... všetko o BMW ...
Nová 5er sa mi vobec nepáči hlavne predok aj zadok mi je nejaký divný
A ten M-B E to už je ako ufo 
lovebmw napísal:a F10 nieje natočená na vodiča?lebo mne sa zdá že v F10-ke je viac natočený na vodiča
alfi666 napísal:presne o to oramovanie ide.. darmo je v uhle natoceny interier aj v F10.. stale je to spojene tou hornou liniou
Neviem no... niesom designer ale dalo by sa to spravit aj lepsieale na druhej strane, nech sa drzia svojho stylu
napr.. dať tam múr medzi vodičom a spolujazdcom a interiér dať vedľa vodiča? Zelo ZH napísal:Brasko mas pravdu... Co sa tyka tejto trojice jednoznace vyhrava BMW a nielen u mna, ale aj u vacsiny odbornikov... Audi uz davno neprislo s nicim poriadnym a tie diody su u mna vrchol nevkusu... napriek tomu zadne su celkom v pohode... Co sa tyka interieru tak ta linia v audi je cista katastrofa, pristrojovka vyzera ako z dvoch castia a vobec nekoresponduje prava cast s lavou... K MB sa vyjadrovat nejdem, vyzera otrasne a lacno, v testoch to dostalo od E60 vo vsetkych smeroch tak si nechcem predstavit co to bude v porovnani s nocou 5er... A este k audi a jeho interieru, sedel neikto z vas v Audi? neprehladny interier, vsetky gombiky rovnaky tvar a osvetlenie tak jasno cervene ze simboli na nich splyvaju... ovladanie tempomatu katastrofalne, sedacky v S line sa s Mpaketom nedaju porovnat ani z kilometra a tie pogumovane madla co z nich ta guma ide bole po dvoch rokoch je proste katastrofa...
Toto je sice len moj nazor, ale myslim si ze tvrdenia ze BMW uz davno nieje BMW a to ze dost vyrazne menia dizajn je podla mna na mieste, ved ako by to vyzeralo keby sa este dnes vyrabala E39, alebo E46... uz by to nikto nechcel.. a co sa dizajnu tyka, tak nie len podla mna ale aj podla vacsiny odbornikov ho ma prave BMW na jednej z najvyssich urovni... o technike ani nehovorim....