... všetko o BMW ...
milacik773 napísal:Ja si nerobim z nikoho srandu, len mám takéto otázky preto lebo nesom nejaky znalec v autách a v dnešnej dobe asi málokto má peniaze nazvyš...... a radšej sa spýtam tu ako mám kúpiť a potom banovať.... z toho nebude nič stihol to rozbiť predna náprava je v riti.... ale motor šlape.... a preto ešte mám takú sprostejšiu otázku trošku... dostal som ponuku na BMW Rada 3 325i COUPE lenže má 350 059km najazdených, sedel by tam motor z 318i sedanu?? dík vopred za odpovede
milacik773 napísal:Ja si nerobim z nikoho srandu, len mám takéto otázky preto lebo nesom nejaky znalec v autách a v dnešnej dobe asi málokto má peniaze nazvyš...... a radšej sa spýtam tu ako mám kúpiť a potom banovať.... z toho nebude nič stihol to rozbiť predna náprava je v riti.... ale motor šlape.... a preto ešte mám takú sprostejšiu otázku trošku... dostal som ponuku na BMW Rada 3 325i COUPE lenže má 350 059km najazdených, sedel by tam motor z 318i sedanu?? dík vopred za odpovede
Phillip napísal:Kamo nic si z toho nerob. Len BMW je sposob zivota a nie len auto. Ako znie novy marketingovy slogan: BMW je radost. A preto by sa mali bavoraky kupovat za inym ucelom ako chces ty. Kese momentalne nema nikto, ale garantujem ti to ze ak sa chces pustit do takejto prestavby, budes musiet vymenit: prevodovku, motor, silenbloky, vyfuk, diferencial, cely chladic a palivovu pumpu. To by malo byt vsetko. A to su veci ktore jednoducho musis vymenit ak menis motor takto drasticky z 2.5 na 1.8. Radsej si najdi na http://www.autobazar.eu nejaky mensi bavorak, teda ak ozaj chces bavorak.
Phillip
M3 lover napísal:
sorry az ta urazim, to nechcem ! neber to osobne!
ale pises o radosti z jazdy a zivotnom style a mas tricku v dizli z roku pána![]()
mozno je to preteba to prave, ale keby to napise niekto, kto ma long 760i tak budis.....ale v podstate, kazdy sa vozi natom, naco ma takze sorry az si to bral niejako zle, ja iba ze to vyznelo tak komicky trosku![]()
back to topic,
chalanisko uvazujes o skodovke, potom o vymene motora z benziu do diesla, ja ti poradim.
az chces stareho bavoraka na "pimp maj rajt" tak klad doraz hlavne na peknu kasnu a interier a motor neries (miestne holky aj tak nerozoznaju ci ide o 316i alebo m3)..... alebo potom si kup nieco co ma slusny motor, nema nabehane maratonske kilometre ale nieje az tak pekne na pohlad.
asi kazdy ti povie ze 6valce su lepsie, kultivovanejsie, rychlejsie atd atd....rozhodni sa ako chces, ale lahsie spravis 5l/100km na 4 valci ako na 6 valci...... dneska neni problem za pomerne male peniaze najst slusne auto, tak hlavne hladaj a hladaj, maj oci otvorene a nenechaj sa oje**t !
zdar