... všetko o BMW ...

matyson napísal:Kokotina na mraky,ale zlakol som sa.Auticko bolo aj na KO.100%stav od ziarovky az po kluc.Dnes dosli dake simembloky obiednane v Bmw podla vinka. Takze niet sance,ved kuknite chalani:GG85398 No myslim ze ALU je ten s Piestan koho mamicka volala predajcu nech to Bawo preda a teraz si lieci komplex ze ho nema on aj ked dal zalohu.Kto nevie nech kukne stranu 1 a cita.
matyson napísal:Kokotina na mraky,ale zlakol som sa.Auticko bolo aj na KO.100%stav od ziarovky az po kluc.Dnes dosli dake simembloky obiednane v Bmw podla vinka. Takze niet sance,ved kuknite chalani:GG85398 No myslim ze ALU je ten s Piestan koho mamicka volala predajcu nech to Bawo preda a teraz si lieci komplex ze ho nema on aj ked dal zalohu.Kto nevie nech kukne stranu 1 a cita.
alu napísal:
?
nenavazaj sa do mna .. chcel som ta len upozornit na nieco co som sa dopocul a mozno ti tym aj pomoct ty paznecht .. vobec to nebolo z mojej stranky zle myslene a namiesto podakovania si tu rob srandu .. bodaj by ti strelil airbag do ksichtu aby si sa prebral ..
No a ja to z tej prvej strany asi nebudem .. Na SK by som v zivote BMW nekupoval- neoplati sa mi to a uz vobec nie ojazdene a v norsku som este v zivote nebol a nic ma tam ani nelaka ..
S pozdravom
Alu
badboy8605 napísal:...nuž to je na prd brať mamu na kupu takehoto auta,to moja sa dozvedela o mojom prvom bmw až ked bolo vyplatene a prehlasene na mna...
 aj u mna to bolo podobne...
 aj u mna to bolo podobne...   nevedeli to preglgnut pekne dlho... ale ked som na nom domov prisiel tak  celkom sa oco upokojil neratal ze sa da za take prachy kupit take nieco
  nevedeli to preglgnut pekne dlho... ale ked som na nom domov prisiel tak  celkom sa oco upokojil neratal ze sa da za take prachy kupit take nieco  
   ale stale nechapal naco mi je 2liter ...  prakticky sa s mojim autom este ani neviezol... a to ho uz mam 7 mesiacov
 ale stale nechapal naco mi je 2liter ...  prakticky sa s mojim autom este ani neviezol... a to ho uz mam 7 mesiacov velmi pekny kusok , len neviem ci sa na tom da jazdit kludne...
  velmi pekny kusok , len neviem ci sa na tom da jazdit kludne...
Zelo ZH napísal:Ako nic v zlom chalani, ale nebolo tam pisane nieco o oleji Valvoline Durablend 10W-40??? PO tomto tam ides davat 0W - 30??? pOdla mna obrovska chyba!!!!! PO 10W - 40 jedine 10W - 60... ine by som neriesil a uz vobec nie do V8.. nemal som jednu V8 a viem preco by som tam uz iny olej ako 10W 60 nedal... a pre Castrolistov... Ani tuto znacku oleja by som nedal... Mozno sa do mna par ludi pusti, ale je vela olejov ktore netlacia az tak na reklamu ako Castrol a su kvalitnejsie... Mobil 1, Schell a podobne.... Ideal pre teba by bol podla mna od Schellu 10W a mas pokoj
matyson napísal:Vianocne darceky pre auticko.Sviecky BOSCH FGR7DQP a nove simembloky....