... všetko o BMW ...
spider207 napísal:
tiez davam hlas 328i, vacsia rarita (motorovo), vacsia zabava a pokial si ochotny platit spotrebu aj cez 10l tak by som nerozmyslal.. ono fakt sa moc neda porovnat 328i e36 a 320d e46.. ale pred FL by som 320d nebral, myslim ze si sa uz docital preco.. inak myslím, že niekto z cz bmw klubu spravil Brno-Praha (myslim, ze znacny usek isiel po dialnici, ale boli tusim aj okresky) s priemernou spotrebou okolo 7,5l/100 (presnejsie tusim 7,2, ale uz je to nejaky patek co som to cital).. na druhej strane ale pisal, ze uz nikdy viac, bo to bolo tryznenie najvyssieho stupnas tym autom sa proste na spotrebu ist neda
eko.fresh napísal:
Moj nazor je ze 330i Touring![]()
- vidim ze sa nevies rozhodnut medzi e36 328i a e46 320d... Tak ber 330i Touring![]()
kde sa 2 modely biju, vyhrava treti. Zazijes komfort e46tky a budes mat silny R6 ako v e36.
Touring som tam dal preto aby sa ti to zmestilo do rozpoctu. (sedany,coupe su drahsie)
XaeroIFBB napísal:aj mi inak par krat behala hlavou e36 318IS ale predsa len 6valec a 4 valec je dost rozdiel vo viacerych smeroch..
XaeroIFBB napísal:aj mi inak par krat behala hlavou e36 318IS ale predsa len 6valec a 4 valec je dost rozdiel vo viacerych smeroch..