Ahojte...pred 2 tyzdnami mi zacala svietit kontrolka vysky hladiny brzdovej kvap. tak som dolial, taku, aka je aj na tej nadobke napisana...minuly tyzden zacala zase svietit....tak som dolial zase...a vcera znova svieti...nemate niekto nejakeho mechanika v BA, ktory by mi s tym vedel pomoct, alebo niekto aspon poradit, ako na to, bo na brzdy si moc netrufam sahat...
A zadne kolesa mozem mrknut...ale ono to niekde v predu kvapka, len neviem presne kde, preto by mozno skor pomohlo cislo na niekoho sikovnejsieho, kto by to urobil a za nie moc draho
Hm, a to sa nebojis jazdit s tecucou brdzovkou? Tot nedavno xtreme riesil podobny problem a skoro mu ta zakruta nevysla. Keby mne tecie brzdovka, tak dam auto bars aj do bavarie na opravu. V mojom zaujme.
na 36 sa mi zda, ze skor ako zlyhaju brzdy, tak nebude moct vytlacit spojku. Ako da sa aj bez spojky jazdit, ale urcite si to vsimne, ze mu to nejde, a ked vie, zde to tece, tak to odstavy a doleje. xtreme nevedel ze tece
Presne tak....dolievam, ved je tam kontrolka vysky hladiny brzdovky...a tak, kym nepojde do servisu, alebo sa ktomu nedostanem ja musim halt s tym ratat, ze to budem musiet dolievat