... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
reklamne predmety bmwklub.sk

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Re: Ružoví kukláči !!!!!!!!!!!!

Nedeľa, 11. Októbra 2009, 18:07

Raz ich vezme normálny PPÚ útvar za toto ](*,) nepáči sa mi to.

Užívateľov profilový obrázok
Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 11. Októbra 2009, 18:10

Cosmo napísal:
Raz ich vezme normálny PPÚ útvar za toto ](*,) nepáči sa mi to.

No uz by bolo na case...je to trapna reklama...
Klub tvoria ľudia, nie autá...

BaDDog
Kraj: Bratislavský

Streda, 14. Októbra 2009, 10:59

...velice podarena marketingova kampaň....
A oto tu ide.. aby ludia o tom hovorili..

ak si pamätáte tak dva roky alebo rok tiež s takymto niečim došla UNION... bildboardy.. a pod.. hadanky na nich.. v new čase sa o tom písalo a pod.. tychto teplych kuklačov je taktiež reklamny tah UNIONU.. :wink:

bmw777chose
Autor témy
Auto: e36cabrio e36touring
Kraj: Košický

Streda, 14. Októbra 2009, 18:54

BMWpositiv napísal:
:D ...BMW džíp, ja odpadnem... :mrgreen:

\:D/ joj,tha som si presne nesimol ci x3 abo x5 a som nechcel picoviny napisat.

Džaro
Auto: Dračia cicina

Streda, 14. Októbra 2009, 19:58

BaDDog

Streda, 14. Októbra 2009, 21:40

Gay TalibaN :mrgreen:

l_Kubko_l
Auto: BMW

Sobota, 17. Októbra 2009, 06:54

BaDDog napísal:
...velice podarena marketingova kampaň....
A oto tu ide.. aby ludia o tom hovorili..

ak si pamätáte tak dva roky alebo rok tiež s takymto niečim došla UNION... bildboardy.. a pod.. hadanky na nich.. v new čase sa o tom písalo a pod.. tychto teplych kuklačov je taktiež reklamny tah UNIONU.. :wink:

presne tak, vsetko je to hrane a zinscenovane - jednoducho reklama - a myslim ze dost trapna ale ucel splna :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil/-a l_Kubko_l v Sobota, 17. Októbra 2009, 09:46, upravené celkom 1 krát.

Stefo1248
Auto: paraolimpiada
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 17. Októbra 2009, 07:21

podla mna tí ludia majú poriadne vypatlaný názor na vodičov BMW...
asi závidia :D
Audi TT Quattro 260ps
Ex:E39 530ia lpg
Ex:E46 328 ci lpg
Ex:Bmw R1150R
Ex:E46 320D 200ps

Cosmo
Auto: E53

Nedeľa, 18. Októbra 2009, 17:00

http://natankuj.sme.sk/c/5058758/ako-sa ... arazi.html

Som našiel na autobazar.eu, cele prečítal a zhodnotil že nie ružových kukláčov, ale dopravné komando. Ktoré sa v skutočnosti volá : špeciálne dopravné oddelenie odboru dopravnej polície Prezídia PZ

Ďalšia vec čo sa mi premieta hlavou je, kde parkuje ten VW čo s ním chodia po cestách, takisto keď sa premiestňujú, je to dosť nápadné. Čím ďalej človek rozmýšľa, tým viac je to celé FAKE. Už len čakám ako nás budú strašiť najbližšie, možno oprášia BSE chorobu šialených kráv. Či skôr šialených ľudí ?? :roll:

slamec

Nedeľa, 18. Októbra 2009, 17:37

super článok

neznášam takých kktov ako je p. jozef - v pravom idú 50 a on v ľavom 51

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 18. Októbra 2009, 17:55

slamec napísal:
super článok

neznášam takých kktov ako je p. jozef - v pravom idú 50 a on v ľavom 51

Presne tak =D> a na dialnici idu 128km/h (aby nedostali pokutu) a ty odvaznejsi si to "rubu" v lavom pruhu 131km/h a nepustia nikoho pred seba #-o
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Pežot

Pondelok, 19. Októbra 2009, 07:04

To sa vám hovorí, ale skúste ísť raz so starším autom po takej diaľnici a obiehať pritom 15 kamiónov. Tam to nieje o tom, že dupneš na podlahu a ideš ... pekne pomaly ... minule sa na mňa lepila X5ka keď som obiehal takto na diaľnici kolónu kamiónov, stlačením brzdového pedálu a zablikaním brzdových svetiel som mu dal na javo, že sa nemá lepiť, zjavne to pochopil, nakoľko sa už netlačil. Ale ako minule bol na mne nalepený swift a nie a nie nechať mi miesto. Hold pribrzdil som na 80. [-X [-X

Na mňa sa neoplatí lepiť :-"

slamec

Pondelok, 19. Októbra 2009, 08:04

Pežot napísal:
To sa vám hovorí, ale skúste ísť raz so starším autom po takej diaľnici a obiehať pritom 15 kamiónov. Tam to nieje o tom, že dupneš na podlahu a ideš ... pekne pomaly ... minule sa na mňa lepila X5ka keď som obiehal takto na diaľnici kolónu kamiónov, stlačením brzdového pedálu a zablikaním brzdových svetiel som mu dal na javo, že sa nemá lepiť, zjavne to pochopil, nakoľko sa už netlačil. Ale ako minule bol na mne nalepený swift a nie a nie nechať mi miesto. Hold pribrzdil som na 80. [-X [-X

oki - keď to nejde tak to nejde

ale by som ťa "zabil" keby že pred mnou ešte aj uberieš - a potom sa čudujete že prečo sú takéto konflikty

- máš slabšie auto - nik ti nič nepovie
- ale keď vidím, že sa niekto na mňa tlačí a mám nato tak trošku pridám nech si ide po svojom

:idea: niekto si ide dokazovať: je tam 50kmh, tak ani za tú piču nepridá a neuhne do pravého - lebo prečo by mal ísť v pravom 50 za niekym keď môže ísť 50 v ľavom vedľa niekoho (ale to že porušuje predpisy v plynulosti to ho zjavne nezaujíma) - keď je niekto kkt tak nebude lastovička

pežot: opísaná zhoda osôb a ich správanie s tebou je čisto náhodné :lol:

adko
Auto: BMW

Utorok, 20. Októbra 2009, 15:06

Pežot napísal:

no ale potom to byva aj opacne ... mas siroku cestu ides 230 ... vidis v dialke dementa na felici preventivne mu zablikas dialkovymi aby sa zdekoval na kraj .. ale on samozrejme je velmi mily tak sa Ti nadrbe co najviac do lava a stredu cesty tak aby si uz stredom nepresiel pretoze oproti idu auta .. a spravi Ti to dost tesne ako ho uz ides obehnut ... takze z 230 mozes dupat na brzdu ... co s takym ? pripadne stojim v zapche na moste mam pusteny temp stop and go hej .. kolona sa pohybe a zrazu sa Ti nadrbe znikade po dostavaku felda nasikmo pred Teba .. kebyze nedavam pozor a nedupnem okamzite na brzdu som v nom .. zatrubis nanho ze ci mu nedrbe a on sa velavazne otoci a ukaze Ti prostrednik ... takze asi aj takato je inteligencia vodicov na starsich autach a potom sa cuduju ked vystupis a vyfackas ho .. potom povedia ze si menejcenny curak na bavoraku .. :)
A dementov co sa mi lepia na rit tiez moc nemusim pripadne hoveda co ma na rozbitej ceste musia stoj co stoj na nejakom golfe 1.4 predbiehat .. alebo hoc kde predbehnut a samozrejme nasledne nato vybrzdit pretoze by v najblizsej zatacke vyleteli z cesty .. potom sa velice cuduju ked ich vytrubis ... akoze v poslednom case na takychto idiotov natrafim 10x za den je to asi priamo umerne tym pristahovanim sa sedlace sem a nakupenim roznych pojazdnych vrakov ...
a potom ked vidis starsieho pana v novom bmw tak jazdi slusnejsie ako hoveda 20rocne na roznych firemnych vochcavkach 1.9tdi combi s mrezou pripadne vanoch atd ...
takyto blbci Ta nepustia pred seba len preto ze mas lepsie auto ako oni .. taky mensi komplex maju a samozrejme ked ides 70na 50tke tak ta musia predbiehat pri prvej prilezitosti robit mysicky kokotiny potom musis dupat na brzdy atd .. to volaju sportova jazda ... a este su aj drzi samozrejme .. zvycajne do tretej facky ..niektorim primitivom by som zobral vodicak obciansky a volebne pravo ...

a k ruzovym kuklacom to snad kazdy inteligentnejsi clovek musel okamzite vediet ze je to marketingova kampan niekoho dnes je uz jasne koho .. uz len z titulu toho ze keby mi toto niekto urobil na aute tak ho chytim a heverom mu potrieskam po rukach ... pripadne to co tam predvadzaju je trestne keby to robili realne spada to pod poskodzovanie cudzieho majetku atd atd ...
a celkom sa mi ale paci ako sprosta slovac nato zas skocila a velice su nadseny z toho ako chcu zatocit s bezohladnymi vodicmi .. ako najprv nech blbci vyriesia parkovanie ... kde ma zaparkovat clovek ktori byva niekde kde bolo parkovisko dimenzovane na pocet bytov s tym ze kazdy druhy byt bude mat auto .. teraz je v kazdom byte 8vychodnarov a kazdy ma auto alebo kazda rodina ma styri .. je jasne ze su plne chodniky atd .. a to niekde uz sa neda ani na chodniku parkovat ani nikde mozes 15minut kruzit ako blbec kym niekto nahodou neodide .. takze asi tak .. samozrejme bezohladnym vodicom by som dolamal paprce .. ale povacsine su to soplavy zasrani menejcenny .. ten kto ma a cosi uz prezil si nepotrebuje dokazovat nieco tym ze predbehne fabiu kazdu druhu a vyblokuje desat aut denne a podobne .. ani nepotrebuje robit mysicky po meste lebo sebainteligentnejsi vodic vie ze ked ide kolona aut 70 po moste tak aj ked ich zacnes predbiehat stretnes sa na najblizsej cervenej .. no a tak :)

Pežot

Utorok, 20. Októbra 2009, 15:09

slamec napísal:

oki - keď to nejde tak to nejde

ale by som ťa "zabil" keby že pred mnou ešte aj uberieš - a potom sa čudujete že prečo sú takéto konflikty

- máš slabšie auto - nik ti nič nepovie
- ale keď vidím, že sa niekto na mňa tlačí a mám nato tak trošku pridám nech si ide po svojom

:idea: niekto si ide dokazovať: je tam 50kmh, tak ani za tú piču nepridá a neuhne do pravého - lebo prečo by mal ísť v pravom 50 za niekym keď môže ísť 50 v ľavom vedľa niekoho (ale to že porušuje predpisy v plynulosti to ho zjavne nezaujíma) - keď je niekto kkt tak nebude lastovička

pežot: opísaná zhoda osôb a ich správanie s tebou je čisto náhodné :lol:

Nuž čo sa dá robiť ... ale ak týpek vidí, že predomnou je ešte 10 kamiónov a aj tak sa lepí?

Ale zas na druhú stranu ak môžem uhnúť tak uhýbam ale ak nemám de tak nie :mrgreen: :mrgreen:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 226 neregistrovaných