... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
cobra11 napísal:
mas tam dobry podvozok, motor, zeby bolo niak zhnite nevidim...podla KO to ma 220000km a nebolo to prelakovane. automat nato zozenies za par supiek...je ich vela!
540i v takej vybave za taku cenu, aj kebyze to bolo maximalne zhnite a podvozok rozmlateny stale pri tej cene ked to das na diely len zarobis!
Bmw666 napísal:jako nic vzlom ale ponukat auto podla par foto nekemu neni nic moc ..podla mna to je skor tak ze napravy su pred rozkladom automat to ma zasebou a motor zere viac oleja jak benzinu +kasna newyjadrujem sa radsej.. kazdopadne poistky by som sa nebal da sa spravit jak na fabiu
cobra11 napísal:jo a poistka...
ja platim na moju 535i o 15€ menej ako oco na svoju ochcavku 1.6 75kw
kenny napísal:
Vidis, tu je dokaz, ze oktavia je lepsia ako BMW preto potrebuje drahsiu poistku.![]()
karol520i napísal:odkaz pre zlodeja .....najdem si ta ty vyjebanec ,aj tvojich komplitcov aj vaše auta a urobim ti večšiu škodu na majetku a ešte lepšie na tvojom xichte! ......nasral si ma
cobra11 napísal:
auta im nerozbijaj, pekne ich zobereme a mam miestecko kde ich vklude vpohode mozme rozobrat a rozpredat
karol520i napísal:boli len dveale ked to vide tak zajtra mam info čoma navedie rovno knim
Cosmo napísal:No niekto povie že V8 je V8, ale ja to vidím inak. Nehľadiac nato že tam máš 2x váha vzduchu, hlava.. čiže aj 2x tesnenie atď... Ale nie každý automechanik vie spraviť kvalitný, opakujem kvalitný servis na taký motor. Ukážeš to niekomu, niekto nevie nič o automate, niekto nemá šajn o rozvodoch, niekto nevie ventily na tom.. Ak ťa to auto nezožerie na spotrebe, tak ťa položí na servise. Ak je človek normálne zarábajúci jedinec, tak z takého platu sa nevie postarať o auto. Chalani baví vás tankovať pred víkendom za 10 euro? Mňa to jednu dobu bavilo, ale potom som s tým prestal, vyriešil to trocha inak a teraz môžem tankovať ,,až za,, 25 euro![]()
![]()
proste normálny študent nemá ako uživiť V8
Podľa KO, na oko, podľa dojmu... To nič nesvedčí o reále![]()
![]()
Schválne dnes v práci pozriem v katalógu čo stoja diely na tú V8