... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
DODIKKE napísal:Pon Nov 09, 2009 1:02 am
POSLI MI CISLO UCTU TVOJHO V STREDU TI POSLEM PENIAZKY ALEBO AK CHCES TAK V SOBOTU IDEM DO BA TA DOSIEL BI SOM PO TIE DVERE TAK AJ POTOM TI VEM DAT NARAZ ,DIK ZA VECI MAS TO UMNA
Str Nov 18, 2009 5:36 pm
MAROS TAK TO VYZERA ZE DOJDEM BUD V SOBOTU ALEBO V PONDELOK MUSIM ESTE PENIAZE PORIESIT BO MI TREBA SURNE TIE DVERE
Štv Nov 19, 2009 9:50 am
JASNACKA NEBOJ JA NIESOM ODZUBOVAK
Pia Nov 27, 2009 10:18 pm
MAROS POSLEM NO ZAJTRA BI MI MALI DOJST PENIAZE Z POISTOVNE ALEBO V PONDELOK NA 100 % POSLEM A POTOM DOJDEM PO INE VECI AJ PO DVERE DIK DODI
Str Dec 09, 2009 9:05 am
MAROŠ OSPRAVEDLNUJEM SAA TI ,NEHNEVAJ SA JA TI POSLEM TIE PENIAZE
LEN POISTOVNA MA NATAHUJE A DO PIATKU MI MAJU DAT VEDIET AKO S PLATBOU AK BUDEM MAT
TAK TI HNED POSLEM AK NESKVOR TAK TI DAM ODSKODNE A TIE ZADNE DVERE BEREM PRIDEM SI PONE NA 100%
Pon Jan 25, 2010 12:54 am
PREPAC V STREDU TI POSLEM PENIAZE POSLI MI TO CISLO UCTU
Uto Feb 09, 2010 9:23 am
14 MAM PENIAZE TA TI POSLEM
Str Mar 10, 2010 12:36 am
precitana sprava, ale uz bez odpovede..
BimmerBob napísal:To Turtlak 69 : To akože si zaplatil vopred? NEXISTUJE!!! Buď dobierka ( ešte aj tam Ťa môže oje...ť ). V tom prípade dojazd na adresu s bejzbolkou. Alebo prevzatie osobne...
turtlak69 napísal:tiez som sa nechal ojebabrat. stalo ma to cca 30€. jeden clen hodil ponuku, ze preda nove diely za dobre ceny. bol medzi nimi aj diel, co som potreboval. malo to prist postou na druhy den. samozrejme nic sa nekonalo. jasne, posta ma opozdenie aj tyzden. len som napisal, ze to este neprislo. nejako som to neriesil. po tyzdni som pisal, ze stale to tu nie je. to uz ma zacinalo skriet. dopocul som sa, ze zrejme spravili chybu na poste a ze to bude predavajuci riesit. stale som pisal, ze mi NIC neprislo a stale som sa dopocul len o tom, ako zlyhala posta. potom som chcel peniaze samozrejme naspat. a teraz nemam ani peniaze, ani diel a na spravy predavajuci neodpisuje (dve precitane a bez odpovede). a to ma dotycny vyse 400 prispevkov na fore za sebou z coho som usudzoval, ze nejaka serioznost tam bude. NIE! z mojho pohladu sa jedna o absolutnu neserioznost, podvod. nick: ErziE30
nechcel som sem psiat skor ako po mesiaci. mohlo sa dotycnemu stat nieco, co musel surne riesit a na taketo veci nebol cas, ale po mesiaci nemam vobec nic. takze pozor na to! keby som dostal aspon odpoved typu "ojebal som ta", tak to beriem lepsie ako ked cakam ako taky kkt na kus plechu, ktory aj tak nedorazi. to ma stvalo asi viac. PS: diel uz mam zohnaty
vrabec771 napísal:tak aj moja trpezlivost presla.tiez sa jedna o clena ErziE30.este v januari som mu posielal volant m tech2 za vymenu ineho dielu.a odvtedy len same vyhovorky,ako posta zlyhala a jedno s druhym.ze 3mesiace dokaze niekto natahovat to uz je sila.ale nevadi nech si ho uzije,ale takto si mozu o nom urobit mienku aj iny....
vrabec771 napísal:akoze raz si mi posielal aj to s tym ze peniaze predom bez mojej zaruky.a na tu pumpu cakam od 5januara.vies aky je datum???a to ze si to poslal a sa to vratilo?lebo som jebal nato vybrat to????to rozpravaj vies komu.nevadi,volant si uzi!!!niekto sa necha ojebat viac krat,niekto len raz.kludne sa tu urazaj a prekrucaj to na druhych kazdy nech si urobi svoju mienku.