... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Jannci napísal:skus pouzit odkaz hladat, je to urcte tu na fore, aj s cislami, aj vseliakymi podrobnostami, vcom si davat pozor a tak dalej, a tak dalej
shadowhand napísal:...Ale nemam rad tych mudrlantov co nemiesto toho aby poradili a napisali ano nie si daju omnoho vacsiu namahu s tym aby vypisali ze to tu uz je a hladat atd,.
alfi666 napísal:
A ja nemam rad mudrlantov ktory zakladaju temy bez toho aby si precitali pravidla sekcie![]()
Uvedomte si, ze nikto tu nieje povinny nikomu nic radit a uz toboz nie pre teba nieco hladat![]()
Ale kedze ja osobne si takuto temu nepamatam, tak ti to nechavam otvorene so spravnym predmetom
MuadDeeb napísal:No k Sachs sa pridavam, mam nove tlmice na m-tech podvozku a spokojnost velka. Dobre su aj Kayaba, silenty a dorazy mozu byt Ruville, dobre hodnotenie som pocul aj na Febi. Nech sa vyjadria aj ostatni, rad sa nieco nove poucim aj ja.
shadowhand napísal:Dakujem za odpovede zatial, ale presne to co som chcel ja vediet zatial nebolo zodpovedane..Ako je to teda s dorazmi ? Mozem objednat hocijaky typ a budu mi pasovat ??
(nehladiac na kvalitu ani nic)..jednoducho ci sa to bude dat pouzit na hociaky tlmic. btw:Peped vdaka za zastanie,.
shadowhand napísal:vlastne som myslel ci hociake dorazy na e36 budu pasovat na hociake tlmice na e36,.Ale uz si to tak zodpovedal, takze zrejme ano,. Diky