... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
shadowhand
Autor témy
Auto: E36 E36
Kraj: Košický

E36 - Vymena podvozka, ake dorazy, ulozenia

Pondelok, 21. Septembra 2009, 16:40

Idem na E36 menit tlmice tak s tym by som chcel menit aj ulozenia a dorazy,. Zda sa mi ze ulozenia budu pasovat hociktore (hociktory vyrobca) na hociktore (hociktory vyrobca) tlmicov,. Ale ako je to s dorazmy ? Tie sa tiez nelisia ? mozem kupit hocaku znacku-typ dorazov na hocaky tlmic? Vdaka za odpovede k teme na moju laicku otazku,. :smile: Prip. este poradte ci sa este nieco dalsie zvykne menit pri tomto,.

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Re: Vymena podvozka, ake dorazy, ulozenia

Pondelok, 21. Septembra 2009, 17:52

skus pouzit odkaz hladat, je to urcte tu na fore, aj s cislami, aj vseliakymi podrobnostami, vcom si davat pozor a tak dalej, a tak dalej

shadowhand
Autor témy

Pondelok, 21. Septembra 2009, 18:09

Jannci napísal:
skus pouzit odkaz hladat, je to urcte tu na fore, aj s cislami, aj vseliakymi podrobnostami, vcom si davat pozor a tak dalej, a tak dalej

Ano ? Tak mi najdi kde je odpoved konkretne na moju otazku ohladom dorazov tuna na fore,. Pouzil som ako vravis odkaz hladat neraz, a nenasiel som to,. Tak som zalozil temu,. Viem ze je tu s tym problem ze su tu duplicitne temy,.. Ale nemam rad tych mudrlantov co nemiesto toho aby poradili a napisali ano nie si daju omnoho vacsiu namahu s tym aby vypisali ze to tu uz je a hladat atd,. #-o

alfi666

Pondelok, 21. Septembra 2009, 19:12

shadowhand napísal:
...Ale nemam rad tych mudrlantov co nemiesto toho aby poradili a napisali ano nie si daju omnoho vacsiu namahu s tym aby vypisali ze to tu uz je a hladat atd,. #-o

A ja nemam rad mudrlantov ktory zakladaju temy bez toho aby si precitali pravidla sekcie :idea:
Uvedomte si, ze nikto tu nieje povinny nikomu nic radit a uz toboz nie pre teba nieco hladat :!:

Ale kedze ja osobne si takuto temu nepamatam, tak ti to nechavam otvorene so spravnym predmetom :idea:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

shadowhand
Autor témy

Pondelok, 21. Septembra 2009, 20:02

alfi666 napísal:

A ja nemam rad mudrlantov ktory zakladaju temy bez toho aby si precitali pravidla sekcie :idea:
Uvedomte si, ze nikto tu nieje povinny nikomu nic radit a uz toboz nie pre teba nieco hladat :!:

Ale kedze ja osobne si takuto temu nepamatam, tak ti to nechavam otvorene so spravnym predmetom :idea:

Ano mudrlantov ?? Ja som posobil tak ze mam pocit ze je niekto povinny radit mi ??? :lol: Cim som tak posobil ? Tym ze som sa vopred podakoval za prip. odpovede k teme, alebo cim?uz fakt neviem,.. To nech mi to najde som pisal len na moju obranu,. Pretoze som to hladal a nic take tu nieje,... #-o :roll: Nemam slov,. ](*,)

Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Re: E36 - Vymena podvozka, ake dorazy, ulozenia

Pondelok, 21. Septembra 2009, 23:27

Musim sa Shadowhanda zastat. Ja som to riesil asi tak máji a do vtedy a od vtedy tu nič take nebolo takže neviem, toto nieje vec co sa riesi na každej druhej strany, ked tu aj je tak asi len nejak hodene niekde kde by to clovek vôbec ani nehladal.
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

maiki
Auto: 02" E46 320d
Kraj: Bratislavský

Utorok, 22. Septembra 2009, 12:12

cau, ja mam v plane menit tiez podvozok, resp len tlmice, nie seriu, ale dat tam tvrdsie, nizsie, sportove, ake tlmice ides davat a aka E36 to je? sedan, coupe, motor? diki moc

maiki
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

RudinkoNR
Auto: E36 320i 150/PS

Streda, 23. Septembra 2009, 11:51

amigos, je pekne ze si to tu sprijemnujete vadenim sa... :D

ale s5 k teme...
viem Ti poradit.. neber luntove vyrobky.... renome vyrobcovia niesu famy ,ale realita.... to vies dufam ..pokial si chcel odpove na otazku ..AKY VYROBCA?
odporucam KONI or SACHS...Koni je asi zbytocne rozoberat, myslim
a co sa tyka SACHS je montovany do prvovyroby ma 4druhy vyrabanych tlmicov pre automobilovy priemysel..na SR dostupne 3z nich/ touring, advantage, performanse sport...
tieto dokazem dodat resp . zohnat...

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Streda, 23. Septembra 2009, 12:07

No k Sachs sa pridavam, mam nove tlmice na m-tech podvozku a spokojnost velka. Dobre su aj Kayaba, silenty a dorazy mozu byt Ruville, dobre hodnotenie som pocul aj na Febi. Nech sa vyjadria aj ostatni, rad sa nieco nove poucim aj ja.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

RudinkoNR

Streda, 23. Septembra 2009, 12:29

MuadDeeb napísal:
No k Sachs sa pridavam, mam nove tlmice na m-tech podvozku a spokojnost velka. Dobre su aj Kayaba, silenty a dorazy mozu byt Ruville, dobre hodnotenie som pocul aj na Febi. Nech sa vyjadria aj ostatni, rad sa nieco nove poucim aj ja.

Febi Bilstein je uplne v pohode ...to sa musi uznat..nieje s nim problem REKLAMACIE takmer ziadne... co sa tyka ulozenia -tiez by som riesil SACHS a znova...
Nic proti RUville ale zaoberali sa hlavne rozvodom..nie ulozeniu.. cize v tomto pripade by som Ruville napovazoval za nadpriemer... ale SACHS ano ...ich produkcia vo velkom spociva v TLMICOCH a SPOJKACH...aj jedno aj druhe je premyslene do posledneho detailu... kde prisli az k vlastnym patentov vyroby..cize SACHS number 1

shadowhand
Autor témy

Streda, 23. Septembra 2009, 14:11

Dakujem za odpovede zatial, ale presne to co som chcel ja vediet zatial nebolo zodpovedane.. :smile: Ako je to teda s dorazmi ? Mozem objednat hocijaky typ a budu mi pasovat ?? :-k (nehladiac na kvalitu ani nic)..jednoducho ci sa to bude dat pouzit na hociaky tlmic. btw:Peped vdaka za zastanie,. :smile:

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Streda, 23. Septembra 2009, 14:16

ked das dlhsie, skratis drahu tlmica, a bude ti to buchat. o kasnu, ked das kratke, tak mas sancu ze rozbijes casom tlmic. ked das s vacsou dierov, tak ti tam bude plandat. treba kupit rozmerovo podla stareho, vyrobcu riesit nemusis, aj tak to vsetci robia rovnako

RudinkoNR

Streda, 23. Septembra 2009, 14:22

shadowhand napísal:
Dakujem za odpovede zatial, ale presne to co som chcel ja vediet zatial nebolo zodpovedane.. :smile: Ako je to teda s dorazmi ? Mozem objednat hocijaky typ a budu mi pasovat ?? :-k (nehladiac na kvalitu ani nic)..jednoducho ci sa to bude dat pouzit na hociaky tlmic. btw:Peped vdaka za zastanie,. :smile:

..ak myslis, ci sa vyrabaju volake uni. ..jasne..
nemas sa coho bat pri dorazoch

shadowhand
Autor témy

Streda, 23. Septembra 2009, 14:30

vlastne som myslel ci hociake dorazy na e36 budu pasovat na hociake tlmice na e36,. :D Ale uz si to tak zodpovedal, takze zrejme ano,. Diky :wink:

RudinkoNR

Streda, 23. Septembra 2009, 14:31

shadowhand napísal:
vlastne som myslel ci hociake dorazy na e36 budu pasovat na hociake tlmice na e36,. :D Ale uz si to tak zodpovedal, takze zrejme ano,. Diky :wink:

PREDNE NIE , ZADNE ANO

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných