... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk

Skypco napísal:Musim uznat velmi zaujimave citanie...,
hlavne ked si uvedomim ze sa tu spominaju moji dlhorocny znami aj ked nie menovite..., ale je mi jasne kto je za tym ked sa tu rozoberaju elektrikari, mechanici a hlavne nahradne diely...
Teraz az vidim ze ak tych ludi nepoznate osobne tak to moze vyzerat niekedy velmi dramaticky a este ked uvazim ze si to dovolia voci ludom ktrori sa nevyznaju v danej problematika a musia im slepo doverovat...
Tusim im dohovorim..., ja sa vyjadrovat nemozem lebo ku mne sa musia spravat vzdy ustretovo... :)

mna skoro jeblo.A este jedna vec,clovek tam ide spolkou nadrze a vratim sa doauta a polka prec
 mna skoro jeblo.A este jedna vec,clovek tam ide spolkou nadrze a vratim sa doauta a polka prec  vraj to skusal na ceste smerom na Zvolen a siel nadoraz vraj okolo 210 km/h.Tak sa vraj skusaju auta ci ide motor OK
 vraj to skusal na ceste smerom na Zvolen a siel nadoraz vraj okolo 210 km/h.Tak sa vraj skusaju auta ci ide motor OK ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

Pre nas smrtelníkov nemyslitelné ! Bol som raz a naposledy. Radšej dám garažmajstrovi ktorý ma niekdy vačšie skusenosti ako nejaky posraný BMW mechanik!! Všetko je o praxi a nie o tom či ma na sebe BMW monterky !!
  Pre nas smrtelníkov nemyslitelné ! Bol som raz a naposledy. Radšej dám garažmajstrovi ktorý ma niekdy vačšie skusenosti ako nejaky posraný BMW mechanik!! Všetko je o praxi a nie o tom či ma na sebe BMW monterky !!