... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Milosss napísal:Tak si to zdiagnostikuj uchom a pak tu nepis ze nevies co to moze byttoto je fakt sila
Milosss napísal:kamo ukludni sa, kazdi ti to radil len ty si furt meles svoje tak naco sa potom pytas o radu?
Jannci napísal:pozri, chalani sa ti snazili pomoct, diagnostikou. To ze pre teba su to vyhodene peniaze, tak sa trap, zacni vymienat relatka, neake tiahla, no vsetko presne doradu. a nakoniec zistis, ze kym prides na zavadu si toho vymenil tolko, ze by si spravil diagnostiku pre polku BMWKLUBu.
Mne to pride, ako keby si sa chcel hrat hru hadaj na co myslim. Ako prednedavnom na chate. ide mi klepotavy zvuk od motora, za pol hodinu to bolo od prevodovky, a potom od karadnu. a potom zasa z predu od motora.
Milosss napísal:kamo si na najlepsej ceste na BAN, trocha sa skludni
320idedusko napísal:
Dalsi ktoreho som sa nic nepytal a splieta tu picoviny...
Co som hovoril na chate? Celu dobu som tvrdil ze to ide od motora, ale experti ako ty to hadzali na vsetko ostatne...
Tam od Trnavy vam to pekne jebe na tie hlavicky...
Jannci napísal:
jediny retardovany si tu ty, lebo keby si bol normalny, tak ti zdiagnostikuju za cigarety alebo za pivo v BA. Sa, viem minimalne o troch ludoch v BA, co to robia, a nikto nechcel za to neake sumy.
Ale vies, niokto nepoda pomocnu ruku namyslenemu chudakovy, co si mysli, ze je maly boh
A nevsimol som si v prvom prispevku, ze by si niekoho konkretne oslovil, kto ti ma poradit. A na chate si jediny splietal kraviny ty, neboli tam chalani, co otvoria kapotu a vedia ze do ktorej nadobky co naliat ako ty, ale boli tam ludia co tie auta mali rozobrate
BouBou napísal:hej pani ,,ukludnite sa ved toto nikam nespeje.