... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pežot napísal:
Nuž čo sa dá robiť ... ale ak týpek vidí, že predomnou je ešte 10 kamiónov a aj tak sa lepí?
Ale zas na druhú stranu ak môžem uhnúť tak uhýbam ale ak nemám de tak nie![]()
Cosmo napísal:Presne, trefne a pravdivo napísané![]()
![]()
len nesúhlasím s 230km/h, ale tu ide o princíp
Dnes idem zo sklenárstva, bol som dať spraviť poličku čom som mojej polovičke slúbil, a počúvam FUN radio, a tam telefonáty pre r. kukly... Dobrý deň, chcem nahlásiť jedného vodiča, on ráno obiehal, obiehal dva krát a nepoužil smerovky... Skoro som na kruháči šiel rovno ako som sa do toho započúval, kurnik kam to speje? To budeme telefonovať že niekto pred nami prešiel na oranžovú? že sme videli ako niekto štal popri ceste?? Je to proti zdravému rozumu. Osobne počúvam funko veľmi rád, ale tieto excesy si mohli odpustiť.
Pežot napísal:A aj tá rýchlosť ... vidím, že auto mám za sebou kilometer (dajme tomu, že sú vynikajúce podmienky) a tak teda idem predbiehať ale ak on ide takmer 200 tak za pár sekúnd je za mnou ... a aj tak sa nalepí (BTW. diaľnice jazdím vždy Tatrou)Niežeby pribrzdil alebo tak, ale nalepí sa ...
Pežot napísal:Každý ale udáva spôsoby toho čo sa deje keď máš pod riťou viac koní ... Tatra ich má tiež skoro 170 ale dlhšie sa rozbieha a to je ten dôvod. Už raz nám tak zoťali zadok ... preto mu dám bliknutím brzdových svetiel najavo, že chcem viac miesta ... lebo ak budem musieť brzdiť a on by mi rozbil auto, asi by som potom nebol zhovievavý ... a on nadšený ...