... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

dyron
Autor témy

Re: E46/318i - Regulator volnobehu

Sobota, 16. Januára 2010, 22:19

Musím se podělit s novým poznatkem. Nedávno jsem zjistil nemilou věc a to že mám zase problém s padáním otáček...ano...je to zpět...zjistil jsem že začal přisávat ventil odvětrávání kliky (to kulaté na konci hadice). Koupil jsem nový a vyměnil a čekal že bude zase věe ok, ale omyl...volnoběh je sice pořád parádně sametový, ale jakmile sešlápnu a povolím plyn otáčky mi padají někam ke 400 několikrát houpnou a ustálí se a drží dokud zase nezačnu manipulovat s plynem. Tohle je opravdu nekonečná závada. Už nevím co dál vyměnit. Ke dnešku mám vyměněnou váhu, lambdu, regul. volnoběhu, svíčky, hadici odvětrávání kliky, ventyl kliky, vzduch. filtr...Co teď? Fakt už nevím...

faceman
Auto: BMW E92 330d
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 17. Januára 2010, 11:08

Mam podobny problem len s tym že mam E36 vymenil som take dve prasknute hadičky,a zapojil lebo boli vypojene dokonca som aj testoval ten regulačny ventil volnobehu otvara normalne ako ma ale ako nahle zapojim do neho konektor ktory tam ide a naštartujem studene auto otačky začnu skakať ako dive a zdochne ked ho odpojim ide normalne aj ked na vyšie otačky :-k
Aktual
BMW E92 330d
BMW R1200GS Adventure

peterkozns

Streda, 27. Januára 2010, 11:50

patres napísal:
Aha , no daleko od TO. Mame tu nasho super mechanika na BMW.

Ja mam tiez podobny problem bolo by mozne aby sa mi na to ten super mechanik pozrel?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných