... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
shadowhand
Autor témy
Auto: E36 E36
Kraj: Košický

Re: E36 - Vymena podvozka, ake dorazy, ulozenia

Streda, 23. Septembra 2009, 14:39

To som chcel vediet,.. Vďaka
Jannci napísal:
ked das dlhsie, skratis drahu tlmica, a bude ti to buchat. o kasnu, ked das kratke, tak mas sancu ze rozbijes casom tlmic. ked das s vacsou dierov, tak ti tam bude plandat. treba kupit rozmerovo podla stareho, vyrobcu riesit nemusis, aj tak to vsetci robia rovnako

alfi666

Re: E36 - Vymena podvozka, ake dorazy, ulozenia

Streda, 23. Septembra 2009, 19:43

Peped napísal:
Musim sa Shadowhanda zastat. Ja som to riesil asi tak máji a do vtedy a od vtedy tu nič take nebolo takže neviem, toto nieje vec co sa riesi na každej druhej strany, ked tu aj je tak asi len nejak hodene niekde kde by to clovek vôbec ani nehladal.

Ja som sam napisal, ze takato tema tu este neni, preto som ju ani nerusil, ani nic, len som opravil nazov ABY SI NIEKTO V BUDUCNOSTI VEDEL POMOCT TLACITKOM HLADAT ;)

shadowhand napísal:
Ano mudrlantov ?? Ja som posobil tak ze mam pocit ze je niekto povinny radit mi ??? Cim som tak posobil ? Tym ze som sa vopred podakoval za prip. odpovede k teme, alebo cim?uz fakt neviem,.. To nech mi to najde som pisal len na moju obranu,. Pretoze som to hladal a nic take tu nieje,...

Ja som proti tvojej teme ani nic nemal - teda keby bola zalozena podla pravidiel.... no ale to neni taka velka chyba, lebo moderatori aj tak nemaju co robit, takze v pohode to opravime ;)
Jannci ti len povedal, ze skus hladat, lebo si zrejme takuto temu pamatal (ja nie, ale to je jedno)... cize preto ti poradil hladat, nacom nic zle neni...
Ty si sa nanho osopil, ze ked je "mudrlant" tak nech takuto temu najde... takze tak ;)... stacilo napisat - Hladal som, ale neni, ale ak o takej teme vies, tak daj pls. linku...

Je to len o forme komunikacie ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných