... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
cobra11 napísal:student SPSS fajnorovo nabr. Mechatronik
kurva akurat doteraz neviem co je to ten Mechatronik a to som tretiak
Maťásek napísal:
Ejha, kolega, našťastie ja som už odtiaľ dávno prečPozor na pani profesorku Borčinovú - máš BMW = nezmaturuješ
francomk napísal:
To sme dvaja, tiež som maturant. Na akú výšku sa chystáš??
Maťásek napísal:
Ejha, kolega, našťastie ja som už odtiaľ dávno prečPozor na pani profesorku Borčinovú - máš BMW = nezmaturuješ
cobra11 napísal:
Kováč (ten co chodi na tom ciernom Mercedese) sa zas neprezul a vymyslel si ze si zabudol kluce od skrinky. Pan triedny ING Blazej rieste to ako generalny podvod!---este sa ani den nezacal a uz mam skrz tu kurvu Borcinovu 2 zo spravania
Maťásek napísal:
Aaach bože staré dobré časypán Deméni to nechá celé prešetriť
Teraz keď je riaditel musí byť z tej školy pracovisko FBI
Na pani profesorku Borčinovú budem ešte dlho spomínať, keď sa rozkokošila a začala hovoriť o tom, že mám doma zlaté kľučky, a že čo v tej škole robím, veď mne to peňaženku nenaplní
![]()
Kováča nepoznám, už som dlhšie zo školy preč, ale všimol som si, že sa tam ľudia vyšvihli, aj RX-8 som tam tuším videl. Keď som tam chodil ja, tak sme jazdili do školy na autách asi štyria dokopy... aj to len tak slávnostne, piatky a tak
cobra11 napísal:
Kovac som ja
hej, rx-8 tam je, teraz jeden presedlal z passatu do 745i. potom len niaky golf IV a moja 535i-pre borcinovu Mercedes a jeden na wrangleri, sem tam cayenne, podla toho co mu tatinko da...
dozvedam sa od ucitelou ze na porade omne borcinka hovorila ze naco sem ten kovac chodi do skoly, ved ten by sa len vyvazal na tom jeho mercedese, jemu je tu zbytocne chodit![]()
FBI v skole nieje, prvaci robia bordel, sekundovim lepidlom lepia zamky do satni a uz tyzden sa neda donich dostat. Suran vyhlasuje do rozhlasu ze este raz sa taketo nieco stane tak zobere celej skole otlacky prstou a zosti kto to bol, lebo nasiel obal od lepidla SUPER ATAC!
Maťásek napísal:
Jaaj jasne, nedopína mi![]()
745i? Faaajn, e38 alebo e65? Cayenne?? Kokos![]()
Ju proste strašne serie, že si niekto kúpi auto, na ktoré jej synovia, čo majú každý dve vysoké školy (na ktoré ich nútila chodiť) nebudú mať asi nikdy, keď majú k veciam taký prístup ako ona...
To s tým sekunďákom sme začali miale pravda, robili sme to len kreténom... To je krása, že to takto pokračuje, tá škola sa nikdy nezmení
Romeo napísal:
![]()
pekne citanie, inak ked 745i tak asi e65 nie :) ?
Maťásek napísal:
Velmi ma ten chalan potešilE38 745i nebola? Sorry, v tých sedmách mám maglajs, hlavne v tých starších...