... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 70
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Re: Neserioznost predajcu

Piatok, 26. Marca 2010, 10:15

tak ja som sa tiez uz poucil.. stalo ma to iba dvere a blatnik na e39 ktore som poslal po kamosovi..
neseriozny kupujci alebo nie je 100% ako 100%:

DODIKKE napísal:
Pon Nov 09, 2009 1:02 am
POSLI MI CISLO UCTU TVOJHO V STREDU TI POSLEM PENIAZKY ALEBO AK CHCES TAK V SOBOTU IDEM DO BA TA DOSIEL BI SOM PO TIE DVERE TAK AJ POTOM TI VEM DAT NARAZ ,DIK ZA VECI MAS TO UMNA

Str Nov 18, 2009 5:36 pm
MAROS TAK TO VYZERA ZE DOJDEM BUD V SOBOTU ALEBO V PONDELOK MUSIM ESTE PENIAZE PORIESIT BO MI TREBA SURNE TIE DVERE

Štv Nov 19, 2009 9:50 am
JASNACKA NEBOJ JA NIESOM ODZUBOVAK

Pia Nov 27, 2009 10:18 pm
MAROS POSLEM NO ZAJTRA BI MI MALI DOJST PENIAZE Z POISTOVNE ALEBO V PONDELOK NA 100 % POSLEM A POTOM DOJDEM PO INE VECI AJ PO DVERE DIK DODI

Str Dec 09, 2009 9:05 am
MAROŠ OSPRAVEDLNUJEM SAA TI ,NEHNEVAJ SA JA TI POSLEM TIE PENIAZE
LEN POISTOVNA MA NATAHUJE A DO PIATKU MI MAJU DAT VEDIET AKO S PLATBOU AK BUDEM MAT
TAK TI HNED POSLEM AK NESKVOR TAK TI DAM ODSKODNE A TIE ZADNE DVERE BEREM PRIDEM SI PONE NA 100%

Pon Jan 25, 2010 12:54 am
PREPAC V STREDU TI POSLEM PENIAZE POSLI MI TO CISLO UCTU

Uto Feb 09, 2010 9:23 am
14 MAM PENIAZE TA TI POSLEM

Str Mar 10, 2010 12:36 am
precitana sprava, ale uz bez odpovede..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

gasp0
Auto: e36 96 328i qp
Kraj: Trnavský

Piatok, 26. Marca 2010, 10:18

ten capslock tomu dodavata taku nezamenitelnu atmosferu

iste

Piatok, 26. Marca 2010, 14:33

to je moc :lol:

turtlak69
Auto: e46 - 330Ci

Piatok, 26. Marca 2010, 17:00

tiez som sa nechal ojebabrat. stalo ma to cca 30€. jeden clen hodil ponuku, ze preda nove diely za dobre ceny. bol medzi nimi aj diel, co som potreboval. malo to prist postou na druhy den. samozrejme nic sa nekonalo. jasne, posta ma opozdenie aj tyzden. len som napisal, ze to este neprislo. nejako som to neriesil. po tyzdni som pisal, ze stale to tu nie je. to uz ma zacinalo skriet. dopocul som sa, ze zrejme spravili chybu na poste a ze to bude predavajuci riesit. stale som pisal, ze mi NIC neprislo a stale som sa dopocul len o tom, ako zlyhala posta. potom som chcel peniaze samozrejme naspat. a teraz nemam ani peniaze, ani diel a na spravy predavajuci neodpisuje (dve precitane a bez odpovede). a to ma dotycny vyse 400 prispevkov na fore za sebou z coho som usudzoval, ze nejaka serioznost tam bude. NIE! z mojho pohladu sa jedna o absolutnu neserioznost, podvod. nick: ErziE30

nechcel som sem psiat skor ako po mesiaci. mohlo sa dotycnemu stat nieco, co musel surne riesit a na taketo veci nebol cas, ale po mesiaci nemam vobec nic. takze pozor na to! keby som dostal aspon odpoved typu "ojebal som ta", tak to beriem lepsie ako ked cakam ako taky kkt na kus plechu, ktory aj tak nedorazi. to ma stvalo asi viac. PS: diel uz mam zohnaty
hyundai lantra 1.8 GLS
e34 520i
e39 528i

e46 330Ci

pribehy-nasich-aut/topic-t37644.html

BimmerBob
Auto: BMW 316i

Sobota, 27. Marca 2010, 01:20

To Turtlak 69 : To akože si zaplatil vopred? NEXISTUJE!!! Buď dobierka ( ešte aj tam Ťa môže oje...ť ). V tom prípade dojazd na adresu s bejzbolkou. Alebo prevzatie osobne...
Len lietanie je krajšie? To sme sa tiež domnievali.
BMWe36 /316i/

vrabec771
Auto: e30,e30 a e30

Sobota, 27. Marca 2010, 10:40

tak aj moja trpezlivost presla.tiez sa jedna o clena ErziE30.este v januari som mu posielal volant m tech2 za vymenu ineho dielu.a odvtedy len same vyhovorky,ako posta zlyhala a jedno s druhym.ze 3mesiace dokaze niekto natahovat to uz je sila.ale nevadi nech si ho uzije,ale takto si mozu o nom urobit mienku aj iny....

turtlak69
Auto: e46 - 330Ci

Sobota, 27. Marca 2010, 16:46

BimmerBob napísal:
To Turtlak 69 : To akože si zaplatil vopred? NEXISTUJE!!! Buď dobierka ( ešte aj tam Ťa môže oje...ť ). V tom prípade dojazd na adresu s bejzbolkou. Alebo prevzatie osobne...

mas pravdu, odteraz ziadne platby vopred. i ked Zelovi mi nerobi problem dat peniaze vopred a ani ma len nenapadne, ze by ma chcel osklbat. su predajcovia u ktorych by mi to ozaj problem nerobilo. tu som to riskol a popalil sa. riesenia s bejzbalkou nie su moj styl. osobne prevzatie by sa mi neoplatilo. to uz keby ma aj osklbal, tak to je lacnejsie ako palit benzin a zabijat cas. hlavne ma neskutocne zarazilo, ze clen ma kopec prispevkov, tiez pribeh svojho auticka a podobne veci a takto sa vyfarbil. to ma prekvapilo asi najviac. ked si uz tu na fore spravi ako take meno, tak zrazu bum a klesne na uplne same dno. aky to ma zmysel?
hyundai lantra 1.8 GLS
e34 520i
e39 528i

e46 330Ci

pribehy-nasich-aut/topic-t37644.html

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 31. Marca 2010, 17:08

blackmw, myslim ze na tomto cisle by si vedel zohnat svoj blatnik a dvere
http://bmw-rada-5.autobazar.eu/528i-id1505373.html
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Misho e-39
Auto: e46 330xd 204PS ex
Kraj: Žilinský

Streda, 31. Marca 2010, 18:21

fuuu, tak to som si myslel ze to len ja dokazem niekomu takto naletiet, ale pozeram ze vela ludi doveruje clenom klubu a spolieha sa na serioznost. mam takyto isty problem s uzivatelom s nickom MAKAJKY , tiez ponukal CD menic, tak sme sa dohodli na 110ecok, ked som napisal ze ok beriem posli dobierkou, tak zacolo ze on je z Piestan ale byva v Blave ze nevie kde bude ked mu pridu prachy za dobierku, a ze ci by som to neposlal vopred na cislo uctu, zo zaciatku si vravim ee, nehrozi, ale on zacal ze je tiez seriozny predajca ako ja a podobne omacky, tak som penize poslal, a nic. uz asi tri mesiace vyvolalavam, tiez zacal vyhovorkami typu neznamy adresat, tak som dal sukromnu adresu, zas nemal cas poslat a tak, teraz uz ani telefon neberie.... som ho skusal postrasit aj trestnym oznamenim ze ho to aspon troska trkne, ale nic je to clovek bez chrbtovej kosti, a zaraba na nas najivnych.. ja som sa s tym musel zmierit, uz dlhsie nebol na klube takze si mysli ze sa zaregistroval pod novym nickom. tolko moja neprijemna skusenost. 110ecok nieje malo, ale tak nejak to preskacem aj on nech sa zadrhne. TAkze pozor na uzivatela MAKAJKY a jeho firmu na cistenie interierov aut a bytov DAMATO.... #-o
EX : E46 330XD Touring, 150KW 2004/6

EX : E39 525Tds,ARKTISSILBER METALLIC
R6 2,5TDS 123Kw/167PS 317Nm 8,0l

AKTUAL: E61 530XD 235PS

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 1. Apríla 2010, 09:09

Treba na nahlásiť flojdom.
1. Buť sa tam cukne a dá love
2.stretneš ho tam a je tvoj !:-( palica o hlavu

ErziE30
Auto: E30 340i 6q

Štvrtok, 1. Apríla 2010, 16:05

turtlak69 napísal:
tiez som sa nechal ojebabrat. stalo ma to cca 30€. jeden clen hodil ponuku, ze preda nove diely za dobre ceny. bol medzi nimi aj diel, co som potreboval. malo to prist postou na druhy den. samozrejme nic sa nekonalo. jasne, posta ma opozdenie aj tyzden. len som napisal, ze to este neprislo. nejako som to neriesil. po tyzdni som pisal, ze stale to tu nie je. to uz ma zacinalo skriet. dopocul som sa, ze zrejme spravili chybu na poste a ze to bude predavajuci riesit. stale som pisal, ze mi NIC neprislo a stale som sa dopocul len o tom, ako zlyhala posta. potom som chcel peniaze samozrejme naspat. a teraz nemam ani peniaze, ani diel a na spravy predavajuci neodpisuje (dve precitane a bez odpovede). a to ma dotycny vyse 400 prispevkov na fore za sebou z coho som usudzoval, ze nejaka serioznost tam bude. NIE! z mojho pohladu sa jedna o absolutnu neserioznost, podvod. nick: ErziE30

nechcel som sem psiat skor ako po mesiaci. mohlo sa dotycnemu stat nieco, co musel surne riesit a na taketo veci nebol cas, ale po mesiaci nemam vobec nic. takze pozor na to! keby som dostal aspon odpoved typu "ojebal som ta", tak to beriem lepsie ako ked cakam ako taky kkt na kus plechu, ktory aj tak nedorazi. to ma stvalo asi viac. PS: diel uz mam zohnaty

tak pocuvaj kamosko diel som ti poslal ako vsetkym ostatnym nemal som na tom ani korunu a teraz som stratovy tak ze dovidienia vratil sa mi blatnik po mesiaci a pol ze tovar neprevzaty na poste ma chytil jed ako svina a musel som zaplatit zase 3 e za postu tak picuj na seba ze si kokot a nebol si pren a ja ho nedokazem ani vrati po vyse mesiaci a ani nic to som chcelk byt seriozny ze ti poslem aspom polovicu a z blatnikom si vytrem rit ale jebem na takeho kupujuceho kokli ktoremu idem na postu 3 x zistit pohadam sa tam s timi picami ze kde to viazne
a nakoniec mi to dojde doporucene ze si sa jebal na to to je ta vec
mala by sa zalozit sekcia serioznost kupujuceho lebo potom som za kokota
BMW E30 4,0 V8 6q
BMW E32 3,0iA
BMW E34 2,5i ex
BMW E30 3,5i drift EX
BMW E30 3,5i TDC KWBT EX
BMW E30 3,5i EX
BMW E30 2,5i EX
BMW E30 1,8 is EX

ErziE30

Štvrtok, 1. Apríla 2010, 16:08

vrabec771 napísal:
tak aj moja trpezlivost presla.tiez sa jedna o clena ErziE30.este v januari som mu posielal volant m tech2 za vymenu ineho dielu.a odvtedy len same vyhovorky,ako posta zlyhala a jedno s druhym.ze 3mesiace dokaze niekto natahovat to uz je sila.ale nevadi nech si ho uzije,ale takto si mozu o nom urobit mienku aj iny....

a ty si druhy taky pumpa sa mi vratila nazad objednal som druhu a za tu ma nahanaju tiez
do pici poslal som ti xy veci a ziadny problem nebol tak kde je pes zakopany?
zabudol si napisat ze som ti toho posielal viac za celkom ludove ceny? ano zabudol vyjebal si sa na to a to ze sa mi to vratilo to ma na starosti asi peter pan ze?
jebem na vas kupujte a predavajte ako chcete ja dokazem predat aj inym
BMW E30 4,0 V8 6q
BMW E32 3,0iA
BMW E34 2,5i ex
BMW E30 3,5i drift EX
BMW E30 3,5i TDC KWBT EX
BMW E30 3,5i EX
BMW E30 2,5i EX
BMW E30 1,8 is EX

vrabec771

Štvrtok, 1. Apríla 2010, 16:59

akoze raz si mi posielal aj to s tym ze peniaze predom bez mojej zaruky.a na tu pumpu cakam od 5januara.vies aky je datum???a to ze si to poslal a sa to vratilo?lebo som jebal nato vybrat to????to rozpravaj vies komu.nevadi,volant si uzi!!!niekto sa necha ojebat viac krat,niekto len raz.kludne sa tu urazaj a prekrucaj to na druhych kazdy nech si urobi svoju mienku.

ErziE30

Štvrtok, 1. Apríla 2010, 20:32

vrabec771 napísal:
akoze raz si mi posielal aj to s tym ze peniaze predom bez mojej zaruky.a na tu pumpu cakam od 5januara.vies aky je datum???a to ze si to poslal a sa to vratilo?lebo som jebal nato vybrat to????to rozpravaj vies komu.nevadi,volant si uzi!!!niekto sa necha ojebat viac krat,niekto len raz.kludne sa tu urazaj a prekrucaj to na druhych kazdy nech si urobi svoju mienku.

jasne berem ta do uvahy jednim dnu druhym von ja ti nebudem nic vysvetlovat
ak chces odfotim ti papier s posty ked si mudri ako radio
BMW E30 4,0 V8 6q
BMW E32 3,0iA
BMW E34 2,5i ex
BMW E30 3,5i drift EX
BMW E30 3,5i TDC KWBT EX
BMW E30 3,5i EX
BMW E30 2,5i EX
BMW E30 1,8 is EX

vrabec771

Piatok, 2. Apríla 2010, 00:07

staci ak mi posles naspat to co je moje.mne nic fotit nemusis.ty tu ojebavas ludi,a potom esty ty sa do nich ides obuvat???zamysli sa.ten volant som uz 4krat mohol predat za 50€.namiesto toho mudrovania ries to co bolo dohodnute
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 70

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných