... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
LuCKy napísal:Napr. FireFox kontroluje pravopis, len to treba zapnúť a nastaviť jazyk slovníka (či slovník pridať).
LuCKy
Pežot napísal:ako nato dajte to do gúglu![]()
mysska1 napísal:na jednej strane aj ja sa niekedy pozastavím nad nejakou chybou...keď bije do očí......ale na druhej strane už som dostala v sms lúbym aj mylujem![]()
![]()
čo ozaj už len na pohľad nevyzerá dobre....ale poznám chalana, ktorý vie pravopis dobre...ale na chate používa všade iba mäkké i .....je to jeho značenie....ako ja používam napríklad jeden typ smaila, alebo všade pchám bodky...... a ďalšia vec.... nie každý vynikal v slovine.... tak robí chyby a čo ???? má iné prednosti.... toto by sa fakt odsudzovať nemalo........
Peppo napísal:kazdy normalny priemerne inteligentny clovek by mal ovladat aspon zaklad pravopisu a gramatiky, tipujem ze kazdy ma ukoncenu povinnu skolsku dochadzku kde sa tieto veci ucia... ale do oci bijuce chyby ma vedia dozrat, ani nie nasrat alebo skor ma udivuje ako ludia pisu a ze im to nieje blbe.
vyuzivam skor pravidla ktore by mali platit v mailovej komunikacii - ziadne dlzne a makcene, ak ma niekto nastavene zle kodovanie tak aj tak vidim iba divne znaky...
mysska1 napísal:sms lúbym aj mylujem![]()
![]()
čo ozaj už len na pohľad nevyzerá dobre..