... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Džaro
Auto: Dračia cicina
Kraj: Trenčiansky

Re: BMW s motor VTEC

Utorok, 6. Októbra 2009, 12:12

Obrázok

Suzan.036
Auto: E36 328i *1996
Kraj: Bratislavský

Utorok, 6. Októbra 2009, 12:58

[quote="martinez"]dodo.036, si ty rozpravkar :lol: ja len tolko k tomu co tu pises, ze davam 200eur na kapotu mojho ryzoveho nakypu ktory bol o polovicu lacnejsi ako tvoj premium sedan bajer werkel, pricom moj ma techniku z roku 92 a tvoj je o par generaci novsi a ma uplne revolucnu koncepciu pohonu a total brutal spickovy nizkootackovy extremny R6 motor :lol: vidime sa 7.11.2009 na okruhu, orecha poton, hlas sa u racing wheels na poobedie, tam ta cakam a tesim sa ako mi ukazes o kolko rychlejsie prejdes zatacku ako ryzovy nakyp, riksa, kolacik, sikmac ako mam ja.. btw, je to civic 1,6i. Ma el. dvojplohovy siber, klimu, abs, el. okna a zrkadla, cize zhruba vybava co mas aj ty :wink: Myslim ale ze ked si to docital az sem, tak sa akurat ponahlas vymenit si osrate spodne gatky a ked naberes odvahu zazit ober hambu, tak sa prihlas a dokaz ze nie si upistana barbie babika, lebo uz aj dnesne baby maju tolko odvahy a dosli by sa aspon pokusit taku volovinu obhajit ako si tu ty vyprodukoval :mrgreen:

nuda, trapne, chudak... chod pisat fejtony, tam sa fakt uplatnis so svojimi super vyrazmi ako upistana barbie babika, ryzovy nakyp a podobne...
E36 328i *1996

EX E36 316i *1997

martinez
Kraj: Trnavský

Utorok, 6. Októbra 2009, 13:33

suzan.036, ja viem, pravda boli :lol: Ale ja nemam problem ist pravdu dokazat, len nato musime byt dvaja, takze cakam dodka s pekelnym 320i ako nam dojde zavadzat a ako sa presvedci ze hondy s polovicnym obsahom, krutiakom a zlou pohananou napravou idu lepsie ako jeho uzasny pribeh o jeho trapnej bednicke na sroby s werkel znakom na kapote, ktore chodi do zatacky rychlejsie ako po rovine :mrgreen:

CHlapec, ak mas 200euri a este si nevytriezvel a dovtedy sa neospravedlnis abo nejako super dobre sa z toho nevykrutis, tak ta cakam :wink: Mam kamaratov co maju bmw a vedia preco ich maju, ale na hondu nikdy nepovedia take bludy ako si tu pisal ty, lebo vedia ako lahko ich moze poslat do smutku.. :wink:

Niekto tu pisal o drifte, ale asi si zabudol nastudovat, kto je svetovy drift king a na akom aute jazdil.. ano, na tej ubohej S2K (S2000), na ktorej si este nejazdil chalanko, co si tu pisal do tejto temy... :wink:

A ten co tu spochybnoval NSXR a sennu, tak daj si lad na celo, lebo to je ruhanie spochybnit auto ktore s koncepciou z roku 1989 davalo dole supersporty z roku 2000 a pilota, ktory bol jeden z najuznavanejsich pilotov sveta a ktory jazdil este na ozajstnych formulach :twisted:

Štiky
Auto: ///M-Power

Utorok, 6. Októbra 2009, 16:45

martinez napísal:
suzan.036, ja viem, pravda boli :lol: Ale ja nemam problem ist pravdu dokazat, len nato musime byt dvaja, takze cakam dodka s pekelnym 320i ako nam dojde zavadzat a ako sa presvedci ze hondy s polovicnym obsahom, krutiakom a zlou pohananou napravou idu lepsie ako jeho uzasny pribeh o jeho trapnej bednicke na sroby s werkel znakom na kapote, ktore chodi do zatacky rychlejsie ako po rovine :mrgreen:

CHlapec, ak mas 200euri a este si nevytriezvel a dovtedy sa neospravedlnis abo nejako super dobre sa z toho nevykrutis, tak ta cakam :wink: Mam kamaratov co maju bmw a vedia preco ich maju, ale na hondu nikdy nepovedia take bludy ako si tu pisal ty, lebo vedia ako lahko ich moze poslat do smutku.. :wink:

Niekto tu pisal o drifte, ale asi si zabudol nastudovat, kto je svetovy drift king a na akom aute jazdil.. ano, na tej ubohej S2K (S2000), na ktorej si este nejazdil chalanko, co si tu pisal do tejto temy... :wink:

A ten co tu spochybnoval NSXR a sennu, tak daj si lad na celo, lebo to je ruhanie spochybnit auto ktore s koncepciou z roku 1989 davalo dole supersporty z roku 2000 a pilota, ktory bol jeden z najuznavanejsich pilotov sveta a ktory jazdil este na ozajstnych formulach :twisted:

Pilota bez auta zrejme :lol:
ryzovy nakym, ak chces mozme ti tu tvoju hondu tak volat, mne sa to celkom paci.
najlepsie je, ze argumentujes vecmi ktore iny nepovazuju za vyhody a myslis ze ta niekto pocuva bez toho aby dusil smiech :lol:
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

Papek

Utorok, 6. Októbra 2009, 17:47

ze vas to bavi, na fatasa sa aj tak nic nechyta :wink:
sídliskový sen Navara D40 2.5 dCi 4WD A/T

martinez

Streda, 7. Októbra 2009, 06:32

stiki, uvidime kto bude dusit smiech 7.11. :lol: :twisted: aj ked mi je jedno ci dam niekomu z vas kolo abo dve, pokial tu netrepete voloviny, ale tych prispatych jak dodko christian andersen co tu pise, tak takeho by som si vychutnal radsej.. :wink: ale ten sa evidentne posral a napise ked bude az po akcii a bude pisat jak by nas tam vyskolil s tou hambou a podobne vtipy.. :lol: Mam rad tychto sci fi pretekarov na este viac sci fi aute ktore si pomylil s formulou 8)

gasp0
Auto: e36 96 328i qp

Sobota, 10. Októbra 2009, 19:16

najlepsie debaty toto :D

hessy

Sobota, 10. Októbra 2009, 23:12

nechapem na ktory kokot sa tu furt hadate ...

dodo.036
Auto: 330i E46

Utorok, 3. Novembra 2009, 18:45

Kokooos,ja fakt neverim. Po tom mojom prispevku som tu nebol az doteraz. Tak pan TT,pekne si mi to nalozil,ja nemam zaujem si tu teraz nieco dokazovat,evidentne ty mas. Neviem ci sa trosku vyznas v automobilizme,ale ked mi niekto povie ak sa bavime o nejakych zakrutach a prejazdoch cez ne,ZE predny nahon je lepsi nez zadny(vyvazeny) na rychlejsi prejazd,tak sa vlastne uz s Tebou(aha vsimni si to velke T) uz nemam ocom bavit,bodka.
BMW 320i E36. M52

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných