... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Maťásek
Auto: E46 330i
Kraj: Bratislavský

Re: Akej pracovnej cinnosti sa venujete?

Piatok, 26. Februára 2010, 11:44

cobra11 napísal:
student SPSS fajnorovo nabr. Mechatronik
kurva akurat doteraz neviem co je to ten Mechatronik a to som tretiak :-k

Ejha, kolega, našťastie ja som už odtiaľ dávno preč :lol: Pozor na pani profesorku Borčinovú - máš BMW = nezmaturuješ :lol:

Užívateľov profilový obrázok
cretino
Auto: ..kombik :)

Piatok, 26. Februára 2010, 12:22

Maťásek napísal:

Ejha, kolega, našťastie ja som už odtiaľ dávno preč :lol: Pozor na pani profesorku Borčinovú - máš BMW = nezmaturuješ :lol:

Fuha, tak to nas je potom odtial asi viacej, ja som tam tiez chodil pred par rokmi.. :roll: :D
F11 525d
E70 35d

MichalM
Kraj: Trnavský

Piatok, 26. Februára 2010, 12:52

Ja som zas natrel neake tie letecke pasy na komine a papiere od auta su uz na prepise...bude to E39...
Živ Vás Boh...
Obrázok

mito
Auto: ex E46 328Ci

Piatok, 26. Februára 2010, 13:28

vysokoskurvena vysoka skola :D

Simpson
Kraj: Košický

Piatok, 26. Februára 2010, 14:15

francomk napísal:

To sme dvaja, tiež som maturant. Na akú výšku sa chystáš??

TUKE Strojárina abo Informatika

Bmw666
Auto: Tatra

Piatok, 26. Februára 2010, 14:17

nerobstaw :D
Blbost je velký dar prírody. Robí človeka šťastným

bagin e12
Auto: E12,E34

Piatok, 26. Februára 2010, 15:04

Já som umelecký kováč a E34 som poskladal z dielov a E 12 renovujem takisto vlastnim aj zrenovovaný mot. K750

cobra11

Piatok, 26. Februára 2010, 17:32

Maťásek napísal:

Kováč (ten co chodi na tom ciernom Mercedese) sa zas neprezul a vymyslel si ze si zabudol kluce od skrinky. Pan triedny ING Blazej rieste to ako generalny podvod!---este sa ani den nezacal a uz mam skrz tu kurvu Borcinovu 2 zo spravania \:D/

Maťásek

Piatok, 26. Februára 2010, 17:50

cobra11 napísal:

Kováč (ten co chodi na tom ciernom Mercedese) sa zas neprezul a vymyslel si ze si zabudol kluce od skrinky. Pan triedny ING Blazej rieste to ako generalny podvod!---este sa ani den nezacal a uz mam skrz tu kurvu Borcinovu 2 zo spravania \:D/

Aaach bože staré dobré časy :lol: pán Deméni to nechá celé prešetriť :lol: Teraz keď je riaditel musí byť z tej školy pracovisko FBI :lol: Na pani profesorku Borčinovú budem ešte dlho spomínať, keď sa rozkokošila a začala hovoriť o tom, že mám doma zlaté kľučky, a že čo v tej škole robím, veď mne to peňaženku nenaplní :lol:
Kováča nepoznám, už som dlhšie zo školy preč, ale všimol som si, že sa tam ľudia vyšvihli, aj RX-8 som tam tuším videl. Keď som tam chodil ja, tak sme jazdili do školy na autách asi štyria dokopy... aj to len tak slávnostne, piatky a tak :lol:

cobra11

Piatok, 26. Februára 2010, 18:15

Maťásek napísal:

Aaach bože staré dobré časy :lol: pán Deméni to nechá celé prešetriť :lol: Teraz keď je riaditel musí byť z tej školy pracovisko FBI :lol: Na pani profesorku Borčinovú budem ešte dlho spomínať, keď sa rozkokošila a začala hovoriť o tom, že mám doma zlaté kľučky, a že čo v tej škole robím, veď mne to peňaženku nenaplní :lol:
Kováča nepoznám, už som dlhšie zo školy preč, ale všimol som si, že sa tam ľudia vyšvihli, aj RX-8 som tam tuším videl. Keď som tam chodil ja, tak sme jazdili do školy na autách asi štyria dokopy... aj to len tak slávnostne, piatky a tak :lol:

Kovac som ja :D
hej, rx-8 tam je, teraz jeden presedlal z passatu do 745i. potom len niaky golf IV a moja 535i-pre borcinovu Mercedes a jeden na wrangleri, sem tam cayenne, podla toho co mu tatinko da...
dozvedam sa od ucitelou ze na porade omne borcinka hovorila ze naco sem ten kovac chodi do skoly, ved ten by sa len vyvazal na tom jeho mercedese, jemu je tu zbytocne chodit :lol:
FBI v skole nieje, prvaci robia bordel, sekundovim lepidlom lepia zamky do satni a uz tyzden sa neda donich dostat. Suran vyhlasuje do rozhlasu ze este raz sa taketo nieco stane tak zobere celej skole otlacky prstou a zosti kto to bol, lebo nasiel obal od lepidla SUPER ATAC! :lol:

Maťásek

Piatok, 26. Februára 2010, 18:34

cobra11 napísal:

Kovac som ja :D
hej, rx-8 tam je, teraz jeden presedlal z passatu do 745i. potom len niaky golf IV a moja 535i-pre borcinovu Mercedes a jeden na wrangleri, sem tam cayenne, podla toho co mu tatinko da...
dozvedam sa od ucitelou ze na porade omne borcinka hovorila ze naco sem ten kovac chodi do skoly, ved ten by sa len vyvazal na tom jeho mercedese, jemu je tu zbytocne chodit :lol:
FBI v skole nieje, prvaci robia bordel, sekundovim lepidlom lepia zamky do satni a uz tyzden sa neda donich dostat. Suran vyhlasuje do rozhlasu ze este raz sa taketo nieco stane tak zobere celej skole otlacky prstou a zosti kto to bol, lebo nasiel obal od lepidla SUPER ATAC! :lol:

Jaaj jasne, nedopína mi :lol:
745i? Faaajn, e38 alebo e65? Cayenne?? Kokos :D
Ju proste strašne serie, že si niekto kúpi auto, na ktoré jej synovia, čo majú každý dve vysoké školy (na ktoré ich nútila chodiť) nebudú mať asi nikdy, keď majú k veciam taký prístup ako ona...
To s tým sekunďákom sme začali mi :lol: ale pravda, robili sme to len kreténom... To je krása, že to takto pokračuje, tá škola sa nikdy nezmení :lol:

Romeo
Auto: BYD

Piatok, 26. Februára 2010, 18:36

Maťásek napísal:

Jaaj jasne, nedopína mi :lol:
745i? Faaajn, e38 alebo e65? Cayenne?? Kokos :D
Ju proste strašne serie, že si niekto kúpi auto, na ktoré jej synovia, čo majú každý dve vysoké školy (na ktoré ich nútila chodiť) nebudú mať asi nikdy, keď majú k veciam taký prístup ako ona...
To s tým sekunďákom sme začali mi :lol: ale pravda, robili sme to len kreténom... To je krása, že to takto pokračuje, tá škola sa nikdy nezmení :lol:

:lol:

pekne citanie, inak ked 745i tak asi e65 nie :) ?
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

ZdenoTO

Piatok, 26. Februára 2010, 18:39

IT admin v jednej vzduchotechnickej firme pri Sládkovičove + spravujem weby aj sesterským firmám 8-[
Všetci sú blázni ... len ja som lietadlo --O--

Maťásek

Piatok, 26. Februára 2010, 18:40

Romeo napísal:

:lol:

pekne citanie, inak ked 745i tak asi e65 nie :) ?

Velmi ma ten chalan potešil :D E38 745i nebola? Sorry, v tých sedmách mám maglajs, hlavne v tých starších...

Romeo
Auto: BYD

Piatok, 26. Februára 2010, 18:42

Maťásek napísal:

Velmi ma ten chalan potešil :D E38 745i nebola? Sorry, v tých sedmách mám maglajs, hlavne v tých starších...

Robila sa síce motorizácia s 4.4 ale označovaná ako 40i. takze pravdepodobne to bude e65 :)
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných