... všetko o BMW ...
FANDLY napísal:Neviem ci necitas vsetko, ale fakt je taky ze kazit sa ti bude kazde jedno auto na tejto planete. Druha vec je ta, ze pozeral si o co su drahsie diely 7 od 5? Dalsia vec je ta ze nezalezi ake auto kupis, ale v akom stave to kupis. 3ka ta moze vyst desatnasobne drahsie ako 7, 5 ditto (hovorim zo skusenosti inych=D>![]()
![]()
No ja zarobím asi tak 1500 eur som chcel iba vediet kam sa mam uberat lebo ja isto berem auto len som nevedel či zoberem 5 alebo 7.Ale ako počuvam tak asi tu 5 lebo ta sedma by ma zožrala.Aj ked mojím snom je 7 .To je proste Kára jak sa patrí a ja by som ju kúpil len pre ten pôžitok z jazdy je TOTAL RECALL .A suhlasím s tým že PORSCHE DIESEL je TOTAL HOVADINA PRE MNA TATO ZNACKA ZANIKLA LEBO ICH KUPIL VOLKSWAGEN A TEN JA NEZNASAM.Porsche vždy bolo značkou ktorá mala športové autá a nie kosačky i ked dnes su diesle na omnoho inej urovni.Ja som mal tiež bmw a diesel ale nikdy viac benzín je benzín a to je rozdiel jak hovedo.Nuž páni mám chrobáka v hlave a poviem vám že teraz som uplne v zadku.Predtým som čakal veci typu jasne kupuj 7 je to delo alebo tak ale tu sa píše len otom ako sa kazí a aký je drahý servis a to je asi pravda.
![]()
![]()
![]()
FANDLY napísal:=D>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Konečne niekto povedal rozumnu vec toto som chcel počut že ako su na tom diely na 5 a 7 ak tomu dobre rozumiem tak je to skoro na rovnakej urovni.Suhlasím stebou že je to hop alebo trop.Dakujem ti pekne,. ešte som bol teraz aj na tom odkaze čo si mi dal a je to uplne vpoho s cenami ja som čakal astronomické sumy.Ak to bude zrovnatelne s 5 tak jednoznačne 7
Zajo napísal:No a co su tie ceny na bmwfans, tak v BA v Tembus AWT Bavaria stoja o 5 -10 % viac, len pre predstavu. Pripadne si to este porovnaj s Elitecatom http://www.elitecat.sk/Default.aspx
Ale ako vravim, dolezitejsie ako ceny nahradnych dielov je stav auta. Lebo najlacnejsie je vzdy to auto kde netreba nic menit, a ak ano tak len minimum a aj to len preventivne.
wlado napísal:Sedmičku robí sedmičku to, že je to veľká krava, nie výbava.
A robís si iluzie o slovenskych podnikateloch, raz som bol takú sedmu pozret a vysvitlo, že mu to servisuje ujo v garázi. Ale ubezpecoval ma, ze filtre a olej kupuje iba v bavarii. Jednoducho nemci sú niekde inde ako slovaci. Ale najhorsia sedma je taka, co kúpená ako ojazdená jazdila na slovensku.
adko napísal:Sedmicku sedmickou robi prave vybava.
hrto777 napísal:Krasne slovaPresne tak Sedmicku robi sedmickou prave to ,ze je to sedmicka
Zajo napísal:Adko dobre vravis, ale ty myslis E65 tu novsiu 7 nie? Ta vyde na servisovanie podstatne drahsie ako starsia E38. A ako zistim podla ceny? Ked mas 7, E38, ktore zacinaju pri 3 tisic, a koncia cca pri 16 tisic je samozrejmost ze tie dobre su drahe a tie lacne su zle. Ked vidis auto na internete, vies len na 20% odhadnut jeho stav. Preto je nevyhnutne najprv pri kupe sa porozpravat s majitelom o aute. Napriklad ze ci mozes za jazdy zaradit Nko na automatickej prevodovke. Ked ti povie ze mozes on to tak robi, tak sa mozes hned zbalit a ist prec. Nech ta prevezie on a povedz mu "predved mi auto". A tu zbadas akym sposobom s nim zaobchadzal, lebo pri sedmicke slovo "predviezt" neznamena ze tomu zacne nakladat a budu piskat gumy, tak sa predvadza M3. 7 je na pohodvu jazdu. Mal by jazdit kludne a plynulo sam od seba. Proste taketo pikosky. A potom klasicky postup. Teda skontrolovat vsetko co sa da, ale velmi dokladne.
hrto777 napísal:Presne tak Sedmicku robi sedmickou prave to ,ze je to sedmicka