... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Wilo
Auto: E36 320i Coupé
Kraj: Žilinský

Re: Porovnanie:Bmw F10 vs. Audi A6 vs. Mercedes E

Štvrtok, 10. Decembra 2009, 08:50

Z tejto trojice jednoznačne Audi A6 :-$ Nová 5er sa mi vobec nepáči hlavne predok aj zadok mi je nejaký divný ](*,) A ten M-B E to už je ako ufo :-k
BMW E36 320i Coupé , BMW E46 316i M-Packet , Škoda 130GL -EX- , (oOO (||||)(||||) OOo)
>>>>>>> bmw.ipz.sk <<<<<<<

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 10. Decembra 2009, 13:20

lovebmw napísal:
a F10 nieje natočená na vodiča? ](*,) lebo mne sa zdá že v F10-ke je viac natočený na vodiča :wink:

na fotkach posobi A6 natocenejsia kvoli tomu oramovaniu
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

psycho
Auto: X5,Z3roadster
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 10. Decembra 2009, 19:25

Mercedes zo zadu vyzera ako dodavka,alebo nejaky korejec,audi na jedno kopyto bez napadu.

alfi666

Štvrtok, 10. Decembra 2009, 21:55

presne o to oramovanie ide ;).. darmo je v uhle natoceny interier aj v F10.. stale je to spojene tou hornou liniou ;)

Neviem no... niesom designer ale dalo by sa to spravit aj lepsie ;) ale na druhej strane, nech sa drzia svojho stylu ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

lovebmw
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 10. Decembra 2009, 22:21

alfi666 napísal:
presne o to oramovanie ide ;).. darmo je v uhle natoceny interier aj v F10.. stale je to spojene tou hornou liniou ;)

Neviem no... niesom designer ale dalo by sa to spravit aj lepsie ;) ale na druhej strane, nech sa drzia svojho stylu ;)

lepšie :-k napr.. dať tam múr medzi vodičom a spolujazdcom a interiér dať vedľa vodiča? :lol:

Džaro
Auto: Dračia cicina
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 10. Decembra 2009, 22:40

Audi vizerá ako vygrcaný bravčový rezeň na chodníku.
MB moc konzervatívne.
5tka radšej E60tku táto mi šmakuje iba po interiérovej stránke.

Michaell_1
Auto: e90 1.8D LCI
Kraj: Žilinský

Piatok, 12. Februára 2010, 20:26

Prepana vsak tie audiny su vkuse rovnake iba su coraz vacsie a vacsie bez zaujimaveho napadu je to obrovska lodisko... M-B ma srandovny volant ale absolutne divny iterier. Bawo ma zaujimavo spraweny ten predok mne sa to paci uplne je to agresivne ako keby som mal hociktore auto s tejto trojice tak som happy predam ho a kupim si 3ku M-ko 8)
ex passat b5 1.9tdi
ex e39 2.8i 141KW
ex e36.1.8i 83KW

zelo ml.
Auto: bmw e39 523i m-paket
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 13. Februára 2010, 01:32

Precital som si celu temu a je mi spatne z toho kolko je tu dizajnerov a kolko je tu ludi co by to spravili lepsie. Mala by sa spravit tema s vlastnymi navrhmi, krezbami, inspiraciami ako by mali nove bmw vyzerat. A potom sa uvidi aky nevkus tu ma 99% ludi. Tod moj nazor, a co sa tyka audi, tak si myslim ze dizajn nemaju najhorsi ale trosku inovacie a experimentu by nezaskodilo. Tod moj skromny nazor( dizajn som studoval 7rokov tak trosku sa hadam mozem vyjadrit aj ked viem ze tych sedem rokov nemusi nic znamenat).
BMW 523i M paket (ZH 523 XX)

Zelo ZH

Sobota, 13. Februára 2010, 08:54

Brasko mas pravdu... Co sa tyka tejto trojice jednoznace vyhrava BMW a nielen u mna, ale aj u vacsiny odbornikov... Audi uz davno neprislo s nicim poriadnym a tie diody su u mna vrchol nevkusu... napriek tomu zadne su celkom v pohode... Co sa tyka interieru tak ta linia v audi je cista katastrofa, pristrojovka vyzera ako z dvoch castia a vobec nekoresponduje prava cast s lavou... K MB sa vyjadrovat nejdem, vyzera otrasne a lacno, v testoch to dostalo od E60 vo vsetkych smeroch tak si nechcem predstavit co to bude v porovnani s nocou 5er... A este k audi a jeho interieru, sedel neikto z vas v Audi? neprehladny interier, vsetky gombiky rovnaky tvar a osvetlenie tak jasno cervene ze simboli na nich splyvaju... ovladanie tempomatu katastrofalne, sedacky v S line sa s Mpaketom nedaju porovnat ani z kilometra a tie pogumovane madla co z nich ta guma ide bole po dvoch rokoch je proste katastrofa...

Toto je sice len moj nazor, ale myslim si ze tvrdenia ze BMW uz davno nieje BMW a to ze dost vyrazne menia dizajn je podla mna na mieste, ved ako by to vyzeralo keby sa este dnes vyrabala E39, alebo E46... uz by to nikto nechcel.. a co sa dizajnu tyka, tak nie len podla mna ale aj podla vacsiny odbornikov ho ma prave BMW na jednej z najvyssich urovni... o technike ani nehovorim....
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Sobota, 13. Februára 2010, 09:53

Zelo ZH napísal:
Brasko mas pravdu... Co sa tyka tejto trojice jednoznace vyhrava BMW a nielen u mna, ale aj u vacsiny odbornikov... Audi uz davno neprislo s nicim poriadnym a tie diody su u mna vrchol nevkusu... napriek tomu zadne su celkom v pohode... Co sa tyka interieru tak ta linia v audi je cista katastrofa, pristrojovka vyzera ako z dvoch castia a vobec nekoresponduje prava cast s lavou... K MB sa vyjadrovat nejdem, vyzera otrasne a lacno, v testoch to dostalo od E60 vo vsetkych smeroch tak si nechcem predstavit co to bude v porovnani s nocou 5er... A este k audi a jeho interieru, sedel neikto z vas v Audi? neprehladny interier, vsetky gombiky rovnaky tvar a osvetlenie tak jasno cervene ze simboli na nich splyvaju... ovladanie tempomatu katastrofalne, sedacky v S line sa s Mpaketom nedaju porovnat ani z kilometra a tie pogumovane madla co z nich ta guma ide bole po dvoch rokoch je proste katastrofa...

Toto je sice len moj nazor, ale myslim si ze tvrdenia ze BMW uz davno nieje BMW a to ze dost vyrazne menia dizajn je podla mna na mieste, ved ako by to vyzeralo keby sa este dnes vyrabala E39, alebo E46... uz by to nikto nechcel.. a co sa dizajnu tyka, tak nie len podla mna ale aj podla vacsiny odbornikov ho ma prave BMW na jednej z najvyssich urovni... o technike ani nehovorim....

V Audi podla mna nemaju prachy na dizajnerov alebo uz fakt neviem kde ma ta spolocnost problem,ale je to des...Uz aj nova A1 vyzera jak A3 po crash teste a po vyklepani... #-o
M-B videl som ho na zivo, sedel som v nom a paci sa mi, nie je to auto, ktore by som si kupil(to neni ani F10 kedze mam 20rokov) ale odporucil by som ho kazdemu kto by chcel pohodlne rodinne auto
a F10 sa mne paci, mam osobne radsej novy dizajn baworov a fakt je ze inovuju z tejtro trojice asi najviac
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných