... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
fOE napísal:Zdravim vsetkych,
takze po servise zopar noviniek:
menili sa
-vsetky filtry
-olej
-vaha vzduchu
Autu teraz klesla velmi vyrazne spotreba, a sice z 23L ktore pisalo auto a 20L ktore boli realne (vsetko v meste) som spadol na 12L/100km v reale a to jazdim len mesto a da sa povedat ze az na par prudkych zrychleni aj rozumne. Spotrebu teda povazujem za vyriesenu (viacmenej)
Co ale ostava su zle starty kde nenastala ziadna zmena, a i to ze auto sa chova dost nevyvazene a to trocha rozpisem: ked auto rano startujem tak nenaskoci, niekedy chytne az na 3 pokus, otacky lietaju mezi 600-1000, cele auto vybruje ako trojvalec a asi po 10-15 sekundach vyskocia nad 1600!!! a zasa spadnu dole (auto sa celkovo upokoji a zacne byt kultivovane ako 6 valec az aspon po ciastocnom zohriati). Auto sa chova zvlastne aj vtom ze niekedy ma vykonu dostatok v nizkych otackach a vo vyzsich netaha, niekedy naopak a niekedy ide tak ako ma so silou ktora tlaci do sedadiel.
Vzhladom k vasim predoslim radam teda uvazujem, ze je na vymenu hodny Vanos, resp. najskor skusim odpojit ten kabel, ktory mi tu niekto radil a uvidim ci zareaguje tak aby to problem s vanosom potvrdilo. Ak hej tak objednavam nove tesnenia a pojde sa na vymenu. Otazkou ale premna nadalej ostava, ci ten Vanos ktory je pravdepodobne "prec"moze sposobit vsetko co som vymenoval, starty, slaby vykon... ? Vsetkym vopred dik
fOE napísal:Zdravim blackrider,
a co horsi a kolisavy vykon, to ma tiez na svedomi zly vanos? pozoroval si nieco podobne aj ty? alebo sa musim pozriet este niekde inde? Dik
fOE napísal:(konecne mam to co som tak chcel, ten zvuk 6V je proste perfektny), spotreba v meste 10L, mimo mesto 7, dialnica cca 8 takze ideal.
alfi666 napísal:Okej, tak ti ktej fiktivnej spotrebe za idealnych podmienok gratulujem.. neviem sice naco su tie hodnoty dobre, ale budis
... BMW by asi nemalo vyrabat naftove motory, ked ich 3 litrove benziny zeru menej
![]()
![]()
SnipE_88 napísal:...na jednu plnu nadrz (55litrov) prejdem v pohode cez 650km ...