... všetko o BMW ...
xcubus napísal:v pixmanii by som nekupil ani zdochnuteho vrabca :))
xcubus napísal:neviem o tom nic :)
pixmania je siet obchod v eu..ale sklad je vo FR. pokial sa ti nieco pokazi, reklamacia je tam...tzn. posielas tovar na vlastne naklady..cca 700SK...tam sa rozhoduje, ci sa to uzna ako reklamacia, ak dojde k poskodeniu cestou do Fr, tak mas smolu a nebudes mat nic....pri reklamacii je tazko kontaktovat vobec niekoho..nie je na nich iny kontakt ako mailom....dokonca poznam chlapika, ktoremu sa cestou stratila zasielka (lcd cca za 25 000)
staci ak pouzijes super vynalez: google a napises skusenosti pixmania
napr: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=928&t=1021428
ja osobne som mal od nich objednany cpu (procesor pre niektorych) chladic a case....dodacia lehota zo 4 dni sa predlzovala stale o 2 dni...az sme skoncili na mesiaci, kedy mi povolili nervy :)
je toho na webe strasne vela....
ja osobne si radsej priplatim, aby som mal poriadne sluzby :)
takze o pixmanii som v zivote nepocul
jollyjoker napísal:pozeram sa aj ja po nejakom radiu. ma niekto skusenost s prehravanim mp3 z pripojeneho USB kluca? pride mi to ako nutnost pri kupe noveho radia. alebo radsej ostat pri cd/rw??
btw. ten Alpine CDA-9887R nema vstup na USB?
birki napísal:ma vstup na usb ale je zozadu radia.. musis ho neakym predlzovacim kablom vyviest niekam ( skrinka popolniky a podobne..)
Mimo napísal:
že o tom neviem
birki napísal:...
ak nejdete investovat hory doly do radia tak kupte alpine r9880i
ma jantarove podsvietenie.. (oranzova skoro ako bmw) ma 6xrca vystup co mozte vyuzit na 2-3 zosiky :).. dokonca integrovany 4x50w zosilovac. vstup na usb , jack. prehrava cd/cd-rw. ma vlastny eqvalizer 7 urovnovi.. HPF filter.. naozaj zlata stredna cesta. 9887 je naozaj uz tazko IMIDŽOVKA ktora hraje neskutocne dobre... len audio sustava je tak vykonna ako jej najslabsi prvok..