... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Mayllo napísal:To je asi normalne,aj mne tam tusim nieco cvaka po zhasnuti auta mam e36 316i a tusim to tu uz aj bolo rozoberane
BouBou napísal:to aj mne robi na 320i moze to byt krokovac-privod sekundarneho vzduchu je to vlastne elektomadneticky ventil sluziaci na elektronicke davkovanie
vzduchu na volnbeh cvrkanie je bezne
takze to nic neni je to uplne normalne
Mayllo napísal:Ked ti to cvaka po tom ako zhasnas auto,tak to je bezne,aj ja ked zhasnem motor a vystupim pocujem cvakanie,ine by bolo keby ti to robilo po dlksom case ked je auto zhasnute.To mas podobne ako to ze ked zhasnes auto a vytiahnes klucik tak pocujes v interieri v smere od panelu kurenia-klimi par minut sumenie,aj napriek tomu ze je vsetko vypnute a klucik vytiahnuty zo zapalovania.Ale to tu uz bolo tiez rozoberane a dost dobre vysvetlene...
Mayllo napísal:Pocuj a stym cvakanim si si isty ze to ide od motora?Lebo ked hovoris ze ti to cvaka dlho aj po odstaveni auta nemoze to byt napr.ze sa ti nieco ochladzuje,lebo aj mne auto vydava niekedy take cvakajuce zvuky,ked je poriadne zohriate a potom ho odstavim v garazi.Ide mi to niekde od strednej casti vyfuku,to jak sa ochladzuje.Ale ak trvas na tom ze ti to ide od motoru a robi ti to aj dlho po zhasnuti auta chod s tym na diagnostiku do servisu.To je to najlepsie co mozes spravit
320idedusko napísal:
vyfuk to urcite nebude![]()
a tu diagnostiku mozem asi osrat, ta mi nepomoze...
podla mna to bude nejake zhonene relatko ktore si pyta vymenu
Mayllo napísal:Uz dlho som tu nepocul vacsiu picovinu aku si prave povedal.Ze diagnostika ti nepomoze.Ved aj podla teba to bude len v tom ze nejaka elektronicka suciastka je zla snimsc,relatko,ventil....a take veci ti ukaze prave diagnostika!Tak obetuj tych 20euro a budes mat klud