bratislavský

Sobota, 13. Marca 2010, 15:15

Pošlite ho do Blavy nech sa na ňom vybláznim 8) Odteraz si začnem veľmi všímať audiny s vypasenými prasaťami zo Serede. Už sa teším. Výsledok zverejním :D

Vrablik
Auto: E34, E36, E39
Kraj: Zahraničie

Utorok, 16. Marca 2010, 18:19

Tak tady mám novýho člověka z vašich řad má nick DZESTER. Posílál jsem mu balíček se zapalovacíma cívkamana M50 on oproti tomu měl poslat peníze na účet. Chtěl je po mě co nejrychlejc, že je potřebuje, tak sem mu je poslal dřív než on mě peníze a to byla největší chyba. A peníze sem už neviděl. Ze začátku se vymlouval na problémy s účtem a v součástné době už nekomunikuje vůbec. Takže cívky v trapu a peníze taky. Telefon na něj už je taky vypnutý.

Zná někdo tohoto člena, tady je odkaz na jeho nick - dzester-u1342.html

Iniciály:
Luboš Paprčka
Náměstie Mieru 1707/10
Detva
96212

tel. +421 911/359 372
Naposledy upravil/-a Vrablik v Streda, 17. Marca 2010, 20:08, upravené celkom 2 krát.
E39 Tour...

PetoK
Kraj: Žilinský

Utorok, 16. Marca 2010, 18:25

Super, takýchto hajzlov treba zverejniť s plnou identitou... až si to každý vie preveriť, s aký debilom má do činenia...

badboy8605
Auto: e36 M3,e38 tds

Utorok, 16. Marca 2010, 19:24

Vrablik napísal:
Tak tady mám novýho člověka z vašich řad má nick DZESTER. Posílál jsem mu balíček se zapalovacíma cívkamana M50 on oproti tomu měl poslat peníze na účet. Chtěl je po mě co nejrychlejc, že je potřebuje, tak sem mu je poslal dřív než on mě peníze a to byla největší chyba. A peníze sem už neviděl. Ze začátku se vymlouval na problémy s účtem a v součástné době už nekomunikuje vůbec. Takže cívky v trapu a peníze taky. Telefon na něj už je taky vypnutý.

Iniciály:
Luboš Paprčka
Náměstie Mieru 1707/10
Detva
96212

tel. +421 911/359 372

...tak tento chlapik robi mimo SK a tu 325i už predal a momentalne sa tvoje cievky pohybuju v Humennom aj s autom a konkretne je to toto http://bmw-rada-3-coupe.autobazar.eu/325ci-id1457485.html ale čo viem tak ten chlapik by mal biť doma najbližšie niekedy v aprili tak asi stymi peniazmi moc nepočitaj...

Milosss
Autor témy

Streda, 17. Marca 2010, 19:50

Vrablik napísal:

Iniciály:
Luboš Paprčka
Náměstie Mieru 1707/10
Detva
96212

tel. +421 911/359 372

Ty kks ja takychto ludi vazne nechapem, ja som od vas bral, tiez ste mi verili ze som vam peniaze poslal a ani neboli na ucte a uz ste mi posielali vec. A vsetko pritom v poriadku prislo. Tu islo vazne o vychcanost. Akurat takymito kktmi sa to potom dostane do takeho stadia ze prestane posielat veci skor ako uvidite peniaze a zacnu sa ludia medzi sebou podozrievat. Skoda ze sa to uz nerobi tu na klube tak ako som kedysik tu cital, niekto dal zalohu na auto, dotycny ale sa zevraj s autom vydrbal, a prestal poriadne dvihat telefony, peniaze furt neposielal, tak sa viaceri pozbierali, prisli, zobrali peniaze, dostali aj na cestu a bolo vyriesene.
Nur Original ist Legal.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 70

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných