... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
jatra napísal:chlapci ja som tu hadicu mal tiez prasknutuu,tak som ju vymenil zatial za normalnu zahradnu hadicu,lebo bola taka hotova ze sa ucpat nedala...tak som dal kusok zahradnej hadice - presne tam pasuje presne rovnaky otvor,preistotu som tam dal eska pasky na obe strany aby nebralo nejaky falosny vzduch,ale otacky kolisaju...ked odpojim regulator, je to omoc lepsie...asi by sa mi zislo ho vymenit, inak neviem....dyron nemozes sem dat ten link odkial si to objednaval? pripadne mi ho poslat ss?
jatra napísal:dnes som najazdil asi len 5 km s tou hadicou,ale myslim ze to je este horsie jak ked tam bola ta povodna s dierou...neviem kde je chyba...Strasne to klesa tie otacky az skoro ide skapat motor...tak ma to nahnevalo a odpojil som volnebezny regulator, a islo v pohode..nechal som odpojeny....zaparkoval som, ked som isiel zasa jazdit tak to zasa skapinalo a to bol odpojeny regulator..
jatra napísal:dnes som najazdil asi len 5 km s tou hadicou,ale myslim ze to je este horsie jak ked tam bola ta povodna s dierou...neviem kde je chyba...Strasne to klesa tie otacky az skoro ide skapat motor...tak ma to nahnevalo a odpojil som volnebezny regulator, a islo v pohode..nechal som odpojeny....zaparkoval som, ked som isiel zasa jazdit tak to zasa skapinalo a to bol odpojeny regulator..