... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
karol520i napísal:no to som pozeral aj slušna vybava jetam ale prečo to ešte nikdo nekupil? kolko to može mat spotrebu?
karol520i napísal:no to som pozeral aj slušna vybava jetam ale prečo to ešte nikdo nekupil? kolko to može mat spotrebu?
Cosmo napísal:Sám mu hovoríš že staré automaty sa kazili a ty mu dáš ponuku na automat kde občas nejde spiatočka?![]()
![]()
Ja ani neviem čo je horšie, ak ti auto ukradnú alebo zapália/výrazne poškodia. Keď k tej mase železa človek nadobudne citový vzťah tak je to iné ako keď vidím ľudí čo to berú ako pracovný nástroj, investujú do neho až keď je neskoro a inak sa nedá..
Za tú 540i dostane viac peňazí keď to predá na diely ako vcelku..
Helldiver napísal:Ja mam s automatom v E34 535i naopak velmi dobre skusenosti a viacero ludi vam moze potvrdit ze mi to vobec nejde horsie ako ine 535i s manualom...
cobra11 napísal:jebat spotrebu!
cobra11 napísal:
dufam ze ma raz zvezes, fakt som zvedavi ako ten automat chodi
karol520i napísal:mam taku fintu jako bysa auto nedostalo z miesta preč ,jeto dost komicke čoma to napadloale zlodeja nemusi napadnut žebysom bol taky prejebany
cobra11 napísal:
jebat spotrebu!...
kenny napísal:
Jasnee a do skoly chodis autom raz za tyzden, nie?
cobra11 napísal:
automat hej, ale jedine tiptronic...
v E34 bol este automat stary, casto sa kazil, nesla dat spatecka atd...
no mam pre teba ak mas nake penaze celkom zaujimavu a hlavne lakavu ponuku![]()
http://bmw-rada-5.autobazar.eu/540i-id1257666.html
ak ti mozem poradit skus rozhadzat inzeraty ze kupis tie kola a nake veci co si mal v aute...s trochou stastia Ti niekto ponukne tvoje veci![]()
a ak by si bol ochotny napis mi do PM sposob ako by si ho zabezpecil, lebo ja chcem zo svojho robit tiez cukrik, letne kola su celkom pekne, tiez tam mam naku hudbu, ocaluneny strop a auto mi stoji v pred domom na ulicia neviem si predstavit zeby mi ho niekto ujebal...som student, auto mam na pozicku a na druhe by som uz nemal...a take by som uz urcite nezohnal
Helldiver napísal:cobra11: velmi rad si dam proti tebe sprint, raz som uz proti tvojmu autu sprintoval (ked ho mal este gojo), mal som vtedy este 535i manual a bolo to (kupodivu) +- narovno.
Bmw666 napísal:brate ked citas tak vidis nekedy nejde spiatocka tj auto pred rozkladom