... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

cobra11

Re: Akej pracovnej cinnosti sa venujete?

Piatok, 26. Februára 2010, 19:41

Maťásek napísal:

Jaaj jasne, nedopína mi :lol:
745i? Faaajn, e38 alebo e65? Cayenne?? Kokos :D

je to E65 745i
no a asi si nepoznal LIEDLA, syncek majitela presskamu...
ta skola sa nikdy nezmeni, uz aby ju zavreli lebo ma to tam nebavi! ze som ja nesel na Kvacalku ](*,)
Ju proste strašne serie, že si niekto kúpi auto, na ktoré jej synovia, čo majú každý dve vysoké školy (na ktoré ich nútila chodiť) nebudú mať asi nikdy, keď majú k veciam taký prístup ako ona...
To s tým sekunďákom sme začali mi :lol: ale pravda, robili sme to len kreténom... To je krása, že to takto pokračuje, tá škola sa nikdy nezmení :lol:

jedine co ma potesi ked cez prestavku mozme hadzat mokre servitky do mestskych policajtov ked davaju papuce :D

Maťásek
Auto: E46 330i
Kraj: Bratislavský

Piatok, 26. Februára 2010, 19:47

cobra11 napísal:
jedine co ma potesi ked cez prestavku mozme hadzat mokre servitky do mestskych policajtov ked davaju papuce :D

:lol: =D>

Užívateľov profilový obrázok
mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 27. Februára 2010, 13:30

Pracujem v oblasi gastronomie , hotelierstva ako casnik-barman, a k mojmu bawu som sa dostal tak , ze predchadzajuce auto som predal(F.FocusMKII)lebo jazdim na dlhe trasi mimo SR a potreboval som auto s velkym kufrom a priestranejsie, tak som si daco dolozil z usetrenych penazi a kupil som si moju bielu E61.
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

Džaro
Auto: Dračia cicina
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 27. Februára 2010, 17:06

mareko258 napísal:
Pracujem v oblasi gastronomie , hotelierstva ako casnik-barman, a k mojmu bawu som sa dostal tak , ze predchadzajuce auto som predal(F.FocusMKII)lebo jazdim na dlhe trasi mimo SR a potreboval som auto s velkym kufrom a priestranejsie, tak som si daco dolozil z usetrenych penazi a kupil som si moju bielu E61.

Konečne aj nejaký hoteliér. Aj si študoval na hotelke?
Mimo SR si robil kde? V nejakom hoteli?

will
Auto: e34i

Re:

Sobota, 27. Februára 2010, 19:55

Ahoj, poraď niečo letné na e34 52Oi v primeranej cene, alebo jazdené

195/65R15 91V
205/65R15 94W

Ď

arny napísal:
Asi sme viacerý čo predali svoje staré káry , tiež som ten prípad . Trochu doložíš a BMW je láska do konca života. Pracujem s pneumatikami a to ma často vytrhne z biedy :D pálenie gúm zadara 8) a podobné výhody

KONNI
Auto: e36 328i qp M sport
Kraj: Zahraničie

Sobota, 27. Februára 2010, 20:00

pocas sezony som mechanik v pneuservise mimo vodic :D a bavo este nemam ale tak uz sa nieco zhana :wink:

dodoIPD
Auto: BMW

Sobota, 27. Februára 2010, 20:07

Student , Syn , podnikatel s casom .. :))

Beni77
Auto: e46 320d, e91 330i
Kraj: Nitriansky

Sobota, 27. Februára 2010, 22:27

ahojte. no ja robym v pneuservise. ani ja este nemam bavo ale uz si zhanam bavo ale nedari sa mi, bo ja si chcem kupit e36 325i ale ako hovorim nedarisa mi ](*,) ale dufam ze uz coskoro natrafim na to prave BMW!

mareko258

Sobota, 27. Februára 2010, 23:03

kenny napísal:

Konečne aj nejaký hoteliér. Aj si študoval na hotelke?
Mimo SR si robil kde? V nejakom hoteli?

hej jasnacka, Hotelka vo ZV,
a zatim som stihol pobehat Nemecko, Svajciarsko , Rakusko, a najviac som sa zdrzial v Alpach v Taliansku.

www.schwarzenstein.it
Obrázok

Džaro

Nedeľa, 28. Februára 2010, 00:08

mareko258 napísal:

hej jasnacka, Hotelka vo ZV,
a zatim som stihol pobehat Nemecko, Svajciarsko , Rakusko, a najviac som sa zdrzial v Alpach v Taliansku.

http://www.schwarzenstein.it

Ci pána, toto si mi nemal ukazovať. :shock:
Ja by som stroskotal na nemčine to je pre mňa zatiaľ španielska dedina, radšej anglinu.
Cez čo si sa dostal do Švajcu? A dopočul som sa dosť nepríjemné veci o práci v Nemecku ako čašník. Buzerácia a nízke platy.
Rakúsko tam je to o inom, jeden známy robil na letisku v kaviarni a tam zakešoval dosť.
Aj ste mali v tretiaku pol ročnú zahraničnú prax? U nás je Grécko na výber sú tri destinácie: Rhodos, Cyprus a tuším Kréta.
Rád by som išiel na Cyprus tam je to proste pecka. Hotely na úrovni a určite by som sa vo voľnom čase nenudil.
Ale je to na hovno byť čašníkom...hlavne tu doma na Slovensku, človek sa nalieta robí čo môže a platy stoja za veľké gulové.
A ľudia sú lakomý nechávajú nízke tringelty.
Najradšej by som rozbehol biznis, nejaké dance kluby reštiky. Len na to treba peňáze. A jeden špecial klub v Blave ktorý isto nieje.

dodoIPD
Auto: BMW

Nedeľa, 28. Februára 2010, 09:12

Kenny tak do Grecka by som teraz nesiel... :)
V BA mas asi dve moznosti, bud ti klub vyhori , alebo budes vela platit, podla toho u koho si v rajone a jak sa ti dari ...

Kamarat chcel otvarat hip-hop club a diskoteku v Petrzalke , penazi maju dost lebo maju v Martine fabriky ... ze tak zo srandy nech ma co robit , a mal s toho tolko problemov potom ze povedal uz nikdy viac .

Ale nenechaj sa odradit :)

mareko258

Nedeľa, 28. Februára 2010, 12:10

kenny napísal:

Ci pána, toto si mi nemal ukazovať. :shock:
Ja by som stroskotal na nemčine to je pre mňa zatiaľ španielska dedina, radšej anglinu.
Cez čo si sa dostal do Švajcu? A dopočul som sa dosť nepríjemné veci o práci v Nemecku ako čašník. Buzerácia a nízke platy.
Rakúsko tam je to o inom, jeden známy robil na letisku v kaviarni a tam zakešoval dosť.
Aj ste mali v tretiaku pol ročnú zahraničnú prax? U nás je Grécko na výber sú tri destinácie: Rhodos, Cyprus a tuším Kréta.
Rád by som išiel na Cyprus tam je to proste pecka. Hotely na úrovni a určite by som sa vo voľnom čase nenudil.
Ale je to na hovno byť čašníkom...hlavne tu doma na Slovensku, človek sa nalieta robí čo môže a platy stoja za veľké gulové.
A ľudia sú lakomý nechávajú nízke tringelty.
Najradšej by som rozbehol biznis, nejaké dance kluby reštiky. Len na to treba peňáze. A jeden špecial klub v Blave ktorý isto nieje.

tak vsetko je o velkom stasti!!! nemecko bolo este pocas skoly, bo moja skola ma zmluvy v nemecku s hotelmy, a bol som z 1000ziakov aj ja vybrany a sli sme len 20 studentov, tak tam sa nabrali skusenosti a otvorili oci, to boli este casi ked som mal 15. a vtedy som sa rozhodol ze doma robit na SR nebudem , ked uz tak len na vlastnom, potom som sa dostal o rok neskor zas do nemecka to uz bolo cez prazdniny bol som v Mnichove odkial pochadza BMW \:D/ , he, a tam to uz bolo o niecom inom , tringelty prevahovali aj cez plat, to bola tiez sranda, no ale mal som este pred sebou dva roky studia tak somuz len cakal nech skoncim skolu a nech vypadnem niekam mimo SR,
no podarilo sa po 5tich mesiacoch vybavovania sa dostat do Italy do Alp, nebolo to nic moc ale ani zle, mal som 19 a bol som happy ze uz na tu dobu som mal na mesiac pekny balik penazi, ostatny moji kamosi a rovestnici boli doma a cumeli do neznama.
po 3rokoch sa zabehnutia som sa zacal obzerat po niecom novom, lebo EXsefka bola dost zgralava asi preto lebo mala len 6hotelov :lol: , tak kamos mi vybavil do Rakuska jeden job , siel som tam skusit, tesil som sa tomu ze to bude blizko domov , plus super kes.
no ale na koniec po tyzdni som buchol dverami a som poslal do p......e sefku ,lebo si myslel ze moze cloveku po hlave skakat, a siel som domov na tyzden, si kusok oddychnut.
zacal somsa zaujimat o Svajc, lenze cesta tam je dost tazka, aj ked som uz mal kde tam znamosti , a zacalo sa vsetko vybavovat.
pomedzi somzasiel este na jednu sezonu naspat do Italy , nechcelo sa mi doma sediet a nic nerobit.
ponuky sa sypali z kazdej strany uz bolo len spravne vybrat.
tak som sa rohodol nakoniec ze skusim po 3rokoch Talianska zajst do Svajcu. bol to moj sen, kazdy to len ospevoval atd. tak somto chcel tiez skusit , tak som zbalil veci sadol do auta a siel som, no prve dojmi fajn
ale po tyzdni sa ukazalo ze moj Turecky sef. bol /korunovany kokot/ tak som sa pobalil a siel som na miesto ktore mi uz predtym ponukali v Taliansku a to som bol si isty ze to bude to prave orechove lebo ten hotel som poznal uz od znamych, a do teraz som tu a vcelku spokojny, s jazykmi nemam problem, ked clovek chce tak sa da vsetko, nemcinu je uz ako slovencina u mna, a taliancina pomaly tiez a anglictinu potrebujem pomenej ale sa dohovorim tiez.
co sa tyka statov ktore spomynas ako je grecko , cyprus atd . su to pekne staty siel by som tam aj ja pozret akurat tak na dovolenku,
co sa tyka penazi , platov to tamje dost biedne, za ten peniaz si najdes robotu aj na SR , preto by som tam nesiel, ved predsa clovek robi za peniaze ....treba ist tam kde ponuknu viac a kde je fajne, ......toto je moj pribeh v skratke :smile:

ps.pomaly ale isto sa setri na daky fajny podnik, co sa o par rockov rozbehne doma na SR ak vsetko dobre pojde.....
Obrázok

Džaro

Nedeľa, 28. Februára 2010, 13:59

mareko258 napísal:

tak vsetko je o velkom stasti!!! nemecko bolo este pocas skoly, bo moja skola ma zmluvy v nemecku s hotelmy, a bol som z 1000ziakov aj ja vybrany a sli sme len 20 studentov, tak tam sa nabrali skusenosti a otvorili oci, to boli este casi ked som mal 15. a vtedy som sa rozhodol ze doma robit na SR nebudem , ked uz tak len na vlastnom, potom som sa dostal o rok neskor zas do nemecka to uz bolo cez prazdniny bol som v Mnichove odkial pochadza BMW \:D/ , he, a tam to uz bolo o niecom inom , tringelty prevahovali aj cez plat, to bola tiez sranda, no ale mal som este pred sebou dva roky studia tak somuz len cakal nech skoncim skolu a nech vypadnem niekam mimo SR,
no podarilo sa po 5tich mesiacoch vybavovania sa dostat do Italy do Alp, nebolo to nic moc ale ani zle, mal som 19 a bol som happy ze uz na tu dobu som mal na mesiac pekny balik penazi, ostatny moji kamosi a rovestnici boli doma a cumeli do neznama.
po 3rokoch sa zabehnutia som sa zacal obzerat po niecom novom, lebo EXsefka bola dost zgralava asi preto lebo mala len 6hotelov :lol: , tak kamos mi vybavil do Rakuska jeden job , siel som tam skusit, tesil som sa tomu ze to bude blizko domov , plus super kes.
no ale na koniec po tyzdni som buchol dverami a som poslal do p......e sefku ,lebo si myslel ze moze cloveku po hlave skakat, a siel som domov na tyzden, si kusok oddychnut.
zacal somsa zaujimat o Svajc, lenze cesta tam je dost tazka, aj ked som uz mal kde tam znamosti , a zacalo sa vsetko vybavovat.
pomedzi somzasiel este na jednu sezonu naspat do Italy , nechcelo sa mi doma sediet a nic nerobit.
ponuky sa sypali z kazdej strany uz bolo len spravne vybrat.
tak som sa rohodol nakoniec ze skusim po 3rokoch Talianska zajst do Svajcu. bol to moj sen, kazdy to len ospevoval atd. tak somto chcel tiez skusit , tak som zbalil veci sadol do auta a siel som, no prve dojmi fajn
ale po tyzdni sa ukazalo ze moj Turecky sef. bol /korunovany kokot/ tak som sa pobalil a siel som na miesto ktore mi uz predtym ponukali v Taliansku a to som bol si isty ze to bude to prave orechove lebo ten hotel som poznal uz od znamych, a do teraz som tu a vcelku spokojny, s jazykmi nemam problem, ked clovek chce tak sa da vsetko, nemcinu je uz ako slovencina u mna, a taliancina pomaly tiez a anglictinu potrebujem pomenej ale sa dohovorim tiez.
co sa tyka statov ktore spomynas ako je grecko , cyprus atd . su to pekne staty siel by som tam aj ja pozret akurat tak na dovolenku,
co sa tyka penazi , platov to tamje dost biedne, za ten peniaz si najdes robotu aj na SR , preto by som tam nesiel, ved predsa clovek robi za peniaze ....treba ist tam kde ponuknu viac a kde je fajne, ......toto je moj pribeh v skratke :smile:

ps.pomaly ale isto sa setri na daky fajny podnik, co sa o par rockov rozbehne doma na SR ak vsetko dobre pojde.....

Pekne pekne ti to ide, no to je len ako prax zo školy. Zárobok viem, že bude úplna sóda ale prvé kontakty s turistami a makať v zahraničnom hoteli bohate stačí.
Veď to bude prvý krát. Časom chcem ísť tiež niekde, možno do GB tam sú kontakty a tiež v nemecku a Grécku. Máme známeho čo teraz pred nedávnom si kúpil hotel tak by som šiel tam cez prázdniny. Tak nech ti všetky plány výjdu. ;-)
Je to tvrdý džob hoteliérstvo a viem aké je to makať a zháňať dobre platenú prácu..na SK nieje šance.
No najhorší sú drzí hostia ktorý si myslia, že čašník funguje na baterky alebo sú jediný v celom podniku....

Dodo: To máš všade s vypalovaním klubov aj tu v TN to tak funguje. Ale určite menšie percento vyhorených podnikov ako v druhom domove BA.
Ale skôr sa pália Bavoráky. :-(

EDIT: aby som nebol ešte OT tak venujem sa kadečomu, momentálne predávam profesionálne ručné náradie značky Herman.
Obsluha na kadejakých akciách plesoch výročiach a vybavil som si haluz, budem čapovať pivo na koncerte Horkýže Slíže. :mrgreen:

nrtm
Auto: firemne
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 28. Februára 2010, 18:39

Tak ja uz v 34 ke som na dochodku. Ale, keby ste vedeli o nejakej robote v NR budem rad.

spec
Auto: E39 540i 6speed
Kraj: Žilinský

Pondelok, 1. Marca 2010, 13:58

kenny:momentálne predávam profesionálne ručné náradie značky Herman

Akože predavaš?Ja sa tiež venujem tomuto druhu podnikania a viem že Herman zaraba hlavne na predaji konečnemu zakaznikovy + požičovne nie?A ked zme už pri tom Herman sa ako profi len tvari ale realita je ina...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 221 neregistrovaných