... všetko o BMW ...
Hyri napísal:nazdarek. a je na to nejaka schema zapojenia podla ktorej sa to da spravit?
ide , webasto sa pusta dialkovo privedenim 12v na pin 1 takze ide.
darty napísal:Ak máš Thermo top Z/C-D tak tu máš schému.
Ja sa to snažím rozbehnúť na trojke, ale zatial
mi to nefunguje ani štandartne. Keď nájdem
niekoho kto mi opraví webasto, tak potom to
tiež napojím na diaľkové.
el_dodis napísal:Tak ja mam tiez nejake otazky ohladom WEBASTA. Jedna sa o E39 r.v 02
V aute mam maly BC, ktory ukazuje iba spotrebu,teplotu,km, priemernu rychlost...ziadne ine funkcie..v aute vsak je webasto (pravdepodobne ten predohrev). Da sa to nejakym sposobom naprogramovat aby mi to fungovalo aspon ako predohrev? Co vsetko k tomu potrebujem?
jany___ napísal:mne sa to spusta cez hodinky na radiu BC na to vplyv nema. klucik musi byt v prvej polohe inac sa to neda nastavit ale to je navod pre to dvojriadkove radio u inych neviem ako sa to spustatroska ozivim temu... V menu BC som nasiel iba ovladanie nezavisleho vetrania, kurenie tam nemam. Jedna sa o e39 530d r.v.2002. Je teda mozne nejak spojazdnit funkciu predohrevu na nezavisle kurenie, alebo ako to je ?
Dusanik napísal:mne sa to spusta cez hodinky na radiu BC na to vplyv nema. klucik musi byt v prvej polohe inac sa to neda nastavit ale to je navod pre to dvojriadkove radio u inych neviem ako sa to spusta
jany___ napísal:hmmm tak neviem ale skus pozriet temu webasto + magicar tam tiez riesime podobne problemi. malo by tam byt riesene aj to ako urobit z predohrevu nezavisle + nejake schemy
ano, v tejto polohe je okamzite mozne spustit nezavisle kurenie, ibaze ja tam mam luft ein, nie heiz ein, cize iba vetranie, nie kurenie..
Hyri napísal:ja to tym ze sa ti zatial len kuse to vodne cerpadlo a raz sa kusne uplne a je dobre pokial ide. :) zomre tak kazde kedze cezen ide voda do kurenia stale takze s toci aj ked nema takze pohoda.