... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
KOTOMAN BMW napísal:a ked pustis kurenie mas smred v aute ako dym
alfi666 napísal:deravy pletenec sposobi smrad... ale nie pokles vykonu....
hladaj nejaku prasklinu v hadiciach, alebo v samotnom sacom trakte (ten cierny plast na motore s 3 striebornymi pruhmi
alfi666 napísal:jj.. a okrem toho by bol aj smrad a zrejme aj dym... takze... skor tlakova cast od turba cez intercooler az po sanie...
TT-SIMIK napísal:tým že si opojil hadičku od toho ventilu tak ti prestalo turbo hviždat,preto že si vyradil jeho vgt(variabilné nadstavovanie lopatiek turba), a preto ti to nehviždí.....a keď sa pojdeš odviest tak auto nebude mat výkon v nizkych otáčkach.....takže ten ventil, ak nieje zly tak vymena ti nieč nepomože......
no a čo sa týka tesnenia pod zvodami a turbom....tie ti len tak lahko neoidídu.....a ak by aj podfukovalo,mal by si to tam čierne......
a to tesnenie pod vekom filtra, tak to pochybujem....inak ja mám tiež smrad občas a si myslím,že to robí aj otočený výfuk do zeme, a ten dym sa vlní pod auto.....inak ak by si mal zle dotiahnutý kat o turbo,tak by mohlo aj tade podfukovať....ja som tam mal kat prasknuty....ps:inak mal by byt dobre dotiahnuty,lebo ako tesnienie funguje len tej konus na turbe a kate....
SigSauerBang napísal:a našiel som netesnosť v nasávacom potrubí s tymi 3 pásmi striebornými. Ako je lisované alebo lepené,tak odtial salo vzduch, vyskúšam ho zalepiť s lepiacou tavnou pištolou, uvidím,či to pomôže.
alfi666 napísal:
Keby si bol namna pocuval, tak uz som ti to hovoril pred par dnami.... a stou tavnou pistolou mozes lepit co chces, ale nie pretlakove sanie - PRETLAKOVE opakujem.... nesaje to tadial vzduch ale tlaci ho odtial von, kedze je tam tlak a nie podtlak