VEDEL BY MI PROSIM VAS NIEKTO ZMERAT UHOL SKLONU OPERADIEL, RESP. TEJ STENY V KUFRI KDE JE SKIVAK? CHCEM SI UROBIT BEDNU NA WOOFER SKOR A POTREBUJEM VEDIET TENTO UHOL... ked si s tym da niekto namahu budem velmi vdacny DAKUJEM !
njake fotky z vyroby bednicky, je to z 18mm MDFky, uzavreta s objemom 30 litrov, tlmena ANSkou a mensie ozivenie na zadnej stene, ktoru bude v kufri vidno :)
a nove kabliky tiez dosli 21,2mm2, ANL poistkove puzdro s 80A poistkov,rozvodny blokk,...
dakujem krasne za pochvaly, dnes som sa uz pustil do auta tak dam potom dalsie foto, dneska sa toho este vela nestihlo, aspon teda nic extra na pozeranie :)
chefino OK uz to bude rychlejsie ako teraz vsetko poprvé
Prílohy
nahrady zadnych 13cm repro za mocnejšie 13cm :)
vyroba ramiku z lamina okopirovanim povodneho superradia :)
vyroba ramiku z lamina okopirovanim povodneho superradia :)
dvere som nakoniec z casovych dovodov riesil prilaminovanim MDF kruzkov o tapacir, na kazde dvere je vystriekany 1 cely Noisekiller sprej proti rezonanciam plus su v okoli repro spevnene Dynamatom, takisto kable i vyhybka su prichytene Dynamatom aby nikde nic nehrkalo, predne dvere su komplet vytlmene Dynamatom Extreme...mriezky su z 10mm MDFky potiahnute priezvučnou tkaninou a našrobovane zozadu, výškače su dynamatom prichytene v mieste pre vyskace v tapaciroch...ozvucnica na repro je uzavreta a nevznika akusticky skrat a hra to nad ocakavanie :)
zadne 13cm repro šli do povodnych plastov v plate, len som musel repro kusok posunut pretoze ma velky magnet a nezmestilo sa na povodne miest, vzniknuta diera i okolie repra bolo prelepene Dynamatom, plastova ozvucnica bola vytlmena zvnutra ANS penou... výškače putovali do plata kde je na ne super sklon takze nebolo treba nic vymyslat iba vybrusit dieru a je to :) vyhybky su pod platom
Takze toto je uz vsetko hotovo, opticky je to vcelku decentne, kufor je stale vyuzitelny... Zvuk je lepsi nez som z tychto komponentov cakal a kazdym dnom to hra krajsie a hlasnejsie kedze vsetko bolo nove a stale sa to este zahorieva :) USB je za odklapacimi dvierkami nad radiom, podsvietenie radia presne sedi s orange podsvietenim interieru, basak smeruje do kabiny cez skivak a je tam urobena mriezka s priezvucnou tkaninou aby nesvietil dnu... Tlmenie uz serioveho E39 je super a teraz po dynamate a ANSke je to super, nikde nic ani nehrkne :) a hlavne majitel je nadmieru spokojny tak konstatujem OK montaz :) ak som na neco zabudol pytajte sa :)
>BMW g31 30xD >BMW f10 530xd ex >BMW e70 X5 30d ex >BMW e92 330xd ex >BMW e60 525xd ex >BMW e39 535i ex >BMW e36 320i QP ex >Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex >BMW e39 525 TDS ex