... všetko o BMW ...
XaeroIFBB napísal:nj ale celkove naklady nesu len o spotrebe aj ND su na dizle drahsie pokial viem ... ono je to ze paci sa mi aj to aj to ... dokonca preferujem viac tu e36 328i ... ale skor ma zaujima financna stranka lebo vyblnut sa da s hociakym bmw (radost z jazdy)
XaeroIFBB napísal:no a o to prave ide ci je tam ten financny rozdiel dost velky (celkovych nakladov a udrzby) a co by si si vybral ty
XaeroIFBB napísal:Mal by som zaujem o jedno s tychto aut a neviem sa rozhodnut. Co to prestudovane mam hlavne o 328-cke . Ide mi skor o to ci sa financne viac oplati 320d co sa tyka prevadzkovych nakladov oproti 328. Jazdit nejazdil by som nejake velke dialky.. dialnica nie moc casto skor v mestskych castiach....Viem su to dost rozdielne auta ale aj tak by som Vas poprosil napisat svoj nazor a co by ste si vy vybrali. Vopred dik za nazor
XaeroIFBB napísal:nj dik za nazory :) este sa rozhodnem.. (touring urcite ne mozno neskor) a so maj dakde cital ze ak e46 tak jedne po FL lebo pred FL odchadzalo cerpadlo a ine veci... a ja som prave myslel na pred FL :-/ tak asi ostanem pri 328.. .ta bola uz davnejsie a skor v plane ale akosi mi do rozhodovania vosla 320d
ale aj tak diky za Vase nazory :)
XaeroIFBB napísal:nj dik za nazory :) este sa rozhodnem.. (touring urcite ne mozno neskor) a so maj dakde cital ze ak e46 tak jedne po FL lebo pred FL odchadzalo cerpadlo a ine veci... a ja som prave myslel na pred FL :-/ tak asi ostanem pri 328.. .ta bola uz davnejsie a skor v plane ale akosi mi do rozhodovania vosla 320d
ale aj tak diky za Vase nazory :)