... všetko o BMW ...

patres napísal:Hmmm no nemohol si si to nechat ku nam na letisko? Budeme na tom sirokom co si bol vtedy cez zimu , tam by si to mohol hadzat barz jako.
Na kolko odhadujes skodu?

Jannci napísal:
ked zoberem cennik BMW, tak ten predok okolo 700€, ak su disky rovne, tak dve gumy cca 120€ inak spod ruky tak okolo 300€ predok. tak ma vysiel ked som daval Mkovy naraznik, tiez som menil podblatniky, a dalsie plasty. A neviem v akom stave su napravy, pripadne brzdy a tak... predsalen to bola supa. A jednu fotku poslem drakovi, ze ako skonci ked bude robit kraviny

Ja chodim opatrne..Od kedy som sa vydrbal na Fabii tak uz mam RESPECT..Uz sa santim len na letisku...Tak ti prajem skore uzdravenie pre Bawo...Ja som doslat drifta dnes u nas v TO na kruhaci esteze je dvoj prudovy
 Ja chodim opatrne..Od kedy som sa vydrbal na Fabii tak uz mam RESPECT..Uz sa santim len na letisku...Tak ti prajem skore uzdravenie pre Bawo...Ja som doslat drifta dnes u nas v TO na kruhaci esteze je dvoj prudovy  ..Tak som to ustal...
 ..Tak som to ustal... ja ti prajem vela stastnych km, len som chcel poukazat, ze sa moze stat taka haluz ako ze stiahnes gumu
  ja ti prajem vela stastnych km, len som chcel poukazat, ze sa moze stat taka haluz ako ze stiahnes gumu