... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Cosmo napísal:Raz ich vezme normálny PPÚ útvar za totonepáči sa mi to.
BMWpositiv napísal:...BMW džíp, ja odpadnem...
BaDDog napísal:...velice podarena marketingova kampaň....
A oto tu ide.. aby ludia o tom hovorili..
ak si pamätáte tak dva roky alebo rok tiež s takymto niečim došla UNION... bildboardy.. a pod.. hadanky na nich.. v new čase sa o tom písalo a pod.. tychto teplych kuklačov je taktiež reklamny tah UNIONU..
slamec napísal:super článok
neznášam takých kktov ako je p. jozef - v pravom idú 50 a on v ľavom 51
Pežot napísal:To sa vám hovorí, ale skúste ísť raz so starším autom po takej diaľnici a obiehať pritom 15 kamiónov. Tam to nieje o tom, že dupneš na podlahu a ideš ... pekne pomaly ... minule sa na mňa lepila X5ka keď som obiehal takto na diaľnici kolónu kamiónov, stlačením brzdového pedálu a zablikaním brzdových svetiel som mu dal na javo, že sa nemá lepiť, zjavne to pochopil, nakoľko sa už netlačil. Ale ako minule bol na mne nalepený swift a nie a nie nechať mi miesto. Hold pribrzdil som na 80.![]()
![]()
Na mňa sa neoplatí lepiť
Pežot napísal:To sa vám hovorí, ale skúste ísť raz so starším autom po takej diaľnici a obiehať pritom 15 kamiónov. Tam to nieje o tom, že dupneš na podlahu a ideš ... pekne pomaly ... minule sa na mňa lepila X5ka keď som obiehal takto na diaľnici kolónu kamiónov, stlačením brzdového pedálu a zablikaním brzdových svetiel som mu dal na javo, že sa nemá lepiť, zjavne to pochopil, nakoľko sa už netlačil. Ale ako minule bol na mne nalepený swift a nie a nie nechať mi miesto. Hold pribrzdil som na 80.![]()
![]()
Na mňa sa neoplatí lepiť
slamec napísal:
oki - keď to nejde tak to nejde
ale by som ťa "zabil" keby že pred mnou ešte aj uberieš - a potom sa čudujete že prečo sú takéto konflikty
- máš slabšie auto - nik ti nič nepovie
- ale keď vidím, že sa niekto na mňa tlačí a mám nato tak trošku pridám nech si ide po svojom
niekto si ide dokazovať: je tam 50kmh, tak ani za tú piču nepridá a neuhne do pravého - lebo prečo by mal ísť v pravom 50 za niekym keď môže ísť 50 v ľavom vedľa niekoho (ale to že porušuje predpisy v plynulosti to ho zjavne nezaujíma) - keď je niekto kkt tak nebude lastovička
pežot: opísaná zhoda osôb a ich správanie s tebou je čisto náhodné