... všetko o BMW ...
matyson napísal:Kokotina na mraky,ale zlakol som sa.Auticko bolo aj na KO.100%stav od ziarovky az po kluc.Dnes dosli dake simembloky obiednane v Bmw podla vinka. Takze niet sance,ved kuknite chalani:GG85398 No myslim ze ALU je ten s Piestan koho mamicka volala predajcu nech to Bawo preda a teraz si lieci komplex ze ho nema on aj ked dal zalohu.Kto nevie nech kukne stranu 1 a cita.
matyson napísal:Kokotina na mraky,ale zlakol som sa.Auticko bolo aj na KO.100%stav od ziarovky az po kluc.Dnes dosli dake simembloky obiednane v Bmw podla vinka. Takze niet sance,ved kuknite chalani:GG85398 No myslim ze ALU je ten s Piestan koho mamicka volala predajcu nech to Bawo preda a teraz si lieci komplex ze ho nema on aj ked dal zalohu.Kto nevie nech kukne stranu 1 a cita.
alu napísal:
?
nenavazaj sa do mna .. chcel som ta len upozornit na nieco co som sa dopocul a mozno ti tym aj pomoct ty paznecht .. vobec to nebolo z mojej stranky zle myslene a namiesto podakovania si tu rob srandu .. bodaj by ti strelil airbag do ksichtu aby si sa prebral ..
No a ja to z tej prvej strany asi nebudem .. Na SK by som v zivote BMW nekupoval- neoplati sa mi to a uz vobec nie ojazdene a v norsku som este v zivote nebol a nic ma tam ani nelaka ..
S pozdravom
Alu
badboy8605 napísal:...nuž to je na prd brať mamu na kupu takehoto auta,to moja sa dozvedela o mojom prvom bmw až ked bolo vyplatene a prehlasene na mna...
Zelo ZH napísal:Ako nic v zlom chalani, ale nebolo tam pisane nieco o oleji Valvoline Durablend 10W-40??? PO tomto tam ides davat 0W - 30??? pOdla mna obrovska chyba!!!!! PO 10W - 40 jedine 10W - 60... ine by som neriesil a uz vobec nie do V8.. nemal som jednu V8 a viem preco by som tam uz iny olej ako 10W 60 nedal... a pre Castrolistov... Ani tuto znacku oleja by som nedal... Mozno sa do mna par ludi pusti, ale je vela olejov ktore netlacia az tak na reklamu ako Castrol a su kvalitnejsie... Mobil 1, Schell a podobne.... Ideal pre teba by bol podla mna od Schellu 10W a mas pokoj
matyson napísal:Vianocne darceky pre auticko.Sviecky BOSCH FGR7DQP a nove simembloky....