... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
mmracing.sk

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Re: Ružoví kukláči !!!!!!!!!!!!

Utorok, 20. Októbra 2009, 15:12

Presne, trefne a pravdivo napísané =D> =D>
len nesúhlasím s 230km/h, ale tu ide o princíp

Dnes idem zo sklenárstva, bol som dať spraviť poličku čom som mojej polovičke slúbil, a počúvam FUN radio, a tam telefonáty pre r. kukly... Dobrý deň, chcem nahlásiť jedného vodiča, on ráno obiehal, obiehal dva krát a nepoužil smerovky... Skoro som na kruháči šiel rovno ako som sa do toho započúval, kurnik kam to speje? To budeme telefonovať že niekto pred nami prešiel na oranžovú? že sme videli ako niekto štal popri ceste?? Je to proti zdravému rozumu. Osobne počúvam funko veľmi rád, ale tieto excesy si mohli odpustiť.

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Utorok, 20. Októbra 2009, 15:17

vidis, a kedysi za udanie aj zaplatili... teraz to ti ludia robia zadarmo :lol: :lol: :lol:

adko
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Utorok, 20. Októbra 2009, 15:19

Pežot napísal:

Nuž čo sa dá robiť ... ale ak týpek vidí, že predomnou je ešte 10 kamiónov a aj tak sa lepí?

Ale zas na druhú stranu ak môžem uhnúť tak uhýbam ale ak nemám de tak nie :mrgreen: :mrgreen:

ked vidim ze predbiehas 10 kamionov na favorite tak nepojdem za tebou nalepeny 30cm za tvojim zadkom ... pockam kym ich predbehnes a dovi dopo ... normalka ved .. ale tiez milujem hoveda ktore sa mi votru naschval do cesty ... si povedia sak co zabrzdi ale asi si neuvedomuju ze brzdit z 240 nie je az taka svanda ... a aj to ze keby som si povedal sak co mam havarijku trocha donho nadrbem .. tak on by mal zadny kufor vpredu hlavu namiesto znaku skoda .. a este by som ho dal na sud ze ma vybrzdil a neviem co vsetko ohrozil rozbil som si kvoli nemu auto a ver tomu zeby som mu vybavil tu vinu .. nuz ale to su chori dementi zakomplexovany poneiktori lebo nemaju na lepsie auto tak toto robia .. dokazuju si alebo stylom cisto slovenskym ja nemam nemozem nebudes ani Ty ...

a tiez milujem chodcov ktori sa ani nepozru a idu si cez cestu ..ja neviem osobne mam svoj zivot rad a obzeram sa ked idem cez cestu a taktiez viem ze ked je auto 5m od prechodu a ide 50 kolko je brzdna draha ale niektore babky si myslia ze ked vstupia na prechod ze sa im zapne asi vesmirny stit a nic sa im nemoze stat a potom sa cuduju ked im vynadas .. potom si zas vulgarny hlavoun menejcenny s bmw a tak ..

adko

Utorok, 20. Októbra 2009, 15:23

Cosmo napísal:
Presne, trefne a pravdivo napísané =D> =D>
len nesúhlasím s 230km/h, ale tu ide o princíp

Dnes idem zo sklenárstva, bol som dať spraviť poličku čom som mojej polovičke slúbil, a počúvam FUN radio, a tam telefonáty pre r. kukly... Dobrý deň, chcem nahlásiť jedného vodiča, on ráno obiehal, obiehal dva krát a nepoužil smerovky... Skoro som na kruháči šiel rovno ako som sa do toho započúval, kurnik kam to speje? To budeme telefonovať že niekto pred nami prešiel na oranžovú? že sme videli ako niekto štal popri ceste?? Je to proti zdravému rozumu. Osobne počúvam funko veľmi rád, ale tieto excesy si mohli odpustiť.

to vies speje to tu do jednej velkej smradlavej <> narod sa stava takpovediac vymeteny ale tak co sa cudujeme ked mladym tlacia take sracky do hlavy :)) a vies das hovno do telky a vsetci ho budu zrat :))
aj tak ten kto moze si zaparkuje kde chce a co .. nic :)
radsej keby riesili stav ciest na slovensku a celkovu dopravnu situaciu ako taketo nezmysli .. ale ludia su sprosti .. dostanu dve eura zlavu a budu telefonovat .. pripadne aj platene sms posielat ze si telefonoval na vedlajsej okreske v hornej dolnej alebo o tretej rano nedal smerovku na vedlajsiu alebo pri predbiehani ..

ti co jazdia jak blbci a su blbci to nadalej aj robit budu :)

Pežot

Utorok, 20. Októbra 2009, 15:24

A aj tá rýchlosť ... vidím, že auto mám za sebou kilometer (dajme tomu, že sú vynikajúce podmienky) a tak teda idem predbiehať ale ak on ide takmer 200 tak za pár sekúnd je za mnou ... a aj tak sa nalepí (BTW. diaľnice jazdím vždy Tatrou) ;) Niežeby pribrzdil alebo tak, ale nalepí sa ...

adko

Utorok, 20. Októbra 2009, 15:26

Pežot napísal:
A aj tá rýchlosť ... vidím, že auto mám za sebou kilometer (dajme tomu, že sú vynikajúce podmienky) a tak teda idem predbiehať ale ak on ide takmer 200 tak za pár sekúnd je za mnou ... a aj tak sa nalepí (BTW. diaľnice jazdím vždy Tatrou) ;) Niežeby pribrzdil alebo tak, ale nalepí sa ...

ja ked mam prazdnu cestu a idem 240 a vidim v dialke auto a pred nim trebars kamion a je moznost ze by chcel sa tam nasupovat tak mu zablikam .. inteligentnejsi to pochopi a nevotre sa tam .. a tiez vidi v spetatku ako sa rychlo priblizuje auto za nim .. nuz ale niektori nevedia jazdit to je to .. nejaka bloncka co si vyfajcila auto ta ma ine starosti ako sa venovat jazde ked telefonuje s etelkou co nove kupia v auparku a koho vyfajcia vecer ...

no a nebudem sa uz rozculovat dnes stacilo ... idem domov :)

Pežot

Utorok, 20. Októbra 2009, 15:28

No ale niektorí niesú tak inteligentní aby blikali #-o

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket

Utorok, 20. Októbra 2009, 15:29

No sorry, ale spomalit predomnou niekto na dialnici na 80 NASCHVAL tak fakt by som zacal rozmyslat co nepekne mu spravim. Inac mam 18 rocne auto a podobne situacie sa mi nestavaju (naopak s 2mesacnou fabiou 1.2htp by sa mi to mohlo skor stat), ozaj zriedka sa mi podari takto dakoho "vyblokovat" na dialnici. Ono to chce trocha tolerantneho myslenia, zahodit jesitnost a neriesit pitchoviny kolko ma ist a kolko nema ist ten za mnou, proste sa mi uhnem a bodka - minule sa mi stalo ze som isiel cca 140 v lavom pruhu na dialnici z viedne, v pravom fakt dlha kolona kamionov, nejak som bol nesustredeny a audinu A8 za mnou som zbadal v spataku az ked bol uplne nalepeny na mne, tiez mi to nebolo dvakrat prijemne, ale nezacal som rozmyslat nad tym aky je to vagabund atd. , skor som si uvedomil ze ja som blb lebo som nesledoval premavku za sebou a zbrzdil som ho, tak som dal plny plyn, maximalnym zrychlenim som obehol vsetky kamiony a zaradil sa pred ne. Kebyze sa takto tolerantne spravaju vsetci tak sa plynulost cestnej premavky len zvacsii. Samozrejme by som to nespravil na mieste kde by bola vyssia pravdepodobnost merania (cesta okolo mostov, pump, dialnicnych odpocivadiel atd.), ale na dlhom a siroko-daleko prehladnom useku dialnice s tym nemam problem.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

adko

Utorok, 20. Októbra 2009, 15:32

yo a este ma docela zaraza ze poistovna takuotu primitivnou kampanou ide riesit nieco .. ale zas na debilov debilnymi kampanami ze ano :)
docela by som akoze bol za keby im to zatrhli .. nemusi to byt myslene zle ale nejaky blbeckovia co sa citia tiez ako supermani mozu zobrat spravodlivost do vlastnych ruk a im to zadrbe a Ti posprejuju auto pripadne nieco ine sprevadzkuju zatoze stojis nejak inak ako e podla ich predstav svateckych ... jednoducho na riesenie takychto veci je tu policia ...
nuz ale co ked ju riadi jeden fesi a prezidentuje jej seladon s prelivom ktori si zo statnych kupuje na zabavu M5 :)

Pežot

Utorok, 20. Októbra 2009, 15:33

Každý ale udáva spôsoby toho čo sa deje keď máš pod riťou viac koní ... Tatra ich má tiež skoro 170 ale dlhšie sa rozbieha a to je ten dôvod. Už raz nám tak zoťali zadok ... preto mu dám bliknutím brzdových svetiel najavo, že chcem viac miesta ... lebo ak budem musieť brzdiť a on by mi rozbil auto, asi by som potom nebol zhovievavý ... a on nadšený ...

adko

Utorok, 20. Októbra 2009, 15:35

Pežot napísal:
Každý ale udáva spôsoby toho čo sa deje keď máš pod riťou viac koní ... Tatra ich má tiež skoro 170 ale dlhšie sa rozbieha a to je ten dôvod. Už raz nám tak zoťali zadok ... preto mu dám bliknutím brzdových svetiel najavo, že chcem viac miesta ... lebo ak budem musieť brzdiť a on by mi rozbil auto, asi by som potom nebol zhovievavý ... a on nadšený ...

no ved to .. preto neznasam ked sa na mna niekto lepi .. nezvyknem brzdit premavku ..a nepochopia ze ked nieco ja dupnem na brzdy naozaj a je 30cm za mnou tak je potom vo mne .. a toby nepodakoval:)

Helldiver

Utorok, 20. Októbra 2009, 15:36

Ved to je samozrejme, ale naschval brzdenie (a nehovor mi ze tuknutim do brzdoveho pedala spomalis zo 130 na 80:))) aj keby sa akokolvek lepil je vec ktora na cestu jednoducho nepatri.
EX E34 535i 92' Schwarz
E90 330d 2007' M-paket

Pežot

Utorok, 20. Októbra 2009, 15:38

Nepatrí, takisto ako nedodržovať bezpečnú vzdialenosť ... na niečo to je v tom zákone ... spravil som to iba raz, prijebanému kokotovi čo sa na mňa lepil na fóbii a pritom videl, že nemám kde ísť a pritom blikal na mňa ....

Helldiver

Utorok, 20. Októbra 2009, 15:43

Hej len ked to beries takto tak rovnako sa nepatri ist 200, ale ty nemas najmensie pravo to nejak postihovat alebo trestat. S kludom uhnut, neriesit - pokial nemas kde, tak s kludom obehnut prekazku zaradit sa a neriesit stroboskopy za tebou.
EX E34 535i 92' Schwarz
E90 330d 2007' M-paket

Pežot

Utorok, 20. Októbra 2009, 15:58

Vieš ako to je, keď si nasraný a ešte aj takýto týpek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 218 neregistrovaných